תמונות מההופעה אתמול

talytal

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תמונות מההופעה אתמול ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בנות, מה קורה? ראיתי לפחות 4 מצלמות אתמול בין חברות הפורום... מתבקשות בדחיפות לתרום תמונות של הוואקו להרגעת בנות הפורום שלא חזו בפלא באופן אישי, ולטובת אלו שרוצות להיזכר. לגביי תמונות של בנות הפורום, אין להעלות תמונות אישיות בלי אישור של המצולמות (כלומר אם אתן רוצות להעלות תמונות שלכן עם ג'קו זו לא בעיה). למי שיש בעיה בגלל גודל התמונות (כזכור, המגבלה בתפוז היא עד 500kb), אפשר לפנות אליי במסר. זו ממש לא בעיה, וחבל שבגלל זה לא יגיעו תמונות לפורום.

talytal

New member
והנה מה שיצא לי

מבאס למדי לגלות שלמרות שביליתי חלק לא מבוטל מההופעה בניסיונות צילום מכל זווית אפשרית, רק מספר זעום של תמונות יצאו... זה מה שקורה כשלוקחים מצלמה חדשה דנדשה ולא לומדים איך לתפעל אותה מראש..
ויש לי תמונה עם ג'קו, רק שבאותה מידה זו הייתה יכולה להיות תמונה של כל שני אנשים, כי יצאנו כל כך לא בפוקוס שלא ניתן להבין בכלל מי מצולם...
בכל מקרה, הנה התמונה הראשונה- ג'קו כובש את הבמה.

Karina85

New member
טליטל!!!

יש לי תמונה אחת לפחות שלך עם ג'קו - ויפה ממש!!! מסר דחוף!!!

talytal

New member
קארין, את מלכה!!! ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

תודה, מתוקה, אין לך מושג איך עשית לי את היום. התמונות פשוט מהממות!
אין לך מושג בכמה דרכים ניסיתי היום לשפר את התמונה המסכנה שלי - הקטנתי, הגדלתי, שיניתי את הבהירות, וכלום לא עזר, אני וג'קו עדיין נראים כמו שתי אליפסות עמומות. ואז את שולחת לי תמונות מ-ה-מ-מ-ו-ת כאלה? באמת שאין לי אפילו מילים. פשוט

talytal

New member
בקלות - אני אשלח לך

וכבר כתבתי בשרשור התמונות, אבל אני אכתוב שוב כאן - אני מתכוונת לאסוף כמה שיותר תמונות "אישיות", כלומר תמונות עם חברות הפורום, לקבץ אותן ביחד, ולהעביר לכל הרלוונטיות שהיו בהופעה אתמול. פשוט בגלל שאי אפשר לפרסם אותן כאן בפורום, אבל מאוד חבל על המאמץ של שליחה בנפרד לכל מי שמופיעה בכל תמונה. ככה, מי שהיו אתמול בהופעה ייקבלו גם את התמונות עם חברות הפורום. אז כל מי שיש לה תמונות כאלה ומוכנה לשתף - נא להודיע!

kapit5

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

אני לא היצטלמתי אבל בא לי לראות עוד תמונות של ג'קו.

talytal

New member
שר את "הייתי בגן עדן"

כמעט כל השיר בעיניים עצומות, ועם כל כך הרבה רגש...

eilati27

New member
קבלי גם ממני טליטל...

אמנן זה ממצלמה של פלאפון אבל יצא מוצלח לא?

a d i d a s 2 1

New member
מצאתי לי יום לעבד הכרה.... כמו שיאנ

שיאנה אומרת.... איזה חמוד הוא... אילת וזואי ינעל אוחתקום!!! לא יכולתם לגרור אותי לחדר???????????????. תודה מילגרו... תמונה מהממת...מה ניש?

a d i d a s 2 1

New member
תגידי את נורמאליתתת ?

עכשיו אני מבינה שלא סתם צרחתי לו שיביא לי את המיקרופון שלו אתמול חחחחחחחחחחחחח

למעלה