חזרתיייייי
חצי

nini18

New member
אבל אמרתי לא שירים שלה.

חחח למה תחרות של צרחות??? גם את התחלת לקרוא לצלילים של אדם צרחות??
אני לא חושבת שהשירה לא יפה, פשוט השירים לא יפים, הם שירי קיטש.

mayarel

New member
כן אדם לפעמים צורח מידי

ולא צריך את זה ואני לא אוהבת את זה. יש כמות שהיא הגיונית.. לפעמים הוא נסחף ובהופעה זה בטח מהמם אבל בבית עם המערכת זה לא. כן אני יודעת שתכעסו עלי פה אבל אדם בעצמו אמר באיזה ראיון שלקח לו זמן ללמוד לא להסחף עם הקול שלו. הקול שלו הוא כלי מדהים אבל לא צריך להיות כל הזמן על ההכי חזק. זה מאבד את היופי. וקריסטינה לפעמים נשמעת כבר כמו לוויתן, ואני שונאת את זה. כמו סלין דיון.. יש טונים שאני פשוט לא מסוגלת לשמוע בלי לחטוף עצבים..
בואי נגיד שמטפלת בדולפינים לא הייתי יכולה להיות... היא מאוד חסרת אופי... או ככה יוצרת לעצמה כזה רושם. אין בה שנינות ,תחכום, חדשנות... משהו מעניין. פשוט אין. אז מה אם יש לה אוקטבות... זה לא מספיק!!!

nini18

New member
מי כועס??? |חומה||קיר בטון|../images/Emo156.gif

קצת ריסקת לי את הלב. אבל שטויות אני אתגבר חחח
חחחחחחחחחח הסבר מענין.
אבל אני עדיין בעד דואט, האמת מכל הרשימה של הבנות שהוא רוצה לעשות איתן דואט ויש הרבה חחח
הכי הייתי רוצה איתה. סורי
את עדיין אוהבת אותי
וכן תתרחקי מהדולפינים חחחחח

mayarel

New member
כן אני עדיין אוהבת אותך

אבל רק בגלל שמשפחה לא בוחרים.

MIDNIGHT SKY

New member
אומג! כמעט 8000 הודעות!

התקייה הריקה תתמלא בתמונות של אדם *הללויה*

mayarel

New member
יותר מ8600 הודעות של אהבה ../images/Emo23.gif

פשוט מרגש בחיי.. איך שהן כותבות כל אחת חיבור שלך על כמה שאדם מדהים וכמה שהן אוהבות אותו. איזה יופי. ממש מקווה שמישהו יראו לו את זה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני לא מצליחה להצטרף לקהילה

יש אפשרות אחרת לראות את הנושא הזה?:(

mayarel

New member
לא אין..

אבל אולי את לא מצליחה כי לא נרשמת קודם ב livejournal?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהאמת שאני כן רשומה

וניסיתי להצטרף ואמרו שלא מקבלים יותר אנשים לקהילה או משו כזה..

MIDNIGHT SKY

New member
יור באק !../images/Emo24.gif

הפתעה מקסימה ! וואו 8 שנים !! מזל טוב לך ולגיא
ואני בטוחה שנהניתם :). לגבי DSB ,אני מתה על קריס, אבל לראות את בייבי שר בלי קריס היה נחמד,זה נראה כמו המופע שלו ושאר האיידולים עושים קולות רקע :). זה היה מעולה ! וזה היה ממש מתוק שהוא שר בטון של קריסי. ובקשר לכריסטינה..אני לא ממש מתה עליה ,יש לה כמה שירים נחמדים וגם קול יפייפה. אני לא אתנגד לבלדה איתה ועם אדם . ושוב,וולקאם באק !

nini18

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

חח אשכרה האיידולים עשו קולות רקע חחח אוי זה כזה יפה לראות אותו עולה לבד ולשמוע את הצרחות בקהל, פשוט פרייסלס

mokasosex

New member
יאי איזה כיף שחזרתי../images/Emo24.gif

חסרונך הורגש ביותר !
אדם וקריסטינה יהיה מאוד חמודים ביחד , חוץמקולות שניהם גם יודעים לזוז אז זו תהיה הופעה סקסית משהו. *מפנטזת* לראות את אדם עולה לבד היה כייפי ביותר, אבל חלק בי התגעגע לקריסי\: *ואדם בשבילי מס' 1 לא לטעות* אל תעלמי ככה יותר

mayarel

New member
אוווווווו. גם את???? אני בורחת מהבית ../images/Emo2.gif

קריסטינה ממש לא סקסית. היא רק ערומה. merd.

למעלה