שונא את הכותרות האלה!

DviRincewind

New member
../images/Emo32.gif למי שעדיין אין בשורות טובות..

יש אותו במחלקת המשומשים של מיתוס במחיר מוזל... מהר לפני שיחטפו!!! http://www.mitos.co.il/UsedItems/UsedItemsFocus.asp?UID=300370

The Mad Hatter

New member
יש הרבה..P:

mort (תרועת מוות) carpe jugulum hogfather thief of time lords and ladies.. אוף, לא יודעת..כולם. בכל פעם שאני מסיימת ספר של פראצ'ט אני אומרת לעצמי שזה הספר האהוב עלי מהסדרה..P:

ויימס

New member
גם כשאני מסיימת ספר מהסדרה אני

תמיד אומרת שזה הספר האהוב עליי (טוב, לא תמיד, רק ברוב המקרים), אבל שקלתי את העניין רבות, ואור מופלא במקום ראשון. במקום שני, בשורות טובות, צבע הכשף, מורט, מעשי קסמים, אחיות הגורל, שומרים ופירמידות. במקום שלישי, פולחני כשף, הננסים, אנשי השטיח, איש הקציר ו-Soul Music. מקום רביעי- ראינוע, מקום חמישי- מכשפות בחו"ל ואריק, מקום שישי- לורדס & ליידיס. את Interesting Times לא ידעתי איפה לשים, ואלו כל הספרים שקראתי, בסך הכל. וכעת, הבטחתי לכם נימוק מסודר, ל'מדוע אני אוהבת את אור מופלא?' אז הנה אני אעשה כמיטב יכולתי: האם כבר ציינתי שסתמרוח הוא הדמות האהובה עליי? מה באמת?!?! לא זכרתי את זה... אז הנה אמרתי את זה שוב. וכמובן, סתמרוח במיטבו כשהוא עם זוגפרח, זה משאיר לו שפע של הזדמנויות לרחם על עצמו, להתעצבן, להעיר הערות ציניות ובקיצור, להיות הכי עצמו, דבר שלא ממש נוצל (לאכזבתי המרובה) ב- Interesting Times. יש בספר הרבה הומור כמו שאנחנו מכירים ומצד שני... הרבה דברים עמוקים ומלאי משמעות בקשר לעולם... נו, אתם יודעים למה אני מתכוונת!!! הקשר החולני קמעה שיש לי עם אור מופלא הולך הרבה מעבר ל'ספר טוב שאני אוהבת', זה חלק מהחיים שלי. כבר קראתי אותו כל כך הרבה פעמים שיש קטעים שאני יודעת בעל פה. אני קוראת אותו פעם בכמה חודשים, ואני אף פעם לא אפסיק, אני לא מסוגלת לחשוב שזה לא יהיה חלק מהחיים שלי יותר. כל פעם שאני מגיעה לסוף,מצד אחד אני כולי מאושרת מהספר הנפלא והנהדר, ומצד שני אני די מבואסת,כי לא נראה לי שאני אי פעם אקרא ספר יותר טוב. ...אז זהו, הפחדתי אתכם?

האהוב עליי

הוא צבע הכשף, ואור מופלא, ופולחני כשף, ותרועת מוות, ומעשי קסמים, ואחיות הגורל, ופירמידות, וראינוע, ושומרים! שומרים!, ואיש הקציר, מכשפות בחו"ל. מישהו שם לב למכנה משותף? נכון! האהובים עליי הם כל הספרים שתורגמו לעברית! ואם בכל זאת אתם מתעקשים, אז אחיות ושומרים!.

smadarbi

New member
אור מופלא

למרות קראתי אותו רק פעם אחת לפני 4 שנים (הוא היחיד שאין לי ביית) אבל הוא היה נפלא...

למעלה