עוד..
H Hieros Gamos New member 16/6/06 #33 את הבנאדם הכי אובר מגניב../images/Emo3.gif חוץ מטל. היא באמת מניאקית אוף, איזה מבאסת, אבל זה היה די ברור שהיא לא תגיד. הם אף פעם לא אומרים. מה שכן היא הרסה את אחת מהתאוריות שקראתי אז אחלה. לא רציתי שזה יקרה תודה, שמחה שנהנית
את הבנאדם הכי אובר מגניב../images/Emo3.gif חוץ מטל. היא באמת מניאקית אוף, איזה מבאסת, אבל זה היה די ברור שהיא לא תגיד. הם אף פעם לא אומרים. מה שכן היא הרסה את אחת מהתאוריות שקראתי אז אחלה. לא רציתי שזה יקרה תודה, שמחה שנהנית
כ כבשה מייללת לירח New member 17/6/06 #38 באמת לא נראה לי ../images/Emo29.gif שהיא יודעת יותר מידי... עוד לא התחילו את הצילומים, ואני מתארת לעצמי שהם לא דיברו כל כך הרבה על העונה השלישית לפני זה.
באמת לא נראה לי ../images/Emo29.gif שהיא יודעת יותר מידי... עוד לא התחילו את הצילומים, ואני מתארת לעצמי שהם לא דיברו כל כך הרבה על העונה השלישית לפני זה.
H Hieros Gamos New member 17/6/06 #39 מה זה משנה, גם אם היא הייתה יודעת היא לא הייתה אומרת כלום...first rule of fight club and all
M mynicknameistoolong New member 16/6/06 #34 מגניב ביותר ../images/Emo13.gif איזה כיף זה לראות אותה בארץ. היא באמת נראת טוב יותר מאשר בטלוויזיה. אהבתי את הקטע עם ה"אבל שבינתיים היא לא שכבה עם אף אחד בסדרה" - חחחחח תודה על התמונות
מגניב ביותר ../images/Emo13.gif איזה כיף זה לראות אותה בארץ. היא באמת נראת טוב יותר מאשר בטלוויזיה. אהבתי את הקטע עם ה"אבל שבינתיים היא לא שכבה עם אף אחד בסדרה" - חחחחח תודה על התמונות
S Shexy Peanut New member 16/6/06 #36 יאאאאא ../images/Emo99.gif היא באמת נראית יותר יפה..במציאות.. אבל השמלה שלה לא כל יפה.. חחחח כיף לך [= חחח את גם נורא יפה [= חמסה חמסה חמסה
יאאאאא ../images/Emo99.gif היא באמת נראית יותר יפה..במציאות.. אבל השמלה שלה לא כל יפה.. חחחח כיף לך [= חחח את גם נורא יפה [= חמסה חמסה חמסה
כ כבשה מייללת לירח New member 17/6/06 #37 מגניב לגמרי ^^ ../images/Emo29.gif אבל מתי התוכנית תשודר? ביום ראשון?
H Hieros Gamos New member 17/6/06 #42 חשבתי עכשיו על משהו שאלת אותה על העונה השלישית...מעניין אם היא יודעת שבארץ אנחנו אפילו לא באמצע עונה שנייה, מה פתאום שואלים על עונה שלישית?
חשבתי עכשיו על משהו שאלת אותה על העונה השלישית...מעניין אם היא יודעת שבארץ אנחנו אפילו לא באמצע עונה שנייה, מה פתאום שואלים על עונה שלישית?
כ כבשה מייללת לירח New member 17/6/06 #43 נו, מה... ../images/Emo29.gif החברים שלנו מארה"ב מספרים לנו מה קורה... :X
H Hieros Gamos New member 17/6/06 #46 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פשוט הבנאדם המושלם להגיד את זה