חזרתיייייי
חצי

nini18

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifחזרתיייייי ../images/Emo23.gifחצי ../images/Emo32.gif

אוי איך התגעגעתי
אתן לא יודעות מה קרה לי??? חחח אני הבנאדם הכי שכחן והכי לא רומנטיקן שקיים.
ביום שבת אני וגיא היינו 8 שנים וכמובן שכחתי מזה
אני ותאריכים לא הולך ביחד. אז ביום שישי אחרי העבודה גיא עשה לי הפתעה, חיכה לי מחוץ לעבודה וחטף אותי לכפר הנופש נווה ים למי שמכיר!!! (לא הכי מפואר אך הביתנים שם ממש על הים וזה מדהים כאילו בבוקר קמים במקום להכנס להתקלח במקלחת, אפשר לעשות את זה בים, פשוט מדהים
) בקיצור החלק ה"נורא" בסיפור זה שהוא לקחת לי את הפלאפון שאני אתנתק מאדם
(כי אני יכולה לגלוש דרך הפלאפון). אתן לא יודעות מזה ארבעה ימים (יום חמישי גם לא הייתי יום ארוך) בלי אדם ממש חסר לי חמצן....
וגם בלעדיכם
התגעגעתי
בקיצור ישר שהגעתי התעדכנתי, כמובןןן
ואני חייבת להגיד כמה דברים... אלטון ג'ון !!!! כבוד
וואו כל כך הרבה אומנים מדהימים בקשר איתו, רק שיעשו איתו משהו בקשר למוסיקה ושזה לא יהיה רק בגלל העינים היפות והתחת השווה
אל תכעסו עליי הרבה (מותר רק קצת) אבל, ה - DSB שעלה רק אדם (שקריס היה חולה, מסכן
) מבחינתי הכי טוב EVER
אני אוהבת את קריס, כמובן, אך אדם בשבילי הוא מס' אחד, והוא מעל כולם, הרבה מעל כולם, ולראות אותו ככה פתאום עולה מהבמה לבד כשכולם מאחוריו פשוט היה מרגששששששש
MY KING
זה היה כזה יפה ועוד איך שהוא שר את כל החלקים בסוף, אני פשוט נמאסתי, אני פה 5 דקות, ראיתי את הקטע חמישה מיליון פעמים חחח . ויש לי עוד הערה קטנה אני בחיים לא אאחל לקריס להיות חולה או בכלל לאף אחד אחר אז, אני רק אגיד שבגמר אמריקן איידול מה קייטי לא יכלה לקבל צירי לידה? ואז אדם היה שר לבד עם קוין
חח (שוב מזכירה, אמרתי לא לכעוס הרבה, מותר רק קצת
שמעת ענבר
) . המסיבת טויטר האחרונה שלו, מהיום, הכי טובה עד עכשיו והכי מענינת, ד"א האלבום שלו יהיה בטח פופ חח לפי הרקדנים והריקודים בטור חחח אז אני מקווה שזה לפחות יהיה מחולק לרוק פופ. ומאיה אל תהרגי אותי, נראה לי גם שאר הפורום, תרחמו עליי
אבל, שהוא ישיר עם קריסטינה אגילה איזה דואט לא הייתי מתנגדת בכלל, יש לה קול מדהים והקול שלו שאין מה להוסיף, חוץ מהכי מדהים שיש. אז איזו בלאדה יפה, כמובן שיר טוב ולא קיטש, לא הייתי מתנגדת לשמוע.
וואי איך התגעגעתי
MY ANGEL
נ.ב. לא היה לי מה ל
אז פתחתי הודעה חדשה אבל אתן יכולות ל
אותי

nini18

New member
שכחתי לרשום את החשוב מכל ......

נשארו רק עוד שלוש הופעות יואווווווו
איך אני שמחה

nini18

New member
עוד משהו ממש חשוב ששכחתי חחח

יש לנו שבעה עמודים בפורום, כבוד
בקרוב יהיה לנו ארכיון
חחח אבל למה אין לנו גלריות
???

nini18

New member
עוד משהו חחחחח ../images/Emo122.gif

קראתי שוב מה שרשמתי וזה נראה לי קצת מעליב, אז אני חייבת להוסיף שהכי נהנתי בעולם, ויש לי את החבר הכי מדהים בעולם
(כרגע, עד שאני אכיר את אדם ואז הכל יכול להשתנות
חחח)

nini18

New member
וואו אני נוראית ../images/Emo122.gif

רק הגעתי ובשרשור שפתחתי, לבד הוספתי עוד חמש הודעות
. מה יהיה איתי?..אין לי כבר שליטה על כמה שאני מדברת.
ממש מכה

heart1soul

New member
../images/Emo24.gifהאיייי../images/Emo140.gif

התגעגענו!!! איזה חבר מקסים וואו:) וגם 8 שנים??? אני חשבתי ש5 שנים שאני עם שלי זה המון, 8?!!!!!!! WTF אתם מאיזה גיל 15 ביחד!!! זה מטורף, מתי מתחתנים?!?! הפתעה מקסימה! כל הכבוד לו, אני בטוחה שנהנתם בטירוף, תמיד כיף להתנתק.. גם מאדם ואחר כך לחזור ולראות כל כך הרבה חדשות ועדכונים:) לגבי הDSB אני מסכימה איתך, גם בשבילי הוא מספר 1 !!!!! בכל מקרה ברוכה השבה, הרגשנו מאוד בחסרונך- תתחילי להציף!!!!!

nini18

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

נראה לך חתונה עכשיו????? ממש, ממש, ממש, ממש, לאאאאאאא אני בסה"כ בת 23 (אהייה באוקטובר) עד גיל לפחות 27 אין אפילו מה לחשוב על זה. אח"כ נראה. וכן 8 שנים האמת זה המון
חחח וגם חמש שנים זה לא בדיוק קצת חחח כן אנחנו ביחד מגיל 15. תודה

heart1soul

New member
חחח אני צוחקת סתם אמרתי את מה שכולם אומרים לי

וזה אכן מעצבן! למרות שאין לי בעיה להתחתן אם היינו זוכים עכשיו בלוטו, ואפילו אמרנו את זה אחד לשני חחח 8 שנים זה נדיר אני לא מכירה אף אחד שהוא 8 שנים ביחד בגיל 23 מקסימום אני מכירה 6 שנים..חח

nini18

New member
נדיר??? חח

אם היינו זוכים בלוטו היינו מטיילים בכל העולם, למה להתחתן?? אני מאמינה בנישואין לשם ילדים, עד אז אפשר לחיות ביחד, בשביל מה להתחתן?

heart1soul

New member
זה עניין של דעה, משום מה אני אוהבת את העניין

הזה.. אני יודעת שבתקופה שלנו אני בין היחידות שעוד חושבת שזה נחמד חח זה בסדר.. אבל כמובן שהיינו עושים טיול מטורף מסביב לעולם בלי קשר.. על זה אין צורך אפילו להתווכח

ר ו ח ל י

New member
אני וחבר שלי 6 שנים ^^

טוב עוד 3 חודשים. וזה מרגיש הרבה יותר בתכלס.. וואי אבל 8 שנים, יפה לכם! בהצלחה בהמשך

ר ו ח ל י

New member
כן אני בחורה נדירה ../images/Emo9.gif

חח סתם. המ ואנחנו מכירים מגיל 9 בערך ורק בכיתה ח' התחלנו לצאת.

mokasosex

New member
אממממממממאאאא :-O

כל הכבוד לכם על קשר כלכך ארוך, הייתי משתגעת להיות עם אותו אחד 8/5/6 שנים רצוף מהגיל שלי עכשיו *אלא אם כן זה היה אדם או משו*

mayarel

New member
לאאאאאאאאאאאאא

לאאאאאאאאאאאאאא קריסטינהההההההההההההההההההההההההההההה |הולכת להביא את הרובה|

nini18

New member
*מרימה ידיים* חח

נו אבל אל תהיי כזאת, מעבר לתדמית שלה ולשירים שלה (שאני לא שומעת ביום יום נשבעת חח את רואה חצי נחמה) יש לה קול ממש יפה. בגלל זה רשמתי עם השיר הנכון. ולא סתם שיר בסטייל שלה, אלא שיר שאלטון ג'ון יכתוב טוב? מה את באמת חושבת שאין לה קול יפה? או שאת סתם לא אוהבת אותה כי היא לא זמרת "איכותית"?

mayarel

New member
מה זה קשור איכותי...

חוץ משיר אחד- you are beautiful נראה לי קוראים לו.. לא זוכרת... השירים שלה זוועות אחד אחד . ברמות מטורפות של שירים מכוערים. לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מוכנה להתפשר על גאגא או על קיטיי פרי שלפחות מגניבות.. עם קריסטינה זה סתם יהיה תחרות צרחות וזה יהיה נורא. כן יש לה קול יפה אני מניחה אבל השירה שלה לא יפה.

למעלה