R Roy1232 New member 22/10/05 #55 הוא מייצג משהו מפחיד! את לא מפחדת לגלות ראש כרות של במיטה? |צחוק מרושע|
א אמבריי לנצח New member 22/10/05 #60 קודם כל לא זרק אותי אף אחד אז תרגע דבר שני, אל תבכה, זה לא כזה נורא שאתה אשדודי
N nirvana the kings New member 23/10/05 #65 לא,הוא התכוון אמריקאי,אמריקאי! למרות שגם אני חושבת שבריטים זה הבסט!!האמ רועי האמ
י ילדה קטנה ואיש מפח New member 22/10/05 #47 כי אני טקטית. יכול להיות שהקול שלי יהיה המכריע ואם לא הוא דה סיינטיסט עלול לעוף ואסור שזה יקרה ובלי קשר, בחיי שאני לא מבינה מה קלוקס עושה כאן עד עכשיו . נכון שגם ראש אוף בלאד לא מגיע לו להיות פה על חשבון וורנינג סיין אבל כמו שאמרתי, הכל טקטי ומחושב
כי אני טקטית. יכול להיות שהקול שלי יהיה המכריע ואם לא הוא דה סיינטיסט עלול לעוף ואסור שזה יקרה ובלי קשר, בחיי שאני לא מבינה מה קלוקס עושה כאן עד עכשיו . נכון שגם ראש אוף בלאד לא מגיע לו להיות פה על חשבון וורנינג סיין אבל כמו שאמרתי, הכל טקטי ומחושב
ג גלגלי שיניים New member 21/10/05 #35 Clocks ../images/Emo128.gif רק בגלל שהוא הרגיז אותי. ואתם עדיין זונותים. העפתם את וורנינג סיין. רק חכו ליום ראשון .
Clocks ../images/Emo128.gif רק בגלל שהוא הרגיז אותי. ואתם עדיין זונותים. העפתם את וורנינג סיין. רק חכו ליום ראשון .
ל לאונרדו החדש מסרים New member 22/10/05 #45 אין ברירה The Scientist../images/Emo128.gif אני פשוט לא יכול להוריד את CLOCKS לא יכול! מקום רביעי במצד של גלגלץ לא הולך ברגל! מתי קולדפליי הגיעו יותר רחוק מתי????
אין ברירה The Scientist../images/Emo128.gif אני פשוט לא יכול להוריד את CLOCKS לא יכול! מקום רביעי במצד של גלגלץ לא הולך ברגל! מתי קולדפליי הגיעו יותר רחוק מתי????