האגו שלו לא יתן לו להודות בתבוסה ולהעיף אותה... אז הוא ימשיך לחפור
K Klayhamn New member 7/8/11 #86 או כמו שהוא אמר עכשיו: "אני אנסה ואנסה ואנסה ואנסה ואנסה ואנסה ואנסה ואנסה ואנסה ואנסה ואנסה --- ומתישהו - אני אגיד די"
או כמו שהוא אמר עכשיו: "אני אנסה ואנסה ואנסה ואנסה ואנסה ואנסה ואנסה ואנסה ואנסה ואנסה ואנסה --- ומתישהו - אני אגיד די"
G goodpink New member 7/8/11 #79 לילה טוב. ענת הצליחה להתחמק מיוני היום GOOD J GOOD JOB ענת. עכשיו היא צריכה להתחמק מחר בבוקר.
K Klayhamn New member 7/8/11 #92 הנה הוא רוצה לחיות בהכחשה דניאל הציעה לו שהיא תבחן אותם ותגיד לו מה דעתה בן מסרב ואומר שהוא יראה את זה אחר כך מעדיף לחיות בשקר ועוד אומר ש-"היא תצא מפגרת, אני לא אצא הטמבל"
הנה הוא רוצה לחיות בהכחשה דניאל הציעה לו שהיא תבחן אותם ותגיד לו מה דעתה בן מסרב ואומר שהוא יראה את זה אחר כך מעדיף לחיות בשקר ועוד אומר ש-"היא תצא מפגרת, אני לא אצא הטמבל"
L Lichy7 New member 7/8/11 #100 הוא הפך לעלוקה כל עיוור יקלוט שהיא משתמשת בו כדי להתקדם במשחק. כזה חכם, כזה משכיל, ככה סתום
K Klayhamn New member 7/8/11 #124 אני נוטה להסכים... אבל מצד שני היא באמת שלחה לו מסרים כפולים, כך שלמרות שהוא אידיוט, קשה לי יותר להאשים אותו לדעתי שניהם ראויים לגנאי באותה מידה
אני נוטה להסכים... אבל מצד שני היא באמת שלחה לו מסרים כפולים, כך שלמרות שהוא אידיוט, קשה לי יותר להאשים אותו לדעתי שניהם ראויים לגנאי באותה מידה