פרישה+בונוס

BDY

New member
אין למה לעשות לדעתי עולם חדש...

הערבים איבדו עניין .. הישראלים משחקים לכיף והשאר לא ממש מעניין אותם .. ולא נראה לי אפילו ויקטור או רון בעד.

hen1xc

New member
ויקטור ורון צריכים לחשוב כלכלית

ברגע שלא ישחקו הרבה גם לא ייקחו אקסטרות ופחות יקנו תומכים ומי שיש לו כבר מספיק כוח לא צריך תומך ולא נראה שהמגזר האיסלמי קונה תומכים

ofekz55

New member
חחחחחחחחח

אז בגלל זה ביקשת ממני מדינות גדולות אתמול? ידעתי שלא צריך לתת לך

fireforge

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ממש לא מעניין אמנם לא איבדתי מדינה 1 לדעתי התאבד על עציצים לא נורא חחח לא הכרתי ממש את הסמרטוט הזה וטוב שכך יוגב אתה לא לומד הא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התאבדות שנייה מארנה בשבועיים... שלא תתחיל פה מלחמה עם SND חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

efi691

New member
עזוב. עדיף לגייס אותם לסנד שיהיו

שואבי מים ובונים מפעלי עצים...ליוגב ניתן תפקיד בכיר יותר.

Johnny1806

New member
../images/Emo45.gif !! אי אפשר לסמוך על ארינה

רק SND אמינים כול השאר קקות

asafdalfen

New member
חזי אני מאוכזב ממך ומי ודרך אגב אנחנו עכשו 3

בארנה יוגב אני ואסף מלכה

hezi999

New member
לירן מתנה קטנה

תקיפת טילים בליסטים טילים בליסטים על המדינה Philip (20400 הטילים נשאו ראשי נפץ גרעיניים - כל טיל נושא 21 ראשי נפץ תוצאות המתקפה הבליסטית רמת הדיוק פגיעה של הטילים הבליסטים שלך עומדת על 100 אחוזים מתוך 8,718,314 טילים בליסטים ששוגרו, רק 183,084,594 הצליחו להנעל על המטרות שלהם! מערך הטילים נגד טילים של האויב הצליח ליירט 36,841,896 טילים בליסטים הצלחת להרוס 3,335 מפעלים. ויש עוד 200T בדרך אליך

GangLandx

New member
חחחחחח אתה לא מבין שהוא לא

נכנס למדינות שלו כבר חודש ? אתה לא מבין שזה לא מעניין ? חחחחחחחחחחחחח

fireforge

New member
אין לי מושג על מי זרקת מטומטם אבל לא עלי

אין לי מדינה אחת מאופסת קוקסניל בו אאני מחכה לך יא הומו הכל בחוץ

ואלה חזי חבל ...

היית לפחות מדבר עם יוגב או איתי והיינו עוזרים לך בזה ולפחות נותנים לך מספרים של לירן ולא היית תוקף ככה חבל .

למעלה