שאלה חשובה מאוד - כנסו בבקשה

דווקא מסתובב פה אחד

ומעיר מידי פעם הערת חכמות הוא אולי בדרך לרבנות אך אני חושדת שהוא כבר הןסמך ולכן פחות נכנס לאחרונה (התווכחת עימו פעמים רבות, לאחרונה על הרמבם וקבלה)

SeverusSnape

New member
תודה לכל העונים והעונות ואלו מכם שבאמת רצו

לעזור. דיברתי אם עמותה מסויימת, והובהר לי העניין ואני יודעת בדיוק עכשיו מה אני צריכה לעשות. בקשר לצה"ל: לא יגייסו אותי ואם אני רוצה להתגייס (מה שאני לא רוצה כפי שכבר הסברתי) זה רק בהתנדבות. בקשר לשירות לאומי: אין בעיה אם זה רק אני צריכה לחכות עוד שנה עד שאני אהיה בת 18. בקשר ללאום/דת: כשימלאו לי 18, אני אצטרך ללכת לרבנות, ו"לשוב ליהדות", ישאלו אותי כמה שאלות על למה אני רוצה לעשות זאת ובלהבלהלבה... ואני אסביר ואדבר, והופ! יחזירו אותי ליהדות, אני אוציא ת.ז. חדשה שיהיה בה תאריך לידה עברי ליד הלועזי, ואני אזוהה כיהודיה לכל דבר. אחרי שירות לאומי, יהיו לי את אותן הזכויות שיש למי שמשתחרר מצה"ל, אני אהיה בהעדפה לקבלה ללימודי רפואה מכיוון שאני מתכננת לשרת בבית-חולים ויהיו לי נקודות יותר, אני גם אקבל מעט כסף משירות לאומי, כך שזה יוכל לעזור בלימודים וכן גם בבית. תודה שוב פעם לכל העונים ולכל המתעניינים, שמחה שנגעתי לליבכם ושמחה שעזרתם לי!
באמת תודה.

רון סי

New member
טוב לשמוע, ואני מאחל לך הצלחה

את יכולה רק לספר לאיזו עמותה פנית?

ושבו בנים לגבולם?!....סתם

מה זה משנה..בנינו באחרית הימים כל בני האדם יהיו אחים מימילא ולא יהיו דתות ומדינות ויהודים ומוסלמים שניהם בני אב אחד הרי (ואף ערבים נוצרים למעשה) .....אברהם.....

למעלה