מפגש פורום

kittycatbone

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סליחה שאני פותחת עכשיו *עוד* שרשור... אבל השרשור הרשמי הקודם כבר לא קופץ והוא לא עדכני... והשרשור הפחות רשמי שדניאל פתחה נוצל"ש כבר כלכך שאי אפשר ממש לעשות אותו קשור למפגשפורום... בכל מקרה. בשיא הענייניות, תשרשרו לכאן מי באה למפגש מחר ומי לא. אבל כדי שיהיה נוח וטוב, תסמנו
או
בכותרת וזהו...
הפרטים
יום רביעי, 10.8 שעה 15:00 (שלוש אחר הצהריים
) מקום מפגש: ליד הטאוור רקורדס -למי שפחות מתמצאת, זה ליד הקולנוע.
ולהמשך, כדי שהשרשור יהיה סתם מעוד שרשור של "באה או לא באה".. כדי שנוכל לזהות אחת את השניה, מאלה שיבואו, שימו אולי איזה תמונה שלכן, כדי שנוכל לזהות אתכם..
או אולי איזה תיאור קטן
ובשביל שנוכל להיות בקשר ולמצוא אחת את השנייה ביותר נוחיות, כדאי גם לדעתי שנחליף מספרי פלאפון. -אבל במסרים פרטיים כמובן.. או במסנג'ר או מה שלא יהיה... ניפגש מחר!!!!!!

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

אני דפינטלי באה מחר
תמונה שלי הנה..
הרגילה שאני תמיד שמה
בקשר לאיך שאני אתלבש אני לא ממש בטוחה.. אני כבר אראה..
ו... זהו אני מניחה^^ דניאל, אני לא חושבת שיש לי את המספר פלאפון שלך... אז אם את יכולה לשלוח לי במסר פרטי או משהו, ואני אתן לך את שלי..
רק ליתר בטחון..
יש לי את הפלאפון של מיטל והילע ושל תאיר(ע)....

../images/Emo31.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

סורי, עובדת מחר. האב פאן, צלמו לי המון תמונות

פרפר17

New member
הנה אני ../images/Emo26.gif

אני ילבש מכאן רק את המכנס את החולצה לא אני ילבש חולצה אדומה

פרפר17

New member
אהה ואם אתן שמות ../images/Emo23.gif למאפיין

של בפורום אשר נימצא על חולצתי ועל הוילון
אני גם היום יבוא עם טבעת פרפר

Galadriel 3000

New member
חמודה שלי...

החדר שלי מפוצץ בפרפרים! יש לי לוח שנה של פרפרים, פרפרים על הוילון, כריות פרפרים, מובייל פרפרים, מה שאת לא רוצה.

kittycatbone

New member
../images/Emo11.gifדו"ח מפגש../images/Emo11.gif

את האמת שאני די משקרת, כי אין לי ממש כוח עכשיו להתחיל לספר בדיוק את עלילות המפגש... ככה שאני אעשה את כל זה, כולל העלאת תמונות מחר ^^ בכל מקרה... חזרתי כרגע הביתה מהמפגש (לאחר חיפוש כושל אחר בגד ים בלב המפרץ כשחזרתי מהרכבת
) והיה ממש כיף!!
זה היה מפגש מאוד אינטימי (לא בצורה שאתם חושבות יא סוטות!) כי היינו רק ארבע בנות->אני, מיטל, דניאל ותאיר. מאוחר יותר הצטרפה רותם, חברה של דניאל שגם הייתה פעם לטיפה בפורום.
היו לנו קצת חוויות במרכז אוכל(
-החלטנו שמיטל מספרת את זה
, כי היא המנהיגה שלנו
) אז טיילנו למעלה לגג וסתם נשארנו שם ושוחחנו וכאלה..
בסה"כ היה יחסית קצרצר, אבל העברנו את הזמן כמו שצריך לדעתי
תמונות אני, מיטל ודניאל עשינו, ויש לנו אפילו כמה מקוריות כדי שלא ישעמם יותר מדי!^^
רות. סוף.
|הולכת לאכול אצל אבא|

אחלה דו"ח מפגש בובע..!../images/Emo127.gifאת פשוט...

תותחה..חיח... והעברת לי את הזמן בכיף עם ההתכתבויות עשית לי שמייח..!

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifשמחה שנהנתן../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

וכל מי שצילמה תמונות..תעלו את זה לשרשור הזה..כדי שזה יהיה מסודר לטאגליין
,סבבה?

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני אעלה מאוחר יותר..
בלע, אבל בווינדוס 98 שלי יכלתי בשתי שניות להקטין תמונות, ועכשיו אין לי את התוכנת עריכה הזאת... אז אני חייבת לעשות בפוטושופ, מה שלוקח משהו כמו חצי שנה כי זאת תוכנה כל כך איטית.. :S והילע, היה כיף, אבל היית צריכה לבוא!

ניצלושון סורי בנות- שקדעע תיכנסי-..

שמעי חשבתי הרבה (לא שאני יכלה יותר מדי אני די טיפשה) אבל אני החלטתי שאת חייבת לתת לי את המסנג'ר של הבנת סבתא שלי...? קאפיש בובע?... אה... ואני לא מבקשת אני דורשת...!

רואות שאני טיפשה../images/Emo4.gifאפילו לכתוב ...

יכולה נורמלי אני לא יכולה טוב ... יכלה=יכולה של=שלך... ראיתן וזו ההוכחה שאני פוסטמה... וסתומה וגם אני די בלונה בשכל...

kittycatbone

New member
שאש!../images/Emo2.gif

את חמודה והיה ממש כיף איתך!!!!!! ^^
(ואל תחשבי אפילו לרגע שאת אפילו *קצת* שמנה! אפילו בצחוק.. <<)

מה שאש סתומה ושמנה זה לא אותו דבר-

שמנה זאת אני ומפגרת ז דבר שנולדים איתו... חיח.. כע... זאת אני...

למעלה