שאלות לקובי

gaia20

New member
שני- חבל על האנרגיות שאת מבזבזת

בלהגיב לשוטויות מהסוג הזה... את ואני וכולם פה יודעים שתרופות הן המפתח לחיים שלנו. בלעדי זה, אנחנו די אבודים. אולי אם פשוט נתעלם אז דליה ודוד יבינו שכאן זה לא המקום לתת הסברים\עצות מהסוג שהם מאמינים בו. יום נפלא, גאיה.

לשני אנחנו לא בישבלך בפורם זה

אלה לאלה שמבינים ולקחו את החריות חייהם לחיות באכות חיים ואריכות מינסיון אנו ממליצים לך לבקש מהרופא המטפל שלך מחקר אחד על הצלחתו בטיפול בחולי הלופוס בישראל ו/או בעולם ישנם מחקרים שלו פורסמו על קישלונות בטיפולים הקונבנציונליים מדוע לא מפרסמים את זה ברבים ? מדוע במדינה לא ממנים טיפולים מבוקרים בחולי לופוס בצרפת , בגרמניה ובארה"ב בשיטות של הבריאות הטבעית עם הצלחות והחלמות ? קשה למדינה לממן את זה ? אבל את המילירדים של הדולרים בביטוח הלאומי שיש להם מגבייה מתושבי הארץ יכלו לגבות פוחדים שחולי הלופוס ידעו על שיטות אחרות שיש לשלם סכומי כסף גדולים בגין הטיפולים האלה שאלי את הרופא שלך שלחבר כנסת יש לופוס אכן הוא מקבל טיפול ? ואז תבני למה אני כותב את כול זה ואכן הם מקבלים טיפולים ומה העלות הטיפולים הם לא מקבלים קורטיזונים הם מקבלים טיפולים מיוחדים למיוחסים בעלויות של חצי מליון דולר עד כ מליון דולר לשנה בשיטות של הבריאות הטבעית חומר למחשבה למה חולי הלופוס מקצרים את חייהם בטיפולים הקונבנציונליים ולמיוחסים שיטות אחרות לטיפול

1ט ל י

New member
שני.....

הדבר האחרון שאת צריכה, שכל אחת מאיתנו צריכה עשיו, זה להתעצבן משטויות. יש אנשים שלא שווים את העצבים שלך, ואף לא את ההתייחסות שלך. את יודעת שאת יותר טובה מהם, את יותאת שאת חכמה יותר מהם. הם חושבים שהם עוזרים לנו, זה הכל. העובדה שהם בורים ומעצבנים.... זה כבר סיפור אחר. שלך, טלי.

דיכואי המערכת החיסונית

זה המפתח לתשובה מדוע אין שום חולי לופוס שהבריא מהמחלה כי רק מערכת חיסונית של גוף האדם בריא והפועלת בתקינות יכולה להיתגבר על כול השיבושים בתוכנות גופנו ולחסל את הלופוס אבל כשמרעילים את גופנו ומדכאים את מערכות החיסוניות בגופנו התוצאה תוכלת חיי החולה מתקצרת מאוד מאוד חומר למחשבה

PowerFul

New member
טפשותכם חוגגת

אני מקווה שאף אחד מחברי הפורום איננו מקשיב לדבריכם.

ל3

New member
סייג לחוכמה שתיקה

בדרך כלל אינני טורחת להיתיחס לשטויות שלכם אבל הפעם חצתם גבולות. עד כמה שידוע לי מיטב מהפרופסורה הרפואית חקרה ועדיין חוקרת את עניין הלופוס והגיע למסקנה כי זו מחלה כרונית שלא ניתן להעלים אותה ע"י הרמת מקל קסמים או ליחשוש של כישוף כל שהוא. מסקנותיהם מבוססים על מחקרים אמפריים ידועי שם, על מה מבוססים אמרות הפז שלכם? ובכלל מענין, איפה למדתם רפואה- אולי בהאוורד?. צאו מהורידים וחפשו מישהו אחר לרפא ( אולי את עצמכם????)

שני 4

New member
אתם יודעים- בשבילי דליה ודוד הם

כלום. בגלל זה אני לא מפרטת את התגובות שלי, אני עונה להם רק בכותרות.(לא כדאי שבישבילם אני אאמצ את האצבע.....

1ט ל י

New member
לא ידעתי שלכאן תיפול התגובה

קראתי "בדיחה" למה שדליה ודוד כתבו על המערכת החיסונית והלופוס. הסכמתי לכל מילה ששירי כתבה ב"סייג לחוכמה שתיקה". טלי.

שני 4

New member
קובי אתה פשוט מקסים! אתה ממש עוזר

לי ולבנות, אני מודה לך הרבה הרבה על זה שטרחת, וחיפשת,ושאלת כל כך נחמד לי בכל אופן שיש בפורום מישהוא מקצועי. קובי שלחתי לך מסר, תבין יש לי אישור לקבל את הכוריגון, אבל דעתך חשובה לי! תודה שני

gaia20

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלות לקובי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נא לשרשר רק כאן שאלות לקובי.

1ט ל י

New member
שאלה:

במאמרים, בחלק של התרופות, רשום על סולו מדרול. מדוע לא רשום על סולו מדרול I.V? כלומר, על הזרקה תוך ורידית? אני יודעת בכלליות שזה לתגובות אלרגיות קשות, או להתקפי אסתמה חמורים במיוחד שצריכים טיפול מיידי, אבל אני מניחה שיש מעבר לזה. תודה מראש, טלי.

gaia20

New member
הי טלי

לצערי לא מצאתי הרבה חומר על התרופות, או שאולי לא חפשתי כמו שצריך?? בכל מקרה, אני אחפש לך עוד על התרופה הזאת. אני מקווה שקובי גם יוכל לעזור כאן. גאיה.

למעלה