עידוכניי ערב חג סוכות
-יום 43

אז תסבירי גם את השקר שלה בחדר

כשאח הגדול שאל את עינב בחדר אם היא תיאמה עמדות עם אשר היא ענתה "לא" גם אחרי שהראו לה את הסרט שהיא נתפסה "על חם" היא המשיכה להכחיש אני זוכרת שהיא אמרה מי אמר שש"צ זה שפרה וצבר אתם החלטתם וק' זה קרן מי אמר שזה הקודים? למרות שאשר הודה והתנצל היא המשיכה לשקר במצח נחושה אז תסלחי לי על כך שלא הבנתי מה כל כך אמיתי בבחורה הזאת??? בנוסף כשהיא יושבת עם שי היא מרכלת על צבר ושפרה אבל כשהיא ישבה עם צבר לשיחה פיוס היא גרמה לצבר להבין ששי מסכסך אז איפה הכנות והאמת שלה?? לגבי הסיטואציה עם ליאון בברכה לאון לא ידע שעינב בוכה מאיפה לו לדעת כאשר יוסי בא בצורה בוטה לדעתי וביקש ממנו לגשת לעינב שזה לגיטימי הוא דואג לבת שלו. אז אמרו לו שהוא ייגש אליה עוד מעט ..... נו אז מה לא בסדר עם זה??????????? לפעמים צריך לתת לבן אדם להיות קצת לבד ואז לגשת אליו לא חייב לעמוד בדום מתוח כי מישהו בוכה או עצוב מדובר באנשים בוגרים שצריכים גם מרחב להתמודד עם הכאב שלהם. אז לא נורא בעייני שהוא לא יצא מידית מהמים ובא לעודד אותה אני ראיתי את לאון לא מעט פעמים מעודד את עינב ככה שזה לא הוגן. ומסיבה זאת לא מקובל עלי שזאת סיבה מוצדקת בגללה עינב פטורה להגן על לאון מדובר בתירוץ ואפילו תירוץ עלוב ולא סיבה אמיתית. יש עוד אבל אסתפק בזה הבהרתי את מה שרציתי להגיד שאין הצדקה להתנהגות של עינב.

כנסי

עינב אמרה לא לאח הגדול כי היא יודעת שיש המון דיבורים בין דיירי הוילה לגבי ההדחה, היא חשבה (בטיפשוטה במקרי הזה) שהיא ואשר לא יתפסו כל עוד לא אמרה את השמות במפורש, שים לב שמיד אחרי שהאח הגדול הראה להם את הסירטון היא ואשר התחילו לצחוק במבוכה ואז היא התעשתה ומיד אמרה , למה כשזה קורה לאחרים או במקרה שלה כשצבר אמר בפירוש על אבא שלה ועליה ,לא הוציאו אותם(את עינב ויוסי)ממהדחה ושמו את צבר על הגריל, זה האמת שאני אוהבת בעינב,לא דופקת חשבון לאף אחד לטוב ולרע, וזוהי האמת... לגבי שי - היא הייתה בטוחה ששי מרגיש בדיוק כמותם, מה שהתברר לה אח"כ ששי ניסה בערמומיתו להתרחק מהגריל ושהאש תהיה על ארבעתם,ולכן אמרה לצבר (מה שדרך אגב נכון מאוד ואני מעריכה אותה על זה שניסתה להעיר את צבר בנוגע למי שמזוייף פה באמת) על ליאון אני בכלל לא רוצה להרחיב כי לאון לצערי הוא הפודל של כולם שם, וכל מילה אחרת מיותרת.

יש חוסר דיוק בתיאור שלך

עינב לא הודתה שהיא תיאמה עמדות עם אשר. אני עקבתי אחרי כל הדברים שהיא אמרה ועשתה לא היה אפילו לא רגע אחד של כנות מצדה נהפכו היא נכנסה שוב לאח הגדול וטענה שהם סתם מאשימים אותה בהאשמות שווא. אשמח אם תזכירי לי מתי בדיוק היא הודתה במעשה ממש לא זוכרת שהיה דבר כזה. את אשר ראיתי ושמעתי אך עינב ממש לא אפילו כעסה על אשר שהוא הודה באמת. לגבי שי ממש לא שכנעת אותי מהסיבה שעינב פנתה בעצמה לשי מספר פעמים והיא די אוהבת לרכל ולהשמיץ אחרים לא שמעתי אותה ולו פעם אחת מפנה את הטענות שלה ישירות למי שהכעיס אותה, העליב אותה או פגע בה תמיד היא מאחורי הגב ממש מעשה של פחדנית ולא בחורה כנה ואמיתית טרם שמעתי אותה אומרת משהו טוב על מישהי/ו כנראה שהבן האדם היחידי שהיא אוהבת זה רק את עצמה, ככה היא מתנהגת לפחות אולי בבית שלה היא אחרת. לגבי לאון אולי את צודקת והוא חסר עמוד שדרה אך שוב זאת לא סיבה מוצדקת להפנות לו גב כאשר נוח לה ומתאים ואחר כך להתחבק ולהתנשק איתו ממש צבוע בעייני.

אני מאחלת לך את האינטואיציה של עינב

עינב ילדה מלאת חדוות חיים,אהבה,אינטואיציה טובה ורגישות. אני אוהבת אותה,מעריכה אותה ומכבדת אותה מאחלת לך את הבטחון העצמי שיש לה,את שיקול הדעת ואת הבחירות שלה. כל כך אהבתי שפרגנה לעצמה ודנה את עצמה ככה " אני צעירה יותר מכולם,אני עדיין לא רכשתי השכלה כמו כולם בוילה,אני מודעת לזה שגדלתי בסביבה אחרת מהם אבל כל זה לא עושה אותי פחות מהם" הלואי שכל הדור הצעיר יהיה מודע לעצמו במידה שעינב מודעת. אני לא אמא, ולא דודה, לא מכרה, ולא מכירה את עינב. אני כאמא לילדים בגיל שלהם ובגיל שלכם כאן הסתקרנתי ביחסים בין האנשים בוילה והתחלתי לצפות המווון בתוכנית עד הפרק האחרון. בפרק האחרון כעסתי על ההפקה ועל ארז טל וחבריו ולא בא לי לשחק לידיהם... ולך אני ממליצה לכתוב לענין ולאפשר דעות אחרות. זה חטא לפספס את ההזדמנות לכתוב לענין.

מסכימה איתך כל כך

עינב לדעתי משלבת חוכמה, טוב לב,ובטחון עצמי,אני אישית מאוד אוהבת ומספטת אותה,נכון שלפעמים היא קצת מגזימה עם הצעקות שלה שזה מה שגורם לאנשים לחשוב שהיא פרחה, אבל היא הכי אמיתית ומעניינת שם.

JasPoint

New member
../images/Emo45.gif יפה כתבת

מסכים עם כל מילה, שופטים את עינב על הסגנון ולא על התוכן. היא בן אדם טוב בסה"כ. גם אני הורדתי מינון בצפייה ולא שלחתי אף SMS בגלל האכזבה מההפקה.

איתי בל

New member
אם יש מישהו בעולם הזה שלא מודע לעצמו זו עינב

עינב היא אולי ילדה מלאת חדוות חיים... לגבי אהב האני פחות אהבה לא הייתי קורא לזה אהבה בזמן שיש לה איזה באבי בבית שהיא כל הזמן מתה עליו היא פונה אל האח הגדול כאשר היא שוכבת על הספה עם הרגליים פנימה עוד שניה פותחת רגליים ואומרת שרוצה שידוך עם חזני עינב היא בהמה ולא רק שהיא בהמה היא בהמה מיוחמת עינב היא בנאדם מאוד חסר בטחון... ואחת הדרכים להתמודד עם חוסר בטחון זה להיות באובר בטחון למשל..להוציא את הציצים החוצה... למשל לצרוח לכל כיוון בלי לחשוב בעיקר כי בבית היא כנראה צורחת ואז נותנים לה מה שהיא רוצה היא מפונקת שחושבת שאם היא תצרח שעה היא תקבל כל מה שהיא רוצה היא חושב שהכל מגיע לה שאף אחד לא יותר טוב ממנה מה שממש לא נכון עינב היא בהמה שנובחת ולא נושכת היא צורחת צורחת צורחת אבל אפשר במילה אחת שקטה להפיל אותה שתבכה כמו מסכנה ותלך להתפגר בפינה עינב היא ילדה קטנה ומפונקת היא בהמה דוחה ומיוחמת אין לה אינטואיציה בגרוש אין לה מושג מה היא עושה היא לא בנאדם טוב היא אפילו לא מודעת לזה היא רימתה בחוקי המשחק ועוד חיה בסרט שזו זכותה כי היא חושבת שהכל מגיע לה כמו שאיתי אמר היא חושבת שמותר לגנוב פשוט אסור להיתפס... ולפעמים אני יושב מול המסך ואומר לעצמי בטח יוסי מסתכל עליה לפעמים ואומר לעצמו איך לבנאדם כזה פיכח יצא ילדה כזו בהמה

עינת י

New member
אולי תרגעי?

עינב היא החכמה היחידה שהצביעה נגד שי שמשטה בכולם בעע עלייך

bibaso

New member
עינב ורנין יושבות בחוץ

עינב אומרת לרנין שהיא מתבאסת שאנשים צבועים, משחקים אותה כאילו הבינו וסלחו ובסוף מצביעים נגדה, רנין אומרת לה - מאיפה את יודעת שהם אלה שהצביעו ? לכי תדעי מי הצביע, עינב - מי כבר יכול להצביע, אמרתי גם לאבא שלי למה מי הצביע נגדי, רנין - שכל היום יושבת וצוחקת איתי, מה היא הצביעה נגדי ? ברור שזה הם.

למעלה