החוליה החלשה

otlumak

New member
שנינו מעתיקים ועוד שניה מגיע לנו בדואר

הודעה שאקסל רוז תובע אותנו

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהוו פינתי האהובה../images/Emo6.gif

טוב זה ממש קשה!!!! נלך על Welcome To The Jungle. ד"א אולי נקרא לפינה הזאת ראש בראש? זה יותר מתאים לפני דעתי

eran377

New member
Rocket Queen

החלק השני שלו, אם לדייק... הסולו בסוף השיר הוא הסולו לטעמי הכי טוב בדיסק הזה...

eran377

New member
האמת שכן, לגמרי

הסולו של סוויט צ'יילד ענק ללא ספק, והסולו של רוקט קווין פשוט לא זכה למפיק הערכה. סולו פאקינג מעולה!

RockTheFuckOut

New member
הסבר יותר חשוב למה גאנגל

לא יודע איך , אבל אני כמעט אף פעם לא שומע את השירים בנפרד. אלה שני השירים האהובים עלי באלבום כנראה. למה בכל זאת גאנגל? הוא פותח את הדיסק האהוב עלי ,פשוט נותן לך פתיחה מדהימה לדיסק מדהים. שרוקט מסתים אני מרגיש כמו הסוף שלו, חוסר ודאות, סימתי לשמוע אלבום שאני כל כך אוהב, מה עכשיו? כלום לא מתקרב עליו!

CyberP

New member
והזוכה הוא...

Welcome to the Jungle עולה לשלב הבא!!! תודה לכל המצביעים! אה, והדעה שלי כמובן: אני מת על "מלכת הטיל", זה שיר ענק וכל החלק האחרון שלו מדהים. אבל "ברוכים הבאים לג'ונגל" הוא פשוט יצירת מופת בכל אספקט. מהריף ההתחלתי, הריף המרכזי, הסולו, הקטע הג'ונגלי באמצע... וכמובן - שה-נה-נה-נה-נה-נה-נה-נה-נה-ניז... ניז... אי אפשר על זה.

hofri10

New member
ברוב הרשימות של

האלבומים הגדולים בכל הזמנים, אפטייט נמצא בעשירייה,בעוד האילוז'נס בין ה-40 ל-60. אפטייט נבחר לאלבום הרוק הכבד הכי טוב בכל הזמנים. אני חושב שאם היינו לוקחים את הכי טובים של האילוז'נס ושמים אותם בדיסק אחד היה יוצא לנו אלבום לא פחות טוב מאפטייט(אבל קצת יותר ארוך)...באילוז'נס יש שירים מיותרים כמו you ai'nt the first,the garden ו-my world.

otlumak

New member
נכון!!!!

I wasn't really scared, lost my viginity there, to a gypsy with blond hair but no one seems to care...... שיר אדיררר אני מת עליו גם אליס קופר לקח חלק בו!!! וyou aint the first זה גם ממש שיר כייפי....

hofri10

New member
the garden סביר

סביר מינוס. נחמד לשמוע אותו לפעמים, אבל הוא חלש משאר השירים. ולגבי השני-איום ונורא. משעמם מאוד,2:30 דקות של שינה.

למעלה