מפגש!

new art riot

New member
כן! ../images/Emo6.gif

"בהתחלה אתה סטייליסט. כולם פה היו פעם סטייליסטים. עם הזמן אתה יוצא למועדונים של מוזיקת האוס וכאלה ומבין ששיער זה יפה ומתחיל לגדל אותו, ואז פותח דף בשוקס".

../images/Emo216.gifתמונה מטרידה../images/Emo122.gif

מימין זאת טל, גם היא פה בפורום, לפעמים:]

just orka

New member
פחחח מה התמונה שלי עושה פה בכלל?../images/Emo204.gif

פחחחחחח מה אני עושה פה בכלל? *בהביי*

Rose131

New member
XD

כזה ראיתי את הכותרת של התגובה וחיכיתי שהדף יעלה וחשבתי שאני כבר הולכת להגיב לך "פחח מה את עושה פה בכלל?" ואז את כבר כתבת את זה
אורקי!@#%!!
תישארי!%$!!!11
D::

M a a y a n K

New member
../images/Emo7.gif|מעין ברגע של אי שפיות זמנית|

אבל למה??? היית חותכת אותי בצייר או משו...

../images/Emo210.gifהתכוונתי לבוא למפגש, אבל לא יצא כי

האוטובוס האוכל בתחת הזה נתקע!~ הייתי מגיעה בסביבות 2 וחצי , 3 אבל ללללללללאא, הבנזונה צריך היה להתקע איזה שעה לפני מחלף הראל, ואז כשהנהג ההומו הזה הצליח להדליק את המנוע זה שרד רק עד מחלף הראל [כבר היה 3 וחצי] אז וויתרתי והלכתי לעדן XD

../images/Emo210.gifואני עצבנית בעיקר כי נדפקתי בחרא של אוטו

אוטובוס, המזגן לא עבד, כולם הזיעו כמו חיות [לא אני XD] , הדוס שישב לידי הרג אותי עם הריח שיצא ממנו , וגם היה איזה משוגע באוטובוס ששמע מוזיקה ושר בקולי קולות וככה לשבת איזה חצי שעה בחור בלי לזוז כשהנהג הערבי מקלל את מי שיצר את האוטובוס לא מהנה בכלל ><

M a a y a n K

New member
../images/Emo122.gif

יצא לי להיות בערך 10 דקות...
מצטערת, פשוט הייתי חייבת לרוץ לחברה שלי להחליף למדים ולתפוס את הרכבת הביתה... והתמונה...(יצאתי זוועה!)
בכל אופן, בזמן שהייתי היה לי מאוד נחמד (למרות שחבל שלא יצא להכיר יותר) והיה מצחיק לראות את פורום MCR משתלט על דיזנגוף סנטר
(זה באמת נראה כמו השתלטות! הם כאילו היו בכל מקום
) הממ...וקניתי חולצה ודיסקים ועגילים וזהו. ועכשיו חזרתי מפסטיבל הסרטים ואני מתה מעייפות אז לילה טוב וחג סוכות ב' שמח!!!

איזה יום זה היה..../images/Emo223.gif

היה כיף לפגוש את כל מי שפגשתי ויש לי מכל מיני תמונות שאין לי מושג לאין להעלות אז אני אעלה את הרוב לפה כנראה.. אבל רק קמתי לפני חצי שעה אז תמונות וסיכום קצת יותר נורמלי אחר כך..

למעלה