התפקדות!!

חן123

New member
למרות שהפורום ממש בחיתוליו

ואין המון משתתפים, מציעה התפקדות, שקצת נכיר אחד את השני בצורה מרוכזת, ואני מתחילה: חן אמא לאור בן חצי שנה. נישארתי מההריון+לפני עם עודף ענק של משקל (25 ק"ג), אני מניקה (לא מלא) ולכן הלכתי לדיאטנית, אתמול כפי שפרסמתי חגגתי את חגיגות ה 8 ק"ג, מה שאומר שנישארו עוד 17. זהו, הדרך עוד א-ר-ו-כ-ה חן

Lilachel

New member
גם אני גם אני...

היום נשמי סיפרה לי על הפורום הזה - וזה ממש מתאים לי... אני לילך אמא של נדב בן חודשיים וחצי, מניקה מלא, גרה במודיעין... אה...והכי חשוב - סוחבת 4.5 ק"ג עודפים מההריון (עליתי 20...) ועוד 9 מלפני. בקיצור רוצה לרדת 13.5 ק"ג (אני מוכנה להתפשר על החצי...
עוד לא קראתי כאן את ההודעות, אבל הבנתי שיש כאן הרבה חברות ותיקות, אז הי לכולכן. לילך

מתפקדת בשמחה

אמא לילדונת מתוקה בת שנתיים וחצי. אחרי ההריון סיימתי עם עודף של 15 ק"ג אבל בזכות דיאטה כושלת, הגעתי השנה לשיאים חדשים ועכשיו אני בעודף משקל של 20 ק"ג (בעצם כבר - 18
). אוקיי, לא בדיוק אחרי לידה, אבל קרוב
אני מנסה להפטר מהעודפים וגם להצליח לעבור את ההריון הבא בשלום. כך שאני פה להרבהההה זמן, עושה רושם.

../images/Emo45.gifיופי !!

לא הייתי כאן יומיים, חן, תודה על היוזמה!!
אני גם אתפקד, למרות שהצגתי כבר את עצמי. אני יפעת, שבוע 38, אוטוטו יולדת, הוספתי בינתיים 15 ק"ג ומקווה לרדת אותם עם ההנקה במהרה בימינו אמן!!!
אני אוספת את ההתפקדויות..

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתפקדות!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני משרשרת לכאן התפקדויות שלנו.. שבת שלום לכולם, ולהיזהר מזלילות של שבת..

noy2

New member
מתפקדת גם

נוי, אמא לגלי המקסימה, כמעט 7 שבועות. מעט עודפים מההריון, אבל יש עוד מלפני כן אז... מצטרפת לשורה.

bis fd

New member
מתפקדת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בת 34 היום
מאילת אמא לשלושה
הגדול בן 11 הבת 8 והתינוקת 6 חודשים אני לא עולה על משקל
פעעעם היתי מידה 38 היום אנימידה 42-44 רוצה להגיעלמידה 40 בהצלחה לכולם

נשמי

New member
מתפקדת בגאווה...

אנע גלית מירושלים אמא לשגב בן שלושה חודשים סך הכל עליתי 14-15 קג´ בהריון וכרגע נותרו לי 5 קג´ עיקשים ביותר באיזו הישבן והירכיים בעיקר מאחרי החג אני לוקחת את עצמי בידיים ומתחילה דיאטה מאוזנת כי אני מניקה הנקה מלאה והולכת לחדר כושר אז שיהיה לכולנו בהצלחה אחלה יוזמה יפעת

גם אני רוצה

שמי מיכל. והנה הסטורית המשקל שלי. התחלתי הריון ראשון במשקל של 60 ק"ג, סיימתי אותו במישקל 72 ק"ג לאחר 34 שבועות. (תאומים) התחלתי הריון שני במישקל של 61 ק"ג, אחרי 7 שנים ולקרהת סיומה של דיאטה להורדת 5 ק"ג. סיימתי בשבוע 39 במשקל של 72 ק"ג. היום 6.5 ח´ אחרי הלידה בהנקה מלאה אני שוקלת בערך 63. מיואשת מהירידה האיטית ובמיוחד מההתנהגות המוזרה של הגוף. תנודות הסטריות של חצי קילו לכאן ולכאן, נפיחויות בבטן כמו לפני מחזור אאאוףףףףףף. אני במעקב של דיאטנית וחושבת להפסיק עד שהגוף יתאזן, אולי זה יקרה כשאקבל מחזור?

ריטה1

New member
מתפקדים

אני ריטה, גרה במושב ליד קרית מלאכי, אמא ל
בת 4 חודשים. לפני ההריון הייתי רזה וחטובה 54 ק"ג. התחלתי את ההריון עם מעט עודפים (בגלל הפריה), עליתי בהריון ל 78 קילו (נורא ואיום) והיום אני תקועה על 68. עם גובה של מטר ושייבה זה בהחלט נורא. גיליתי מזמן שלגוף שלי יש חיים משלו. כל חיי שמנתי ורזיתי בלי קשר לדיאטות או אוכל. אבל הפעם הגעתי לשיא שלא חלמתי עליו (כל פעם שאני עולה על המשקל אני מקווה להתעורר). מנסה להמציא שיטה להעביר את הק"ג שלי לפיצפונת שלי שלא ממש עולה במשקל. (יחי האירוניה). אחרי החגים אני מתחילה לרקוד ריקודי בטן, בתקווה שיחד עם הכייף גם יוריד לי קצת במשקל.

אז גם אני פה...

איזה כייף לפגוש באנשים מוכרים ואהובים... אני חגית, בת 30 פלוס (על הכביש המהיר ל-31). אמא של אלה (במלרע, כמו העץ), בת שמונה חודשים. את ההריון התחלתי במשקל 60 קג´. סיימתי אותו ב-85 קג´... היום אני שוקלת 69 קג´... ועל מישהי שביום טוב לא עוברת את המטר וחצי (למען האמת, גם בימים רעים, שבתות, שביתות וחגים אני מטר וחצי) - נו... לא כייף לקנות בגדים. אז טוב שבכל שבוע יש יום ראשון, ועדיין אפשר לאמר "אחרי החגים", ויש גם התירוץ ש"עדיין לא נכנסתי לשיגרת עבודה ולימודים" (גם אחרי החגים) - אבל אני מקדימה את ההצטרפות שלי לפורום. מישהי שגרה בכפ"ס ליד "מאיר" רוצה לצעוד בערב (צעידה לא מהירה בשל בעיות בירכיים...)?

חן123

New member
איזה כיף! עוד פרצוף מוכר

טוב, אני מכירה אותך מאיפה שהוא... שיהיה לך בהצלחה גם כאן חן

מענבל

New member
גם אני ..

אז ככה אני ענבל מחיפה אמא של מעיין בת השמונה חודשים. יש לי בערך 5-3 קילו להוריד. זה לא נשמע הרבה, אבל זה מציק. ושלא נזכיר בכלל, שאפילו שהמשקל כמעט אותו דבר, הגוף נראה שונה. אצלנו במתנ"ס רוצים התחייבות ל 10 חודשים מראש,ולכן אני לא נרשמת שם להתעמלות.

היי כמו שאתם מבינים מהניק שלי אז...

אם אם לתינוק מקסים בן 4 חודשים וקצת ועדיין סוחבת בדימעה 15 ק"ג נוספים שלא ירדו אחרי הלידה... יש לציין שאני מניקה ובכל הקשור לתיאבון שלי - השמיים הם הגבול... איך יוצאים מזה???

למעלה