מכירות

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמכירות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טוב אנלא מכירה את החוקים. אז מנהלים - תרגישו חופשי לשרשר אותי אם לא במקום. פשוט הקודם לא קופץ.

טוב אז אני אתחיל

הדברים פה לא נלבשו מעולם או נלבשו פעם - פעמיים לכל היותר. נפגשת בת"א, שולחת בדואר (בתוספת תשלום). מי שתוכל לפגוש אותי בחולון ולחסוך לי נסיעות מובטחות לה הנחות משמעותיות. ביום שני אני בחיפה אז אוכל להפגש בגראנד או משהו (למי שבסביבה). ובאופן כללי במקרים קיצוניים מוכנה להגיע גם לירושלים (אבל רק אם קונים הרבה, שישתלם לי). +הנחות למי שתקנה כמה פריטים.

1. מחוך בטן של טריפ

100 ש"ח. מידה M. נסגר בריצ'ריץ'. הבד נעים (כותנה, לא משהו פלסטיקי חונק). סטרץ'. העצמות פלסטיק רכות (אפשר לנשום, אפשר לשבת). מחטב לאללה. איכותי. מחוך קאז'ואל כזה. בגלל שזה סטרץ'+קשירות + כפתורים מבפנים יתאים למידות 38 (לא פחות!) - 44 לדעתי ואולי אפילו יותר.

alina maria

New member
את יכולה למדוד את המקום ההכי צר שלו בס"מ?

כשהשרוכים סרוכים היטב אבל לא עד הסוף

עלייך אני כמעט בטוחה שיהיה גדול מדי

אם אני זוכרת נכון את יותר רזה ממני ועלי הוא עצום.

מצאתי את זאת בגוגל

http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/c7/9/AAAAAusUV3EAAAAAAMeZ0w.jpg?v=1201819889000 היא עם הרקע של הוטופיק אז אני משערת שמשם אבל הוא מקולקציה מאוד ישנה אז לא מצאתי תמונה גדולה יותר. הייתי מצלמת עלי אבל הוובקאם שלי מזייפת ואניהאו הוא לא היה נראה עלי טוב כי הוא גדול עלי בקיצוניות. אבל תאמיני לי שהוא מהמם :)

2. טוניקה מנומרת

עלתה לי 120 בקינג ג'ורג'. לא נלבשה מעולם. דיי וואן סייז. מגניבה לאללה. מוכרת ב90.

3. חצאית שכבות מנומרת

נקנתה בזמנו בזארה TRF ב170 שקל (לא בטוחה ב100 אחוז שזה מדויק אבל זה היה משהו בסגנון). לא נלבשה מעולם. יש בה גם חוט וגם שרוך ככה שתתאים ל34-42 בקלות. נמכרת ב100

4. שמלה רטרואית קולית

מTNT. עלתה לי 170 שקל. חדשה לחלוטין עם טיקט שמוכיח את זה (וגם את זה שהיא עלתה לי 170 שקל P:) בד קשיח - סטרצ'י כזה ככה שהיא די מחטבת + גומי נסתר במותן. מוכרת ב120

בוהו. תמונה.

התמונה לא עושה לה חסד. הצבעים שלה הרבה יותר בוהקים במציאות והיא נראית מעולה על הגוף. אולי אעלה תמונה מוצלחת יותר אח"כ

5. כובע פיקאצ'ו ((:)

מתוק לחלוטין. מתאים לראשים גדולים (:) נחבש (נחבש?
) פעמים בודדות. מה שכן, השיער שלי ורוד אז הוא קצת מוכתם בורוד מבפנים (הבחוץ פרפקט, למי שתהה). אכבס אותו בכיף במקרה של פונה רציני. קניתי ב70 ש"ח מאיביי. מוכרת ב40

Blue Emptiness

New member
אמג אני רוצה!

אם יצא לי אבל להגיע לת"א בזמן הקרוב חחח (נ.ב אותך לא ראינו כאן המון זמן!)

היוש!

חחח באמת לא הייתי פה עידן. נחמד שזוכרים אותי :) קיצור, אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך בדואר. ודווקא כובע זאת לא בעיה כי לא צריך למדוד. ואם את רוצה לצאת מלבנון לקצת אני בחיפה בשני P:

Blue Emptiness

New member
אני פשוט לא מסתדרת עם הדואר, הוא לא אוהב אותי

אבל אם את שולחת, זה יוצא 50 במקום 40? נראה לי זה בסדר, אבל איך שולחים את הכסף? XD תבואי לבקר לעיתים יותר קרובות :>

למעלה