מפגש פורום

kittycatbone

New member
אבל את nither!

לא שמנה ולא מפגרת
ופשוט אמרתי את זה בלי קשר... כדי להגיד עוד משהו שאת לא
ובקשר לחתימה שלך, שעכשיו אני רואה, אולי את יודעת את זה, אנילא יודעת
אבל כאילו כשכתבנו 849 פעמים ב"גם בי פגע החץ של לגולס" זה כי 849 זה המספר של הפורום, אז זאת דרך שנונה להגיד שאת נמצאת כאילו בפורום אורלנדו בלום..^^ אני מניחה שבטח ידעת אבל סתם אמרתי ליתר בטחון..

מיטל101

New member
../images/Emo69.gifדו"ח מפגש../images/Emo69.gif

מצטערת שלא נכנסתי אתמול...המחשב שלי היה בתיקון ורק עכשיו קיבלתי אותו... בכל אופן,אני אישית ממש ממש ממש נהניתי במפגש...אז נכון שזה היה מאוד מצומצם ואינטימי כפי שיסמין אמרה אבל אני נהניתי..!! בכל אופן נפגשנו בטאוור רקורדס..אני הגעתי וראיתי שם את יסמין בינתיים נכנסנו והסתובבנו בפנים ואז דניאל הגיע המשכנו להסתובב בפנים והסתכלנו על סרטים וכאלה עד שתאיר הגיעה ואז החלטנו ללכת לאכול. ופה מתחיל הסיפור המעניין אנחנו יושבות לנו בשקט ובנחת 4 בנות תמימות בשולחן ומדברות בזמן שדניאל אוכלת פיצה בלי כלום עם בקבוק קולה ויסמין אוכלת פיצה עם זיתים עם כמה מפתיע-בקבוק קולה...(יש תמונות) בדיוק כשהן סיימו לאכול בא חייל עם מדים מחייך האויר(נדמה לי) בשם דימה לוקח כסא ומתיישב איתנו... לא הבנו מה הוא רוצה מאיתנו אבל הבנו שהוא פסיכי.. השאלה הראשונה שהוא שאל אותנו היא מי המנהיגה שלנו ומכיוון שכולן אמרו לו אפחת הוא החליט שאני המנהיגה כי עניתי לו ראשונה... ואז הוא אמרר לנו שהוא וחבר שלו דיברו על משהו ושהוא צריך לשאול אותנו שאלה ואז הוא שואל אותנו מי משקר יותר-בנים או בנות? שאלנו אותו מה הקשר ואז הוא סיפר לנו את הסיפור!!! הוא סיפר שיש לו חבר טוב ולחבר שלו יש חברה.. החברה שלו נסעה לאיזה צימר בצפון או משהו כזה לסוף שבוע ובינתיים החבר הביא בחורה אחרת לבית שלו ועשה איתה מה שעשה(מי שמבינה מבינה-כל הכבוד לה!)אבל הבחורה שהיתה איתו שכחה בדירה של החבר את התחתונים ואז כשהחברה שלו חזרה מהצימר היא מצאה תחתונים של בנות ושאלה אותו למה יש לו בדירה תחתונים של בנות... הוא אמר לה שהוא לא סיפר לה אבל כל סוף שבוע הוא לובש תחתונים של בנות.. ולכן,מאותו יום כל שבוע הוא צריך לסבול וללבוש חוטינים בצבעים שונים. זה הסיפור שהוא סיפר...אני אישית ממש לא הבנתי מה הקשר בין השאלה שהוא שאל למעלה לבין הסיפור שהוא סיפר אז שאלתי אותו מה הקשר.. ומה הוא עשה? הוא הוציא דף נייר ועט ורשם 054 ושאל אותי מה הטלפון שלי...אני כמובן לא הסכמתי להגיד ואזואז דניאל פתאום רואה עוד כמה 054 על הדף ושאלה אותו אם הוא עשה את זה לעוד בנות.. הוא ממש התבייש הכניס את הדף והעט לתיק מישמש לדניאל את הכתף לי את השיער והלך... מה שכן לא אמרתי,זה שבשולחן לידינו ישבו 3 בנים בני 20+ לדעתי שהיו ממש נחמדים וניסו לברר עליו מי הוא ולעזור לנו שיפסיק להציק.. וגם-כמובן שלא הפסקנו להתפוצץ מצחוק כל השיחה איתו... פשוט אי אפשר היה להפסיק לצחוק...זה היה ממש מצחיק... וזהו סיפור דימה דימה... אחר כך הלכנו לגג וישבנו שם ודיברנו וכאלה עד שהשומר הדפוק אמר לנו שאי אפשר לשבת על הריצפה(WTF??)אז עברנו למקום אחר בגג... בכל אופן,היה ממש נחמד הצטלמנו בכל מיני תמונות מגניבות אבל את התמונות האלה יש רק במצלמה של דניאל ויסמין אז הן יוסיפו... אחר כך חזרנו הביתה ברכבת(אני חזרתי עם 2 החברות שלי ויסמין)היו ממש קטעים ברכבת...בגלל אישה אחת מעצבנת!! הבנתי שתאיר גם הספיקה לקנות פוסטר של אורלי... בכל אופן,היה ממש נחמד לפגוש את יסמין דניאל ותאיר והיה ממש ממש נחמד...אני אבל מקווה שבכל זאת יהיו יותר בנות בפעם הבאה... ועכשיו אני אוסיף את המעט תמונות שכן צילמתי...יום טוב לכולן... ואני ממש מצטערת,אבל אני לא יכולה להוסיף תמונות...איזה שיט... לא נורא,יסמין ודניאל ישימו

kittycatbone

New member
בטח שאת יכולה!../images/Emo2.gif

פשוט תקטיני אותם בפוטושופ או משו..
מקסימום תשלחי לי אותם במסנג'ר ואני אקטין
בכל מקרה, סיכום טוב
ואני חייבת לציין שגם אני ראיתי את העוד פעמיים שהיה כתוב 054 על הדף, ובערך באותו זמן שדניאל אמרה את זה, צעקתי עליו שהוא עשה את זה לעוד בנות!! וגם שאפאחת לא נתנה לו בסוף את המספר
מה שגם, החלטנו שהוא ממש מפלה
ומה אם היה לי סלקום? או פלאפון?? הא?הא?הא?!? אז הוא לא היה מסכים לקבל את המספר שלי??? הוא פשוט מיד הניח שמי שהוא מבקש ממנה תמספר היא מאורנג'..
לפחות זה אומר שהוא לא יטריד משתמשי סלקום ופלאפון, והסכנה היא רק לבנות שיש להן אורנג'
ובלע. מעניין מתי יהיה לי כוח להעלות את התמונות

למעלה