שאלת סקר באילו אמצעי מניעה אתם משתמשים מאז הגיח/ה לאוויר העולם יורש/ת העצר?
ר רות1974 New member 29/4/03 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלת סקר ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif באילו אמצעי מניעה אתם משתמשים מאז הגיח/ה לאוויר העולם יורש/ת העצר?
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלת סקר ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif באילו אמצעי מניעה אתם משתמשים מאז הגיח/ה לאוויר העולם יורש/ת העצר?
מ מתרגשת New member 29/4/03 #5 בינתיים כלום אבל יש לי גלולות שרק מחכוץ שאני אקבל מחזור (אם אני אקבל מחזור ואני מאד מאד מקווה שכן)
מ מתרגשת New member 29/4/03 #8 דרך אגב לגלולות קוראים מרסילון האם אלו גלולות טובות מישהי מכירה אני בחיים לא לקחתי גלולות אז אין לי מושג
דרך אגב לגלולות קוראים מרסילון האם אלו גלולות טובות מישהי מכירה אני בחיים לא לקחתי גלולות אז אין לי מושג
J jessשל מיקה New member 29/4/03 #7 מיד ביום האחרון של משכב לידה שישה שבועות של בלי.... שמתי התקן....
ט טל של ניב New member 29/4/03 #9 לא נוטלת אמצעי מניעה אני מניקה ובלעתי כמה ימים פמולן וזה גרם לי|סהדגש| לדילול בחלב אז הפסקתי
ע עמית@ New member 29/4/03 #10 לא לוקחת כלום- גם ככה אנחנו בטיפולי פוריות- אם יהיה נס- מה טוב... אם לא- נחזור לטיפולים עוד זמן מה
ח חגית של אורן New member 29/4/03 #11 התקן אחרי הלידה של אורן לקחתי גלולות הנקה ואח"כ עברתי לגלולות רגילות. היות ועכשיו אין תכנונים לעוד ילדים ב-3 השנים הקרובות, אז שמתי התקן וזה מאוד נח
התקן אחרי הלידה של אורן לקחתי גלולות הנקה ואח"כ עברתי לגלולות רגילות. היות ועכשיו אין תכנונים לעוד ילדים ב-3 השנים הקרובות, אז שמתי התקן וזה מאוד נח