האלבום החדש

yoooni

New member
בכנות, על הפנים.

יש לדיסק נקודות אור מעטות מאד. הוא מתחיל מעולה עם חגיגה ובחום של תל אביב, ופשוט נהרס מרגע לרגע... השיר סוד עם סאב והצל - מעולה אבל שוב אחר כך יש נפילה קשה - כל השירים דומים מאד, מלנכולים מאד, ופשוט - חסרי טעם ועניין. ציפיתי להרבה יותר..
אולי היה כדאי ללכת עם הזרם של דיסק עם 10 שירים כמו שעושים עכשיו רוב אמני ישראל... מה שכן, קבלי ח"ח על ביצוע נעים מאד ל"לו יהי"

קצת מאכזב הדיסק הפעם, מתחיל מעולה

אבל יש ירידות גדולות... שירים 1-3 מעולים השיר אור לא משהו הסוד ופנויה לאהבה נחמדים מאוד שירים 7-10 לא אהבתי בכלל בכלל... עלם משגע ובמועדון נחמדים, לבד שלך לנצח בכלל בכלל בכלל לא אהבתי ולו יהי, נו טוב...נחמד. ולאן נעלם "תקווה שווה זהב" ?!?!?! איך לא נכנס לדיסק??? ומה זה הרמיקס המזעזע הזה לחגיגה?! מזל שעלה לי רק 39 שקל כי הפעם התאכזבתי. אפילו פוסטר אין ! אני מאוכזב.

רק אני מאוכזב מהדיסק?!

באמת אנשים, איפה השירים השמחים של שרית??? השירים בדיסק החדש הכניסו אותי לדיכאון!! כ"כ מלנכולים שזה לא יאמן! פשוט לא מתאים לשרית! חוץ מחגיגה ובחום של ת"א וקמע לא אהבתי אף שיר!! בשבילי זאת הנפילה הגדולה של שרית חדד ! וחבל לי מאוד!

Music4Life

New member
חבל עלייך יניב...

בוא אני אגיד לך משהו ותגיד אם אתה מסכים איתי או לא, אוקיי? גם לי מאד מאד חסרים השירים השמחים של שרית חדד, אבל (!) כח העניין וכל היופי בה הוא שהיא משתנה כל הזמן...כל האלומים שלה הקודמים לא היו כאלה שונים אחד מהשני, בקצת...אבל עכשיו כמו ששרית אמרה, היא התבגרה, היא מרגישה בוגרת יותר ועכשיו היא באה בגישה אחרת. האלבום הנוכחי באמת נשמע אחר, רגוע יותר...בוגר יותר...וזה מקסים וזה טוב מאד. היא לא נתקעת על סגנון אחד ושי. היא עוברת כמה סגנונות. היא משתכללת. עצם העובדה שהיא משנה את הסגנון שלה באלבום הזה לרגוע יותר זה מצוין בעיניי, היא נשמעת ככה יותר איכותית מתמיד... ויש לה כמה שירים קצביים, "קמע" זה שיר מאד קצבי. לדעתי זה מראה את האיכות האמיתית שלה. גם לי הקצה חסר אבל שוב, אני חושבת שזה טוב. תקשיב לשירים, לרגש, למילים - זה מדהים.

נכון אבל אני לא אוהב את הסגנון החדש

מצידי שתהיה תקועה על אותו סגנון 40 שנה... אני שמעתי את הדיסק פעמיים כבר נאמס לי ממנו... בדיסקים הקודמים הייתי שומע בלי הפסקה שוב ושוב... חבל לי.

Music4Life

New member
הבנתי אותך יניב.

באמת הבנתי. טוב אבל מה לעשות...שרית עושה מה שהיא רואה לנכון. בינתיים אני מתה על מה שהיא עושה. אני אהבתי את האלבום (איזה מזל!) אפילו שהוא "יותר מידי" רגוע בשבילי. וחבל לי לראות שאתה התלהבת פחות. באמת חבל.

שרית את ענקית!!!

האישה עם השירים הכי יפים בעולם, עם הכל הכי מדהים, שמפתיע כל שיר ושיר מחדש הדיסקים שיוצאים הולכים והופכים ליפים יותר, בעלי קצב טוב יותר ואין סוף לשירים המההממים של שרית חדד!! הדיסק הכי פצצתי, אני מחכה לו כבר המון זמן השיר הכי מהממם הוא פרחה במרצדס המון הצלחה לך זמרת מוכשרת!!!!!!!!!!!!

למעלה