התפקדות!!

גם אני ..גם אני ..

אני ממודיעין..אמא לנעם המקסימה בת 6 חודשים כמעט, ממהריון אין עודפים אבל יש מלפני ההריון..

Lilachel

New member
הי, גם אני ממודיעין..וכדי שנעם תכיר

מצורפת תמונה של נדב... (שבוע הבא בן 3 חודשים...)

Lilachel

New member
איזה יופי!! אני זוכרת ששאלת אותי

בפורום הריון ולידה על מודיעין. איפה קניתם? לילך

קנינו במגדלי מודיעין

ואנחנו ממש ממש מבסוטים מהפרויקט. אני מחכה בקוצר רוח לכניסה לדירה, כל היום מפנטזת על עיצוב הסלון וחדר הילדים. איזה יופי שאת זוכרת ששאלתי אותך!! דרך אגב, איפה אתם משתכנים?

גם אני מתפקדת../images/Emo140.gif

אני רוית אמא של מיכל בת 10 ח´, תיכף בת 30. את ההריון התחלתי עם עודף משקל, ועכשיו הוא גדול עוד יותר... בנוסף, יש לי מין הרגשה שהגוף פחות "אסוף". מיום חמישי מתחילה להתעמל בסטודיו c וגם ללכת לדיאטנית. מקווה לרכב על גל המוטיבציה! בהצלחה לכולן ונעים להכיר!

MayaShuShu

New member
גם אני...

אני גם היסטרית לגבי המשקל..לאור העובדה שלקח לי שנה לחזור למישקל שלי... אני בהריון שני - שבוע 35 עד עכשיו עליתי 18 קילו. הבת שלי כמעט בת 3. הריון ראשון עליתי 22 קילו, נשארתי עם 12 קילו כל זמן שהנקתי מלא - בגיל חצי שנה הורדתי הנקה והורדתי 6-7 קילו בלי דיאטה (כמובן שהתעמלתי לאורך כל ההריון ואחריו). כשהבת שלי היתה בת שנה (והפסקתי להניק) חזרתי למשקל שלי 57 קילו.

א תי

New member
גם אני זקוקה לרזות דחוף!

אני אמא של נדב בן 3 שבועות, מירושלים. עליתי 21 קג´ בהריון, ועוד 2 לפני, כך שתוכלו לתאר לעצמכן איך נראיתי... הורדתי כבר 14, נשארו עוד 9. בינתיים רק נזהרת לא לאכול מתוקים וכו´ (לא יכולה לעשות דיאטה קשה בגלל ההנקה), ומחכה בחוסר סבלנות שיעברו עוד 3 שבועות, ואוכל להצטרף לנשמי בחדר כושר. אני בטח לא אופיע הרבה בזמן הקרוב, כי הקטן שלנו לא עושה דיאטה, ומעסיק אותי רוב הזמן... אבל אכנס בכל הזדמנות!

חן123

New member
אפשר לעשות דיאטה בהנקה

אני עושה, בפיקוח דיאטנית ועד עתה הורדתי 8 ק"ג (ואני לא מדברת איתך על ה 15 שירדו טבעי) חן

עוד אחת בדרך...

אני רוי, אמא של עומר, בן 5 חודשים. בהיריון העלתי 26 ק"ג ונשארתי עם 15 פלוס ה"ריפוד"שלפני ההיריון יוצא לי בחישוב "פשוט" 20 ק"ג (מה כל כך פשוט בזה???) נמאס לי להרגיש כמו
, מתכוונת להוריד הכל ולחזור לג´ינס החדש מלפני ההיריון (משגע ! של פוקס) והנה תמונה של הפושטק הקטן שלי...שבשבילו הכל שווה

מתפקדת חדשה../images/Emo66.gif

היי לכולן. אני נועה- אמא לעמית (בת ארבעה חודשים אוטוטו) במהלך ההריון עליתי 10 ק"ג ונשארתי עם 3 קילו שלא רוצים לרדת בשום אופן. לפני חודשיים התחלתי קורס "בחזרה לגזרה" בסטודיו C אבל זה לא ממש עוזר. היה נחמד מאוד- הקורס די מקביל לקורס הבייסיק שלהם אך עם דגש משמעותי לחיזוק שרירי ריצפת האגן ועוד נושאים ייחודיים לאחר לידה. אבל... הקורס אינו מספיק ויש צורך לשלבו בהליכות ודיאטה - מה שאני עוד לא עושה. גם אני, כמשתתפת חדשה בפורום הנ"ל, מקווה, אולי בעזרתכן לעשות זאת ו.. לחזור לגזרה הנחשקת. בהצלחה לכולן

אז גם אני מתפקדת

אני אמא לשניים, אחד בן שנתיים וחודשיים והשני בן 9 חודשים. העלתי בכל הריון 7 - 7 וחצי קילו, אחרי הלידה הייתי הרבה יותר רזה מלפני הלידה, אבל חופשות הלידה...... חבל על הזמן, עליתי כ- 10 קילו ולא מצליחה לרדת אותם. יש גם עודפים מלפני ההריון. חן, אני יערה מפורום הריון של ווינט או אייאואל. מה שלומך? ומה שלום אור הקטן?

חן123

New member
היי יערה

מדהים איך הדרכים שלנו חוזרות ומצטלבות כל הזמן... אור מקסים טפו טפו טפו
X 3 כיף לראות אותך כאן חן נ.ב. למה קלמנטינה?

למעלה