|@
שרשור החדשות השבועי

sonaku

New member
אני עדיין מאוכזבת.

זה לא בסדר שלוקח לכם חודשים כדי להביא כמה דיסקים.. נראה לי עברו כמה חודשים טובים מאז שביקרתי בחנות שלכם, ושום דבר לא השתנה באזור הדיסקים האהובים עליי.

ufomusic

New member
אני מסכים איתך לחלוטין

את צודקת ב-100%, אבל זה תחום שמאוד חדש לנו, ומאוד קשה לי להביא הרבה דברים מהתחום הזה. אז יוצא שפעם בחודש בערך מגיע משלוח והוא בד"כ נקנה מהר מאוד על ידי אנשים שהזמינו מראש. בכל מקרה היום הגיעו הרבה דברים אז את מוזמנת לבוא...

ayu 4 ever

New member
איפה היא נמצאת אם אפשר לשאול???

וגם יש סיכוי שיש שם אלבומים של איומי המאסאקי???

sonaku

New member
הUFO זה החנות אנימה ורוק.

ובאוטאקו אני חושבת שנשאר להם רק דיסק של בואה או משו כזה..אני לא ראיתי אף פעם באוטאקו דיסקים של איומי..אבל אולי פיספסתיXD

nadav1232

New member
כן, ראיתי של בואה

זה עולה 120 \= גנבים XD בדוכן של גיא היה אלבום של בואה והוא עלה 70. והייתי ב - UFO אבל לא ראיתי שום אלבום של ג'יי פופ או ג'יי רוק. היה שם פוסטרים של אנימה ודיסקים של סרטי אנימה. אהה ולמעלה היו דיסקים של רוק אבל לא ראיתי של מוזיקה יפנית..

nadav1232

New member
היו שם יותר מדי דיסקים @@

XD המוכרים היו נראים מושפעים מרוק XDD

sonaku

New member
חח כן טוב ^^; הם גם לא ממש מבינים ב

ג'יירוק..אבל בכל זאת היית יכול לשאול^^

מ א י י ק

New member
אוי ואבוי..../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

UFO? סליחה אסור אפילו למכור שם מוזיקה יפנית
החנות הזאת נראת כמו בית קפה למושפעים ביותר מרוק
מה זה?! היו שם "טבעות" ששמים על כל האצע,ארוכות כאלו,מברזל,ועוד כל מיני דברים,חוץ מסרטי האנימה להשכרה לא ראיתי מוזיקה יפנית.

sonaku

New member
איזה שטויות XD

מה אסור לשלב בחנות רוק וג'יירוק? >_> חוצמזה תשאל! יש שם ג'יירוק! ואני דווקא אוהבת טבעות כאלה..ספציפית מה שיש להם בחנות,לא. אבל בסגנון,כןXD זה מאוד אלגנטי^^

sonaku

New member
אהאהא זה הורג אותי!~

בפעם הבאה שתהיו שם~ תודיעו לי ^^

yuki no hana

New member
הן מגניבות

אני וחברים שלי נכנסו לשם ומדדנו את כל הטבעות במשך חצי שעה XDD המוכר כבר התחיל לחשוד שאנחנו רוצים לגנוב אותןXD אבל הן נורא יקרות לדעתי .. זה 70 שקל לא? אהבתי את הטבעת עם הגולגולתP:

sonaku

New member
פפפטטט~~ מהזה

70 ש''ח?! יוצא יותר זול להזמין מלונדון מאלכמי או משו Oס

מ א י י ק

New member
לא הייתי קונה אותם בשקל../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

יחשבו שאני רוצח
(יכול להיות שזה נכון
מי יודע?!
)

למעלה