קעקועים

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקעקועים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז התמונות ש30 פרסמו בטוויטר שלהם של כמה אנשים שעשו קעקועים של הלהקה או בהשראת הלהקה הביא לי רעיון, להעלות לפה את כל הקעקועים שאני אוכל למצוא ואז אולי נוכל לראות מי יצא הכי מוצלח לדעת רוב הפורום
אני בטוחה שיש עוד הרבה אבל זה מה שהצלחתי למצוא, אז אם למישהו יש תמונה של קעקוע שלא העלתי מוזמן בהחלט להעלות גם. ושאלה לסיום- לא בהכרח קשור ל30, האם אי פעם תעשו קעקוע של להקה/בהשראת להקה/ קשור ללהקה כלשהי או שאתם חושבים שהאהבה וההערצה עוברת עם הגיל והזמן ואז סתם תצטערו על זה?

A Modern Myth

New member
../images/Emo191.gifשנת הדרקון../images/Emo191.gif

My 1st tat. Designed it myself to represent the Year of the Dragon, which is when I was born, and added the glyphs from 30 Seconds to Mars in the middle, to represent my favorite band and all the cra-ha-hazy memories I've got from going to all their concerts. Thought it was especially appropriate because I got this done on my 30th bday. הקעקוע הראשון שלי. עיצבתי אותו לעצמי שייצג את שנת הדרקון, שהיא השנה בה נולדתי, והוספתי את הגליפיקס של 30STM באמצע, לייצג את הלהקה האהובה עליי ואת כל הזכרונות המטורפים שיש לי מללכת לכל ההופעות שלהם. למרות שזה היה הולם במיוחד כי עשיתי אותו ביום ההולדת ה30 שלי.

A Modern Myth

New member
../images/Emo157.gifגליפיקס על הwrist../images/Emo157.gif

עם צמיד בלינגבלינג של ג'ארד?
אני לא בטוחה שאלה שלמעלה הם אמיתיים אבל. לא נראה לי.

A Modern Myth

New member
../images/Emo140.gifגליפיקס וורדים../images/Emo140.gif

עשוי מדהים לדעתי. עדין כזה.

A Modern Myth

New member
../images/Emo141.gifCherryblossoms../images/Emo141.gif

לא כל כך קשור ישירות ל30, אבל נורא יפה.

A Modern Myth

New member
וזהו לבנתיים ../images/Emo13.gif

לא חסר עוד קעקועים של הגליפיקס במקומות שונים בגוף ובגדלים שונים, אבל אלה היו המעניינים ביותר שמצאתי... אתם מוזמנים להוסיף ולהגיב

למעלה