נכון לעכשיו בסקר וואלה-איילת מקום אחרון
ק קשקשה9 New member 1/8/11 #29 לאאא ,אני אוהבת את איילת למרות שבהתחלה ממש לא אהבתי ולא הבנתי אותה מים ליום היא מתגלה כמיוחדת בין הבנות
לאאא ,אני אוהבת את איילת למרות שבהתחלה ממש לא אהבתי ולא הבנתי אותה מים ליום היא מתגלה כמיוחדת בין הבנות
ל לונדרון New member 1/8/11 #36 עם כל הצער שבדבר, עדי הרוויחה שבועיים חסד מס' הבנות הוותיקות יצטמצם בשבועו הקרובים ויתכן ובשבוע הבא תהיה הדחה כפולה שתהיה כואבת יותר.
עם כל הצער שבדבר, עדי הרוויחה שבועיים חסד מס' הבנות הוותיקות יצטמצם בשבועו הקרובים ויתכן ובשבוע הבא תהיה הדחה כפולה שתהיה כואבת יותר.
M MICHI2404 New member 1/8/11 #30 אני מצביעה לבחורה שלא מתביישת להראות את הרגשות שלה, שלא מתביישת במיניות שלה, שלא משחקת משחקים של כיתה א. דניאל המדהימה.
אני מצביעה לבחורה שלא מתביישת להראות את הרגשות שלה, שלא מתביישת במיניות שלה, שלא משחקת משחקים של כיתה א. דניאל המדהימה.
E easternstar New member 1/8/11 #10 אני מנסה רק הפעם. אם ההדחות לא מוצאות חן בעיני אני פורש מהצפיה. לא בא לי לראות את ההפקה מריצה את אתי חזן לגמר.
אני מנסה רק הפעם. אם ההדחות לא מוצאות חן בעיני אני פורש מהצפיה. לא בא לי לראות את ההפקה מריצה את אתי חזן לגמר.
K Klayhamn New member 1/8/11 #17 הם לא צריכים להריץ אותה הם פשוט צריכים להגן עליה, לדוגמא, עצם זה ששינו את החוקים עכשיו כך שהקהל בוחר 2 מועמדות במקום 4, מגן על אתי, כי היא הייתה אמורה להיות אחת מה-4
הם לא צריכים להריץ אותה הם פשוט צריכים להגן עליה, לדוגמא, עצם זה ששינו את החוקים עכשיו כך שהקהל בוחר 2 מועמדות במקום 4, מגן על אתי, כי היא הייתה אמורה להיות אחת מה-4
K Klayhamn New member 1/8/11 #15 ../images/Emo45.gif אני אמרתי לעצמי שאני פורש ברגע שענבר עפה... אני אמשיך להתעדכן בתוצאות אבל אני לא אצפה יותר בתוכנית
../images/Emo45.gif אני אמרתי לעצמי שאני פורש ברגע שענבר עפה... אני אמשיך להתעדכן בתוצאות אבל אני לא אצפה יותר בתוכנית
D dindan84 New member 1/8/11 #16 לא מצביעה../images/Emo9.gif ליז וענת הפייבוריטיות שלי.לא הצב הצבעתי עד היום - ולא צריכה גם השבוע
מ מיצי החתולה5 New member 1/8/11 #23 כתבו שהבנות דיברו ואמרו ש2 הבנות שיקבלו את מספר האסמסים הנמוך ביותר, הן יעמדו להדחה. איתן ידיח אחת מה 2.
כתבו שהבנות דיברו ואמרו ש2 הבנות שיקבלו את מספר האסמסים הנמוך ביותר, הן יעמדו להדחה. איתן ידיח אחת מה 2.
S survivorUS New member 1/8/11 #22 מצביע רק לענבר מאוד מקווה שאתי וקרן יהיו המועמדות !!! למרות שאין סיכוי שקרן תועמד נראה לי . אז שיהיה אורטל/ליהי ואתי .
מצביע רק לענבר מאוד מקווה שאתי וקרן יהיו המועמדות !!! למרות שאין סיכוי שקרן תועמד נראה לי . אז שיהיה אורטל/ליהי ואתי .
E elvis18 New member 1/8/11 #37 2 לענבר ו2 לאיילת ... בהנחה שגם ענת נשארת ...אז הבנות הטובות נשארות עכשיו אנימקווה שגם עדי תישאר ,שיזרקו את ליהי או אתי ...כדי שקרן תהיה מסכנה ובוכייה ,האמתי מגיע לה היא חרא של אדם ..
2 לענבר ו2 לאיילת ... בהנחה שגם ענת נשארת ...אז הבנות הטובות נשארות עכשיו אנימקווה שגם עדי תישאר ,שיזרקו את ליהי או אתי ...כדי שקרן תהיה מסכנה ובוכייה ,האמתי מגיע לה היא חרא של אדם ..