קעקועים

I AM7

New member
האם תעשו קעקוע של להקה?..

לא. ממש לא. קודם אני מסוג האנשים שאוהבים לראות קעקועים על אנשים אחרים. לא עליהם. חח אני לא אלך ואעשה קעקוע של להקה שאני אוהבת. למרות כל האהבה למוזיקה שלהם...לא. אני עדיין חושבת שזה משהו אישי שלהם. למרות שזה של כולנו ...וכל האשלון........שיהיה.... אם כבר קעקוע אז משהו שאתה עשית....לא שיש לעוד אלפי אנשים את אותו קעקוע.משהו יצירתי. שבת שלום

אוי שרשור טוב!

אני כל כך אטגלן אותו. אניווי, יש לי הרבה חברים שאני מכירה (מהרישמי) שיש להם קעקועים של 30, והרבה חברים עם קעקועים של להקות אחרות, לאו דווקא משהו שמראה סמל שלהם שיודעים שזה 30, אבל נגיד, שורה משיר שהם ממש אוהבים וממש מתחברים אליה. יש לי חברה שיש להם קעקוע ממש יפה עם ציטוט משיר של ניק קייב אנד דה באד סידס (אני לא מאמינה שכתבתי את זה בעברית אנגלית, איזה עליבות), ועוד קעקוע עם ציטוט משיר של טי.אס אליוט שלמדנו בשיעור אנגלית איי שם בכיתה י"א. אם אני חושבת שזה מגניב? כן. מאוד. אם זאת שורה שמדברת אליך אז למה לא, אחרי הכל מוזיקה זה חלק ממי שאתה וקעקועים הפכו מזמן לדרך מאוד פופולארית להראות העדפות מוזיקליות ואישיות. אם אני אעשה? אני מאוד רוצה, אבל אני לא בן אדם החלטי משהו. אני מאוד אובססיבית ומוחלטת, אבל אני יכולה לעבור מאובססיה לאובססיה.. הייתה תקופה שרציתי את הגליפיקס, והייתה תקופה שרציתי את ההארטאגרם של הימ על היד. אם וכאשר אעשה קעקוע, אני לא חושבת שזה יהיה קשור בסמלים של איזשהי להקה, אולי בציטוט שמאוד נוגע לי.

30stm boo

New member
אני חושבת שזה...

שזה יפה שאנשים עושים את זה אבל אני לא נראלי אעשה קעקוע בכלל... אני לא ממש בן אדם שילך לעשות קעקוע.. אני באה מבית שזה סוג של "נוגד את כל החוקים"... חוץ מזה אני מסכימה שאם הייתי רוצה קעקוע לא הייתי עושה משהו שמישו כבר עשה...הייתי עושה משו יחודי כזה.."שלי"...:)

yaaruka

New member
הממ אני לא חושבת שאעשה קעקוע אי פעם..

משתי סיבות - זה כואב! (זה מה שכולם אומרים.. אני לא הרגשתי.. XD) והסיבה השנייה זה שאני רקדנית ואני לא ממש אמורה להיות עם קעקועים או עגילים וכאלה.. חח חוץ מזה שרציתי לעשות קעקוע כמו של ג'ראד על היד איפה שיש לו של הלהקה.. אבל זה עבר..

I AM7

New member
זה הכי טעות.

לעשות על היד. במקום הכי בולט , שכולם יכולים לראות אותו. קעקוע זה משהו שאוהבים לשמור לעצמנו. שעוד לא יחשבו שעשית צלב קרס...חחח....יש את האנשים האלו... גם יש מקומות עבודה שלא מקבלים עם קעקועים בולטים

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gifקודם כל, כל הכבוד על ההשקעה! ו..

לגבי הקעקועים. אני מאוד אוהבת קעקועים .. אבל אני לא חושבת שהייתי מקעקעת סמל של להקה או משהו כזה .. אולי כמו ששני אמרה שורה שאני ממש מתחברת אלייה ..
ותודה רבה!

למעלה