מ פ ג ש

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מ פ ג ש ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היות והמפגש הקודם לא יצא לאור מסיבות כאלו וכאלו....... בואו ננסה למצוא לעצמנו זמן שנוכל להפגש....לצחוק...לדסקס....לזלול.... מה דעתכם על יום שישי הקרוב
12/10/2007......
ב - 10:30
בד"ר שקשוקה ביפו
לארוחת בוהריים (למי שלא יודע יש הרבה מעבר לשקשוקה....הנה קישור למקום: ד"ר שקשוקה מי שרוצה מוזמן להגיע עם חבר/ה.......עם ילד/ה........עם בעל/אישה........ מ ו ז מ ן
במידה והתאריך הזה לא נוח למישהו......אשמח לקבל הצעות נוספות.... הרוב קובע
לשאלות אפשר גם במסרים..... תודה והמשך יום נעים....מקסי

אולי ב- 12:00 בצהריים?

דובי מתחתנת יום לפני כן
אני לא אספיק לקום מוקדם . או חלילה תאריך אחר ?

Kesem_

New member
אם זה יהיה ביום שישי הזה...................

אני באה
כי אני בת"א בסופ"ש
מתאים לי
ואני מביאה איתי את המינהלת השניה
<בלי לשאול אותה
>

IAM20072007

New member
אני לא ממש יכולה ביום שישי הקרוב../images/Emo4.gif

שישי הבא זה יכול להתאים.

DREAM111

New member
../images/Emo31.gif בצפון אצל החבר אז רק מאחלת שתהנו

ושלחו אח"כ תמונות.

Purple Mushroom

New member
רשמתי ביומן,מקווה שיצא לפועל.

בינתיים לפי מה שקראתי עד עכשיו , מנימום שיכולים לבוא מחברי הפורום זה 4 כולל אני , אלא אם כן באמת אפשר לאחר את השעה ולנסות להיות שם יותר (עכשיו קראתי שדובונת.. מתחתנת ב 11.10.2007,יום חמישי) , ואז אולי יהיו מינימום 5 איש, לא כדאי לפספס שקסם
מגיעה לתל אביב מהדרום הרחוק. מקווה שיהיה , הרוב כמו שכתבת , קובע . רק חבל לפספס הזדמנות , אפשר גם בפעם אחרת . אני אנסה ללמוד מפעם קודמת ולא לרשום שוב הודעה כמו שרשמתי בבוקר יום שישי ה28.9.2007 . רק שיהיה טוב . מקווה עד יום שישי הזה שהשעון הביולוגי שלי יסתדר . ואעבוד 5 ימים בשבוע . כל טוב לכולם
.
.

../images/Emo24.gifאני איתך באשם ובמים

ואם ייצא לנו לצאת ביחד לפה מעולה ואם ל...אז אני בכלללללל צמודה אלייך בכלל באותו יום איזה כייף לי

מותקקקקקקקק לי מותק לבוא?../images/Emo8.gif

מתה מתה לראות אותך מלא חדשים לא יודעת אם אכיר אבל בסבבההההההה אז 12 בצהריים אחלה שעה ושישי הבא אחלה יום ישר אחרי העבודה ישר אלייךךךךךךךך חחחח

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

תראו מי יצאה מהחור שלה
בתור התחלה, המשימה שלך היא למצוא גם את פושפושית

סקסיית

New member
../images/Emo12.gif אפילו אני נכנסתי להגיב

היי את.. מה שלומך??? בגללך אולי אפילו אני אבוא

גם אני משפשפת עיניים ולא מאמינה ../images/Emo12.gif

לא דחפתם את עצמכם כולכם
לא היה לכם חם ומחניק שם

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ע י ד כ ו ן ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לאחר שדיברתי עם יפעת....וראינו שהרוב מעדיפים את שבוע הבא הוחלט על שבוע הבא
בשעה 10:30
יום שישי ה - 19/10/2007
אבקש שכל אחד ירשום עם כמה הוא מגיע....שאוכל לשריין לנו מקום מראש...... יאללה....הגיע הזמן למפגש טרום חורף
אז קבענו לשבוע הבא
אנא אשרו כאן...מי...מה...איך...למה....וכמה
מקסי

למעלה