תמונות מההופעה אתמול

a d i d a s 2 1

New member
חחח כפרה עליו תכף זואי תבוא ותגיד

לכם מה אמרתי לה, כשראיתי אותו במצב הזה:) בננות...חייבות לבוא לסילבר...נעשה את הקטינים גדולים...

kapit5

New member
../images/Emo99.gif תמונות מדהימות

תודה.מתי כבר יהיה אפשר להכניס לאלבום???? איף כמה יופי בבחור אחד...

שונית 7

New member
תודה טל התמונות:ממש נראה

במיטבו ,לבוש מדהים עם ברק בעייניים-הוא בהחלט יכול להודות לבנות הפורום המקסימות שבזכות תמיכתן הענקית הוא חזר לעצמו בגדול

דורית41

New member
כבר לקחנו אלינו ל../images/Emo23.gif

תודה לכל הבנות שצלמו והעלו כאן את התמונות.!

דורית41

New member
זה היה אמור להיות משורשר לטליטל

לשאלתה -הוא נותן את כולו-לא תקחו....

Karina85

New member
חשוב - לגבי תמונות!

נשמות יפות שלי, קודם כל הצטערתי שלא יצא לי להכיר אתכן יותר בנועם, אבל עד שנכנסתי יצא לי להיות איתכן לא כ"כ הרבה, כפי שאמרתי זו היתה טעות לבוא בשיא הלחץ כשכולם מעוכים על המעקה!!! אבל אלוקים עשה לי נס חנוכה
ותודה לסלקטורית
בקשר לתמונות - יש לי תמונות של ג'קו לבד (למרות שמההופעה עצמה הן לא הכי מזווית נוחה כי הוא היה בדיוק מעליי... אז זה כזה מלמטה... אבל זה עדיין תמונות סבבה). ויש לי תמונות של ג'קו עם המון בנות מהפורום, פשוט צילמתי אותו ללא הפסקה (ואמרתי לו - "ג'קו, סליחה על כל הפלאשים בפרצוף, זה רק מאהבה..." והוא צחק חחח) אבל לא זוכרת כולן מי זו מי, כאילו אני זוכרת אתכן אבל לא סגורה על השיוך כל אחת לשם שלה חחח אז מי שרוצה שלחו מסר.

talytal

New member
קארינוש, תשמעי מה

בגלל שזה בעייתי להעלות תמונות של בנות הפורום לתפוז, ובגלל שבגלל יש בתפוז בעיה עם תמונות בגודל נורמלי (כל תמונה ממצלמה דיגיטלית היא יותר מ-500kb), אני רוצה לקבץ את התמונות האלו ולשלוח אותן רק למי שהייתה שם. אז כל תמונה יפה של ג'קו עם בנות הפורום, או רק של בנות הפורום לבד, את מוזמנת להעביר אליי (אפשר במייל או באייסי) ואני אתחיל לקבץ אותן ואעביר לכל הבנות שהיו בהופעה. אם זו לא טירחה גדולה מדי, כמובן...
דרך אגב, אותו מסר מכוון גם לכל שאר הבנות שצילמו תמונות שלנו לבד או שלנו עם ג'קו אתמול.

Karina85

New member
זו לא טרחה בכלל!!!

אבל אני התכוונתי יותר לבנות שלא היו לגבי התמונות של ג'קוש לבד שאם הן רוצות אני אעביר להן... כי אני מעדיפה שלא להעלות לפורום גם אותן, אני לא אוהבת שתמונות שצילמתי רצות באינטרנט... שרייטה כזאת
אבל שלחי לי את האייסי שלך ואני אשלח הכל!!! תודה מאמי כל הכבוד לך!

אפרתי 29

New member
וואי, ../images/Emo51.gif על התמונות ! ../images/Emo140.gif

הן מדהימות ! זואי, אני חושבת שהצלחתי להבין פחות או יותר למה התכוונת ב'שבריריות'... :]

glitter8

New member
תודה על התמונות! ../images/Emo24.gif

אכן מקסים תגידו, נראה לכם שיש מצב לדואט עם רמי קליינשטיין?

מגושקה

New member
וואלה -שבריריות

ניסיתי לנסח לעצמי מה הרגשתי כשראיתי אותו מעבר ליופי המדהים שלו ( ולמצבי שהייתי
) ובאמת שבריריות ועדינות ופגיעות אלו הדברים שהוא משדר.

Karina85

New member
אני דווקא לא ראיתי שבריריות...

ראיתי אנרגיות מטורפות וטוב לב, אבל לא שבריריות... אבל כל אחת וההרגשות שלה

דורית41

New member
מה שאני ראיתי-

שבריריות ,טוב לב שנשפך מהאזניים וממש קשה לפספס,עלם חמודות פשוטו כמשמעו. היה חסר לי קצת חוש ההומור הנפלא,(הוא היה די רציני)אבל זה די ברור,וזה יגיע בהמשך-הלחץ של לפני ההופעה בת"א אולי. אני נסחפתי מלכתחילה בגלל,איך אני אקרא לזה שלא ישמע פלצני-איזו שליחות חברתית.לא יכולתי לסבול ולהבין את רוע הלב והאטימות של האנשים (בנוסף לכשרון העצום...)-ועכשיו אני כאן בגלל האדם עצמו פנימה -שהוא יחיד ומיוחד. וצודקת מגושקה-אמא מרים את יכולה להיות גאה בבן שלך כאדם-ועזבו את החרטות של כן/לא שירת,אני מכירה לא מעט קצינים בכירים (לא כולם,ממש לא-נא לא להבהל.....) שהם חרות של אנשים....

Karina85

New member
באמת...?

אני דווקא צחקתי איתו ... הוא צחק הרבה כפרה עליו... ואני לא ראיתי שבריריות גם אחרי... אבל שוב כל אחת והרגשות שלה...

../images/Emo45.gif זה ממש הרגיש לי ככה...

ואם הצלחת להבין את זה, זה מדהים בעיניי, כי עד שלא עומדים לידו קשה לקלוט את זה... כשעומדים לידו זה פשוט מדהים שכל החזות הרוקרית נעלמת ועומד לפנייך אדם רגיש, עדין ו...שברירי... זה פשוט כובש...

למעלה