בלינקה

אפרת12

New member
../images/Emo41.gifאשת השבוע - בלינקה../images/Emo41.gif

למי שהתגעגעה, למי שלא הספיקה ולמי שבדיוק לא היתה פה - אשת השבוע שלנו היא בלינקה בסיבוב חוזר
שבוע טוב ומהנה לכולנו

בלינקה

New member
שלום ../images/Emo13.gif

היה לי נורא כיף בפעם הקודמת, אז שמחתי להיעתר לבקשת ההנהלה ולמלא מקום שהתפנה, לסיבוב נוסף. הפעם הקודמת היתה בסוף יוני 2004, וקישרתי אליה למעלה. אשמח לענות על שאלות מחדשות, ישנות שלא הספיקו, וישנות שהספיקו, אבל רוצות להוסיף. כל מה שרצית לדעת על בלינקה ולא העזת לשאול

בלינקה

New member
../images/Emo57.gif

לא סובלות משום דבר מסכן חיים. רק תופעות רגילות של סתיו.

רות י

New member
ושאלה רצינית יותר - אני מבינה שאתם

עוברים דירה לאזור השרון. מה השיקולים שעומדים לנגד עיניכם בבואכם לבחור סביבת מגורים חדשה, על כל המשתמע מכך? כמו כן, האם כבר בחרתם איפה אתם רוצים לגור?

בלינקה

New member
שאלה מורכבת

אנחנו מחפשים מקום מגורים שיהיה קרוב לעבודה של האיש (אני אמצא עבודה בהתאם), קרוב לתחנת רכבת, לא מאד רחוק מהורי (שגרים ליד נהריה). איזור השרון עונה על הקריטריונים האלו. אנחנו מחפשים מקום עם חצר (אפילו עם בית קטן) כדי שנוכל להחזיק כלב מחוץ לדירה, וגם שהמחיר יתאים לכיס שלנו. אנחנו מחפשים סביבה צעירה, על מנת שלילדים שלנו תהיה חברה. אנחנו מחפשים סביבה עם אוכלוסיה במעמד סוציואקונומי דומה לשלנו (או לזה שהיינו רוצים להיות בו
), בשביל עצמנו, ובשביל שהילדים שלנו יגדלו בסביבה שתתאים לחינוך שאנחנו רוצים להעניק להם. אנחנו מחפשים מקום שקרוב לחברים/משפחה, כדי שנוכל להיעזר ולעשור, וכדי שלא נרגיש לבד (בעיקר אני). יש לנו שני ישובים שעומדים על הפרק, ואנחנו רוצים להתחיל חפש ברצינות כבר בסוף השבוע הקרוב.

מעיןבר

New member
יישובים בעלי אופי כפרי או עירוני?

יש לנו חברים טובים מאוד שגרים בנתניה, ומההיכרות שלנו עם העיר בשלוש השנים האחרונו ה תדמית שלה לא תואמת את המציאות. זוהי עיר מאוד נחמדה, האיזורים שראינו נעימים מאוד, האוכלוסיה חביבה (בעיקר זוגות צעירים) והמחירים בהחלט טובים לדלי אמצעים. אנחנו מאוד נהנים לנסוע לשם - לדעתי שווה בדיקה. חוצמזה - מהן התוכניות שלך לעתיד מבחינה מקצועית? האם הודעת בעבודה שאת עוזבת?

ה ו ב י ט

New member
ושאלה...

מה היא "היסטוריית הפורומים" אליהם היית משתייכת בעבר ואליהם את משתייכת כיום? אילו פורום/ים אהוב/ים עלייך ביותר? האם את ממשיכה לקרוא בפורומים בהם היית פעילה בעבר?

בלינקה

New member
ההיסטוריה שלי מאד קצרה

אפריל או מאי 2003 גיליתי את הריון ולידה, ואח"כ לפורומי ההמשך - הורים לתינוקות, הנקה, וכאן. לא משתתפת בעוד פורומים. קוראת, לפעמים בפורומים אחרים, כמו ספרים וספרות (כבר כמעט ולא, נורא פלצני, לטעמי), הארי פוטר-הספר, חינוך לגיל הרך לאחרונה... לפני הפורומים של תפוז הייתי המון המון המון המון המון המון המון בצ'ט של וואלה, אבל הוא הלך ודעך במקביל לעניין שלי בו, במהלך תחילת ההריון.

בלינקה

New member
שאלת השאלות

אני רוצה לחיות בעיר. האיש, מבחינתו, מוכן לגור בבקתה מבודדת על ראש הר. הבעיה בישוב עירוני היא, שהמחירים לבתים צמודי קרקע הם יקרים יותר, ולא פשוט למצוא בית קטן (3 חדרים) צמוד קרקע). בעתיד הקרוב אני אמשיך להיות עורכת דין, ככל הנראה. אניחושבת הרבה על הסבה מקצעית, אבל לא נוכל לעמוד בזה כלכלית לפחות בשנתיים הקרובות (אלא אם נזכה בפייס
), ואני עורכת דין טובה. חבל לא להשתמש במקצוע ובכישורים שלי. עוד לא הודעתי בעבודה. ביום שבו האיש יתחיל לעבוד אני אודיע.

POOH*

New member
היי

שלום לך בסיבוב השני.. מתאים לך דווקא.. אם אדח מהישובים קרוב אלינו או שיש איזה דרך שאוכל לעזור.. מקומונים לאסוף לכם אולי? רק תגידי... POOH

בלינקה

New member
אני ../images/Emo163.gif

התכוונתי להתקשר אליך לפני שבוע ושכחתי. כן, מקומונים... תודה

meravido

New member
אם כרבר העלת את זה אז שאלה

לאיזה מקצוע את רוצה לעשות הסבה? ולמה?

בלינקה

New member
פעם ראשונה שאני ממש אומרת את זה

בקול רם. מדריכת/יועצת הנקה ומדריכת הכנה ללידה. אני חושבת שזה מתאים למי שאני היום. אלו דברים שחשובים לי, שאני חושבת שהם חשובים לחברה שלנו, אפילו אם זה נשמע פלצני. אני נהנית לעזור ולתמוך בחברות, והייתי שמחה לעזור ולתמוך על סמך ידע מקצועי רחב יותר, ואם אפשר, גם להרוויח מזה קצת כסף. חוצמזה, מתאים לי להיות עצמאית.

למעלה