הצבעות
למי אתם מצביעים?

lantora

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהצבעות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif למי אתם מצביעים?

boie

New member
רק לעדי. בבקשה. היא מתחילה עכשיו את הדרך.

easternstar

New member
הפעם צריך לחלק את ההצבעות והפעם השניה

שאשלח כמה סמסים. (בפעם הראשונה שלחתי 10 סמסים לענבר כשהצנון העמיד אותה להדחה כי נראתה לו שמנה).

easternstar

New member
100 סמסים? וואלה. אני חשבתי לחלק את העשרה סמס

את רצינית?

ela501

New member
אחרי מה שאני רואה פה אז בהחלט אני רוצה לשמור

אותם בתוכנית ליהיא פחות מעניינת אותי,אולי אסמס גם לענבר

איציק911

New member
כל מי שמצביע לאתי וקרן נתפלל שיהיה לו רע

רק נאצית חלאה שפלה זונה מסריחה תצביע לאתי וקרן

Klayhamn

New member
אני מאוד מתלבט למי להצביע

מצד אחד אני רוצה להצביע לענבר, מצד שני - אני רוצה להצביע "נגד" ממלכת הצללים של אתי וקרן... הדרך לעשות את זה זה לא לחזק את ענבר ואיילת יותר מדי על חשבון עדי... ליהי בכל מקרה תהיה בתחתית, השאלה היא איזו הצבעה תביא אחת מה-"שלישיה" אל פי התהום.... אני חושב שאצביע לענבר היות וההפקה הראתה לנו שהיא מזלזלת לחלוטין בצופים ובתחושותיהם, ומשנה ומעוותת את הדברים כראות עיניה. מה דעתכם?

easternstar

New member
אם כולם לא יצביעו לענבר היא תיפול

צריך לחלק את ההצבעות. עדיין לא החלטתי איך לחלק אותן.

לונדרון

New member
תקן אותי

אם הבנתי אותך נכון - הצבעה המונית לעדי (שנתפסת כרגע כאנדרדוג) יכולה להפיל את ענבר או איילת (וזה גרוע אף יותר). אם כך, נראה שאתה יודע את התשובה.

Klayhamn

New member
תראי

ברור שהכל משחק של מספרים.... אם היינו יכולים להתארגן ו-"לשלוט" בכמות ה-SMS המדוייקת שאנחנו שולחים, היה קל יחסית להפיל את השלישיה --- כי היינו יכולים לחלק את כמות הקולות שווה בין כולן, והיות ולמחנה הטובות יש בערך 45% (ענת, ענבר עדי ואיילת) מהקולות, כל אחת הייתה מקבל קצת יותר מ-10% שזה היה מספיק כדי להפוך לפחות את אתי למועמדת... מה שקורה בפועל זה שמלא אס-אמ-אסים "מתבזבזים" על חיזוק יתר של ענבר/איילת ואז אנחנו משלמים בעצם "מחיר" על כך בדמות מועמדות של החלשות : ענת, ליז, ועדי... כרגע ענת וליז עם חסינות, מה שאומר שעדי תהיה בוודאות מועמדת, ויחד איתה כנראה ליהי הדבר היחיד שיכול לטרוף את הקלפים זה אם הסקר (שבו איילת התרסקה למקום האחרון) משקף באמת שינוי משמעותי (מה שקשה מאוד להאמין)

למעלה