תחרות המשפט הכי חזק.....

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תחרות המשפט הכי חזק

בואו נשחק איזשהו משחק- המטרה היא לכתוב משפט אחד-רק בכותרת ההודעה, ללא תוכן, משפט שירגש, יזעזע, יפחיד וכ"ו- זכרו-רק משפט אחד בכותרת ההודעה, משהו כמו עד שש, שבע מילים-אני אתן דוגמא ראשונה!!!

Freaking Eyes

New member
אהבתי מאוד.

אני אפילו יכולה לקשר את זה לסיטואציות מהחיים שלי

SadClown

New member
יצא לי ארוך מידי, כתבתי בתוכן.

"אוהבת, לא אוהבת" - בסוף לא ישארו בך עלים, מצטערת. :-\

imdark

New member
גם שלי ארוך

כי אחרי הכל אנחנו רק תינוקות מאחורי מסכה של כאב וזמן אשר חיים בשממה ועוד אחד שחשבתי אליו אכשיו "..." ובפירוש מה שוות המילים או כל צורה אחרת של שיחה כאשר במציאות כל מה שאנחנו רוצים זה לענות לשאלה שאין לה תשובה וכאשר נענה תיפסק המנגינה והמחשבה תירד לטימיון בידיוק כמו המילה

Freaking Eyes

New member
אני אתייחס לשניהם.

את הראשון אני לא בדיוק הצלחתי להבין. את השני מאוד אהבתי.הוא מיוחד מאוד. אבל מכיוון שלא נוכל להשיב תשובה להרבה מן השאלות שאנחנו מרבים לשאול המנגינה תמשיך להתנגן ואנחנו נמשיך לחשוב... כל הכבוד :)

imdark

New member
וברגע שנענה

על כל השאלות וברגע שנידע את משמעות החיים מה אז? מה אז תהיה שווה המילה? או המחשבה? למה צריך לחשוב כאשר כבר יש משמעות? כאשר כל אחד יודע לאיפה הוא יגיע בחיים? ועם ככה אז מה היא שווה אכשיו? היום? כלום! בידיוק כמו שהיא תהיה בעתיד לפי דעתי אין משמעות לחיים או יותר נכון משמעות קיימת אנחנו קיימים כדי להישתפר ומשתפרים כדי לענות על למה אנחנו קיימים (נוסיף עוד חלק למשוואה שגם כן נימחק משני צידי ההשווה היא שאנחנו חיים כדי להישתפר וכדי להיתרבות יותר ולחיות יותר ביותר קיומים)

אוייי נזכרתי במשפט באמת יפה-המשפטים

הקודמים היו סתם-וזה משפט שאולי יענה לשאלות שהעלו פה מוכנים? לא סתם חחחח "הזמן הוא החומר ממנו עשויים החיים" *חומר למחשבה*

imdark

New member
חלבונים הם החומר ממנו עשויים החיים

לא אבל ברצינות עם חיים הם רק תוצעה של זמן עם כך מאיפה הרצון להמשך הקיום כלומר עם חיים הם רק נקודה הרעית שנוצרה ככל ועבר הזמן עם כך מאיפה הרצון או הצורך להמשיך לחיות? מקרה רנדומלי של חלבונים שפתעום עשו משהו? התחילו באבולוציה? רק לפי מקריותהייתה אומר שזהו הדי אן איי אבל לצורות החיים הראשוניות לא היה די אן איי ויש בכלל תאוריה שאומרת שמקורו של הדי אין איי הוא בצורת חיים שיטופנית חוץ מזה מה שאמרתה אדיין לא מסביר שום דבר נכון שאפשר לומר שהברירה הטיבעית גרמה לכך שיצור אשר רוצה לחיות יתקיים אבלמצד שני רוב החומרים שאינם רוצים לחיות יימים יותר מאלו שכן ויותר מזה אלו שכן לא מסוגלים להיתקיים בלי אלו שלא

Freaking Eyes

New member
אבל זה העניין...

שלא נענה על כל השאלות, יש שאלות, שכמובן יש עליהן מענה, אבל לא לנו, לא לאנושות. כתוצאה מכך כל אחד בוחר את המשמעות שלו לחיים וחי עם זה, או יש הבוחרים להאמין שאין בכלל משמעות, כל אחד ודעותיו. בחיים ישנן כ"כ הרבה הפתעות, וכ"כ הרבה שינויים שאנחנו לא תמיד יכולים לדעת לאן הם יחקו אותנו ואיפה נהיה בעתיד...

imdark

New member
נכון

אבל למה לחפש? למה לשאול? אנחנו מבינים שכמות הידע תהיה ככל שתהיה היא סופית אז מה זה משנה עם נגיע אליה או לא?

למעלה