החוליה החלשה

CyberP

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהחוליה החלשה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יאללה! מתחילים במשחק! מה הוא השיר הטוב ביותר ב-Appetite for Destruction
החלטתי להציב את זוגות השירים בצורה הבאה: ראשון נגד אחרון, שני נגד לפני אחרון וכך הלאה, כי יוצאים ככה זוגות מעניינים יותר. אז הזוג הראשון שעליו הפורום ייתן דעתו הוא.... Welcome to the Jungle vs Rocket Queen אז את מי אתם אוהבים יותר? נ.ב. נסו גם להרחיב טיפה על הבחירה שלכם

Slash105

New member
קשה..

אבל אני ילך על Welcome.. זה השיר שמאפיין את הלהקה מדבר על הזמן והתקופה שהם כתבו את השיר מה הלך ברחובות מה היה אז,שאומרים גאנז ישר עולה השיר בראש hard rock במלואו.

hofri10

New member
דווקא לי קל

rocket queen.למה? כי וולקאם מאוד מבולגן, למרות שהוא שיר טוב הוא לא מתקרב לרוקט(המצאתי כינויי חיבה לשירים
.) רוקט קווין שיר מורכב ועם קצב מגניב, אקסל שר נשמע טוב, נשמע קצת יותר מושקע. מwelcome נמאס לי אחרי 10 שמיעות...מרוקט עוד לא(ושמעתי אותו הרבה יותר....)

hofri10

New member
אה ועוד משהו

תכתוב בחיפוש הודעות "ליגת גאנז"או משהו כזה לא השתתפתי בזה(זה ישן....) אבל זה הרבה יותר יעיל...

רוקט קווין

שיר יותר מעניין. אני יותר אוהב את הליריקה. אבל הדבר הכי טוב זה המעבר אחרי הפזמון האחרון. קטע ממש טוב. וולקם שיר טוב,, אחלה סאונד, אחלה ריף, אבל לדעתי קצת נמאס.

slashon1

New member
rocket queen

וולקאם הוא שיר אולי הכי מפורסם של גאנז, אבל מבחינה מוזיקלית אני מעדיף את רוקט. הליריקה שם מדהימה ומרגשת. הסולואים מעולים. נגינה טובה+תיאום יוצא מהכלל. המעבר כמו שמישהו הזכיר כאן אחד היפים. מה גם שלדעתי היכולות הווקליות של אקסל כאן הן בשיא. אולי השיר שהוא שר בו הכי מושלם. כל זה גורם לשיר להיות אחד הטובים ביותר של גאנז, ולצערי גם לא מוערך כמו שהוא צריך להיות.

danishki

New member
Welcome to the Jungle

כי בתכלס אני מעדיפה את השיר הזה, יותר כיף לי לשמוע אותו וזהו, אין לי כל כך רצון להרחיב בתגובה כרגע :\\ עייפה רצחחח

RockTheFuckOut

New member
בגלל הגניחות

כמובן שרוקט קווין! סתם נו בחיאת, נכון שוולקום שחוק רצח אבל תעשו לי טובה, יש רגע יותר מעלה אדרנלין ומלהיב מלשמוע את אקסל " יו נואו וואר דה פאק יו אר? יו אין דה גאנגל ביבי יור גונא דייייייייייייייייייייייי"

CyberP

New member
האישה שגונחת

Adriana Smith, שגם קוראים לה לפעמים Rocket Queen Girl, הוציאה לאחרונה אלבום... לפני איזה חודש. הגניחות, אגב, הם הקלטות אמיתיות שלה ושל אקסל תוך כדי שהם עושים את מה שהם עושים באולפן הקלטות.

RockTheFuckOut

New member
תמיד חשבתי שזה 2

נדמה לי מהחוברת באפטיט, ברשימת תודות הענקית. עכשיו נסתי לחפש שם אבל ברפרוף אז לא מצאתי

otlumak

New member
YOU KNOW WHRE THE FUCK YOU ARE?!?!

YOU'R IN THE JUNGLE BABY! YOU'R GONNA DIIEEEEEEEEEEEEEE!!!! זה אחד השירים שכל אחד מכיר גם מי שלא אוהב את גאנז אנד רוזס. את רוקט קווין קצת קשה להשמיע בקול, אני מאשים את הקטע הגניחות הארוך..... rocket queen זה שיר אדיר גם אבל wttj פשוט מלא אנרגיות... ובכלל אנחנו שחיים בישראל welcome to the jungle מדבר על הג'ונגל מהסוג שקיים בישראל הצחיחה שלנו..

למעלה