שימו לב!!

אני זורק., ../images/Emo168.gif

אוף אבד לי הדף עם השאלו שהכנתי.., טוב ו לא נורא.... אולי גם השאלה הבאה קצת קלה אבל עדיין.. : איזה זמר עזר למוניקה בהוצאת הדיסק???

אני זורק., ../images/Emo168.gif

אוף אבד לי הדף עם השאלו שהכנתי.., טוב ו לא נורא.... אולי גם השאלה הבאה קצת קלה אבל עדיין.. : איזה זמר עזר למוניקה בהוצאת הדיסק???

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gifפחחח.., טעות ../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif

נו רותם!!! ../images/Emo168.gif

ניסיתי אותך.... בנתים את לא מצליחה.... ובאמת שזה לא קשה...

exit_from_here

New member
טל שגב לא?

ואני רוצה שאלה משלי! איזה אומן הוציא ביחד עם מוניקה דיסק לאחרונה?(למרות שהם הרסו אותו)

אני יודע!!! ../images/Emo168.gif

שלום חנוך לא???, ולגבי השאלה.., לא לא .., זה גם לא טל שגב..

the king 25983

New member
נראה לי הנקמה של הטרקטור או משהו

כזה הוציאו גם דיסק ביחד עם מוניקה. חן, אתה אולי מתכוון לאייל אבן צור
כי אם לא אז אין לי מושג ומאיפה אנחנו אמורים לדעת את זה

the king 25983

New member
טוב אני אכתוב את כל מי שכתוב

מייק פרדיס, אדם שפלן, נועם סלע, שרון דרעי, דפוס מאי, יהודה עדר, אורלי דוקטורי סדובניק, מיכל אוחיון ויסברג, אורי כהן,ירון כהן, שחר ורד, רותי מרום וכאן אני לא בטוח שחילקתי את השמות ושמות המשפחה נכון אז תסלחו לי אם יהיו טעויות: מלאני פרס, ניר ארלבויים, להב זוהר, פדות אניג'ר, אביב גפן, טל מטמור, פילוני, מיוזיק שופ, רונה רינן, שחר הורביץ, רונן בן עמי. או שהוא לא נמצא גם כאן
זה נכון
הנקמה של הטרקטור

the king 25983

New member
ואני רוצה גם שאלה משלי../images/Emo70.gif ../images/Emo103.gif

מי ומתי הייתה חרמנית
זאת שאלה די קלה...

או קיי ../images/Emo168.gif

בצלליות- מצד שמאל זה יהלי, מימין אלדד, מימין למטה פיטר, משמאל למטה שחר. והיא הייתה שיכורה חרמנית מתי שהשתנתי נורא, לא??

the king 25983

New member
חצי תשובה ועוד שאלה...

התשובה שלך של הצלליות נכונה אבל התשובה השנייה לא נכונה אני מבקש זמן. עכשיו נעבור לשאלות של זיהויים: מי זה

למעלה