מכירות

הנעליים הכי מגניבות בעולם../images/Emo11.gif

דמוי אולסטאר, פלטפורמה, דוגמאת קומיקס. מידה 39, וינטג' שלא נלבש מ-ע-ו-ל-ם. one of a kind!

shirlapes

New member
גם מנצלת את הדיון ../images/Emo13.gif

מוכרת דברים שכבר לא עולים לי על הזרת. וכנראה שכבר לא אחזור לגזרה שהיתה לי.
1. ג'ינס מ"לי קופר". מידה 36 אירופאית 2. חצאית מידי מ"פוקס" (שניתן גם להפוך אותה למיני). מידה 36 3. חצאית מקסי של "סאקס". דו-שכבתית, ניתן ללכת איתה כשהצד הלבן מעל וגם עליו יש ציור. מידה 34-36. 4. חולצה חצי-שקופה של "לי קופר". מידה 34-36. 5. שמלה שחורה של "רנואר". מידה 36. פרטים נוספים במסרים

shirlapes

New member
...ושוב הגופיה של hell bunny:

מידה 34-36. הבדל קטן ממה שרואים על הדוגמנית פה בתמונה: הכתרים בגופיה שאצלי הם בצבע אדום ולא סגול. <יש לי דברים נוספים בערך באותן מידות. אצלם ואוסיף מתישהו בהמשך. כרגע מתעצלת לעשות את זה
>

shirlapes

New member
האמת שהעדפתי לדבר על זה בפרטי, אבל אניוויי...

הגופיה: 40 החולצה: עוד לא יודעת כמה לקחת עליה כי היא נלשבה כמה פעמים. הצעות?
הג'ינס: 70 השמלה: 70 החצאית מפוקס: 30 החצאית מ"סאקס": 40 יש לי גם מכנס טייטס שחור-פשוט (ולא נלבש) גם כן למידות 34-36: 20. יכולה להפגש בת"א, גרה באחת הערים ליד. יכולה גם לשלוח בדואר, אבל נראה לי שעדיף למדוד את הדברים לפני הרכישה.

shirlapes

New member
מצאתי תמונה ברשת

סליחה על זה, פשוט אחת הידיים שלי כואבת ברמה שאני לא מזיזה אותה בכלל. ואני מקלידה כרגע רק ביד אחת

TokisBride

New member
את האמת שהיא חמודה

וזה יפה יותר באדום ^^ באיזה מצב היא? איפה את נפגשת?

shirlapes

New member
במצב מצויין

נלבשה פעם אחת לצערי ולשמחתך
נפגשת בת"א או באזור הרצליה.

מאיויוXD

New member
חח איזה קטעים,

יש לי חולצה כמו שלך מלי קופר רק בירוק (היא מדהימה לגמריי! קניתי לפני 3 שנים ועדיין לא נמאס ממנה P:)

מוכרת מחליק של בייביליס

יכול לעשות גם תלתלים. 50 ש"ח נפגשת בבאר שבע או שולחת בדואר רשום בתוספת 10 ש"ח.

הרחבות

מימין לשמאל: 4 מ"מ, 8 מ"מ, 10 מ"מ ועוד 10 מ"מ הטאנל של ה-8 נמכר ב 30 ש"ח. כל האחרים- 10 ש"ח כל אחד.

שמלה שחורה עם טול ירוק

בגזרת אוברול כזאת... שצריך ללבוש טופ מתחתיה כי היא לא מכסה את כל החזה. יפה על הגוף והולכת טוב עם טופ ירוק או שחור. כתוב מידה 40 אבל אני 42 והיא עולה עליי. 20 ש"ח. *זה לא החדר שלי. בחדר שלי אין מצעים של בראץ.

למעלה