בבקשה חומד...../images/Emo24.gif
ותודה על הקרדיט... לגבי הניתוח? אפשר לקחת את זה להמון כוונים... לדעתי הוא מדבר כאן על ההתלבטות שהייתה לו אם להיות מוסיקאי או לא (והייתה לו התלבטות כזו תאמינו או לא...). אני חושבת שזה נכתב ברגע שהוא הבין שמדובר במשהו שבאמת בוער בעצמותיו ואין לו ברירה אלא לעסוק בזה (גנים זה דבר שחזק מאיתנו
) ולא להתעלם ולגרש את המוסיקה שבאה אליו אלא להיפך לקרוא לה שתבוא... "בואי אלי מנגינה יקרה" אני חושבת שהוא אומר את המשפט "אני מצטער בשבילי" כי הוא באמת לא רצה לעסוק בזה בתקופה מסויימת והוא היה מודע לתחרות שיש בבית (הוא גם הזכיר אותה בשיר טיול). במשפטים בשיר "תמיד זה אני מולי", "רק להיות איתי" וההתלבטות הסופית של "או לבוא לבוש או לבוא נקי" אני חושבת שהוא מדבר על הדרך שבה הוא מתחבר אל עצמו והדרך שבה הוא רוצה להוציא את זה לעולם- אפשר לכתוב שירים בעטיפה יפה ובמילים גבוהות כך שאף אחד לא יבין את המשמעות האמיתית ואפשר לבוא בצורה ישירה, בלי לייפות את הדברים... והמשפט האחרון בשיר "ותיכף נישן ואני יכול לשמור עלי יפה לא צריך אף אחד" מראה לנו את סיום הדילמה- הוא מעדיף להיות נקי ולבוא בצורה ישירה כי בסופו של יום הוא נמצא עם עצמו לבד- אי אפשר להתחמק מהמציאות כמו שהיא והוא מבין את זה. (בדיוק בגלל הגישה הזו הוא כזה מדהים בעיניי...
) אבל כמו שאמרתי, זה ממש לא הניתוח היחידי שלי ויש לי גם ניתוח של מנגינה=אישה אבל את האחד הזה שכתבתי אני הכי אוהבת והכי מתחברת אליו...