עידוכניי ערב חג סוכות
-יום 43

omer719

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעידוכניי ערב חג סוכות../images/Emo171.gif-יום 43../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בגלל שגם שירשור הצהריים ניהיה מפלצתי, זהו שירשור ערב חג חגיגי במיוחד
נא לשמור על שפה נאותה! ואתם מוזמנים להעלות את העידכונים, התמונות והדיעות שלכם על הערב הזה
ושיהיה לכולכם חג שמח

igor p1

New member
שאלה?

מישהו מהם מתכנן לישון בסוכה?אם כן מי? והאם זה אפשרי?

DanaBaudelaire

New member
אשר אמר שהוא רוצה

אבל אני לא יודעת אם הוא באמת יעשה את זה, או אם זה אפשרי מבחינת החוקים של האח הגדול....

Jason2

New member
כל עוד הוא נמצא במתחם זה חוקי

מבחינת החוקים הוא גם יכול לישון בתוך הבריכה.

ShukyD

New member
../images/Emo41.gif הודעה לכל גולשי הפורום ../images/Emo41.gif

אני פורש. סתם להרגע - ומהר! עד שבשבוע האחרון השבנו את השלווה לחיק הפורום, באים אנשים שמחפשים בלאגנים מחפשים להצית את האש, את החיכוכים, הריבים, התככים, הריכולים, הקללות. זה לא יקרה כאן, אני מודיע מראש. כל יציאה לא במקום על : ליאון, שפרה, אשר, יוסי, עינב, שי <וכל אחד אחר שתחליטו לצאת עליו>, תמחק! מותר כמובן להביע דעה אבל יש גבולות ואסור לקלל \ להשמיץ \ להוציא דיבה על אחד מהמשתתפים בתוכנית ובכלל. כמו כן אסורה הבאת תמונות שנועדו ללעוג <כמובן שעוברות את גבול הטעם הטוב, כמו פנים של שיפרה על גוף של פרה> ו\או תמונות אישיות מהפייסבוק או כל מקום אחר שהועלו אך ורק כדי לצחוק \ להעליב \ לפגוע באותו בנאדם. הודעות אשר יחרגו מהכללים שלעיל <רציתי להגיד הבאים, אבל המשפט הזה בא אחרי הכללים> תמחקנה מיד בלי אזהרה ואם זה ימשך גם נשקול חסימה של המשתמש. אני מבקש להרגע ולנסות להיות קצת יותר חיוביים יום טוב וחג שמח <הועתק גם לכאן כי השירשור שם ירד מהר מנעיצה ולדעתי זה עוד לא חילחל מספיק>

Jones

New member
אני דווקא חושב שהתמונה של שפרה

הייתה קורעת. מי הגאון שהעלה אותה לפורום?

cookies10

New member
חג שמח לכוולם

עומר, כשאני כותב שירשור חדש אני לא רואה אותו בהתחלת הפורום מה הסיבה ואם ראיתה את השירשור שלי על הסירטון המדובר אז בבקשה אם אתה יכול להעביר אותו למעלה כדי שכולם יראו ויגיבו, חשוב מאד ובהול... תודה

השירה שלו נאה לי, אם לך לא נאה, תעביר ערוץ...

הבנאדם חי בתוך בית סגור וזכותו המלאה להשתחרר דרך השירה כמו שרבים עושים...

Prime Time

New member
פששש איזו עצה טובה

חשבת עליה לבד? חשבת אולי שיש עוד דברים שאני רוצה לראות בבית? חוץ מזה מה אני מתרצת לך...אני אכתוב מה שבא לי כי נאה לי ואם לא נאה לך, אל תקליקי על ההודעות שלי.

Lomsahne

New member
וואי עינב פספסה בענק עכשיו...

היא אומרת יש פה צבועים שחברים שלי והולכים ושמים את השם שלי. ואז רנין שואלת אותה מאיפה את יודעת מי שם ומי לא ? אז היא אומרת אני יודעת,אבא שלי לא שם אשר לא שם לאון לא שם את לא שמת ואז היא אומרת לרנין את כל היום איתי פוצי מוצי פדיחה לך אם שמת את השם שלי,גדול.

למעלה