טוב, נסיים את השיחה פה
Y yaki123 New member 18/11/05 #16 ../images/Emo2.gif..סוריי..מנהלות מנהלות מנהלות../images/Emo70.gif מנהלותתתתת
W willo1 New member 20/11/05 #23 אהבתי את עניין הכתר אפשר לקבל עוד כמה כאלה עם השם שלי ושל איילת? לא כי פשוט אתה יודע, אנחנו אלה שמכריזות על הזוכים *אההההמ אההההמ*
אהבתי את עניין הכתר אפשר לקבל עוד כמה כאלה עם השם שלי ושל איילת? לא כי פשוט אתה יודע, אנחנו אלה שמכריזות על הזוכים *אההההמ אההההמ*
Y yaki123 New member 18/11/05 #11 אמממ מנהלות כנסו דקה..../images/Emo9.gif..חשוב.. אני שולח תשובות מתוקנות לשלב ה-2..אוקיי לשלב הראשון שלחתי מתוקנות,לשלב השני אני שולח עכשיו מתוקנות ולשלב הקשה והאחרון אני אשלח סופיות.. אוקיי
אמממ מנהלות כנסו דקה..../images/Emo9.gif..חשוב.. אני שולח תשובות מתוקנות לשלב ה-2..אוקיי לשלב הראשון שלחתי מתוקנות,לשלב השני אני שולח עכשיו מתוקנות ולשלב הקשה והאחרון אני אשלח סופיות.. אוקיי
S Saffron New member 19/11/05 #18 לכל מי שעוד לא ענה ../images/Emo29.gif אפשר לשלוח תשובות עד מחר ב-14:00. גם אם אתם לא יודעים את כל התשובות, תמיד אפשר לנסות.
לכל מי שעוד לא ענה ../images/Emo29.gif אפשר לשלוח תשובות עד מחר ב-14:00. גם אם אתם לא יודעים את כל התשובות, תמיד אפשר לנסות.
Y yaki123 New member 19/11/05 #19 מתי ייתפרסמו הזוכים../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif מחר זה נגמר ב14:00,מתי הזוכים ייתפרסמו
ח חידון הפרויקט New member 20/11/05 #25 נגמר החידון ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif תודה רבה לכולכם על ההשתתפות! עכשיו נשאר רק לבדוק את התשובות. את הזוכים והפתרונות הנכונים נפרסם בהקדם האפשרי. שוב
נגמר החידון ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif תודה רבה לכולכם על ההשתתפות! עכשיו נשאר רק לבדוק את התשובות. את הזוכים והפתרונות הנכונים נפרסם בהקדם האפשרי. שוב