+ מגיעים
ח חוקרת פרטית New member 8/10/07 #19 סימני שאלה שישי הבא עובדת עד 11וחצי ואם כן אולי אספיק ב12 12 וחצי וזה כבר יהיה מאוחר אם לא אעבוד אז אוכל להגיע מאמי ואם לא אוכללהגיע למפגש אז מאמי תארגי משהו פרטי
סימני שאלה שישי הבא עובדת עד 11וחצי ואם כן אולי אספיק ב12 12 וחצי וזה כבר יהיה מאוחר אם לא אעבוד אז אוכל להגיע מאמי ואם לא אוכללהגיע למפגש אז מאמי תארגי משהו פרטי
Purple Mushroom New member 8/10/07 #22 רשמתי ביומן.אנסה להגיע.. למרות שמוקדם ממש בבוקר (אני מקווה שהשעון הביולוגי שלי יהיה יותר טוב עוד פחות משבועיים) . זה כמו סקר ? מי ? אני . מה ? מפגש. איך? באוטובוס. למה?רוצה לראות אנשים שמתכתב איתם , מי מסתתר מאחורי המקלדת והמסך. כמה ? זה מאוד משתנה. :0)
רשמתי ביומן.אנסה להגיע.. למרות שמוקדם ממש בבוקר (אני מקווה שהשעון הביולוגי שלי יהיה יותר טוב עוד פחות משבועיים) . זה כמו סקר ? מי ? אני . מה ? מפגש. איך? באוטובוס. למה?רוצה לראות אנשים שמתכתב איתם , מי מסתתר מאחורי המקלדת והמסך. כמה ? זה מאוד משתנה. :0)
ד דובונת איכפת לי New member 10/10/07 #30 ../images/Emo23.gifאני מתרגשת בשבילך../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif
M maxima ושמנה@ New member 11/10/07 #32 ואני בשבילך יקירתי ../images/Emo24.gif זה אחד הימים הכי כייפים בחיים...תהני מכל רגע.... תנצרי אותו לעד.... מאחלת לך נישואים מדהימים....זוגיות אמיתית ...חברות מדהימה..... ורק טוב בחיים כלה מדהימה....את בטוח תהיי (יאללה מחכה לתמונות) מקסי
ואני בשבילך יקירתי ../images/Emo24.gif זה אחד הימים הכי כייפים בחיים...תהני מכל רגע.... תנצרי אותו לעד.... מאחלת לך נישואים מדהימים....זוגיות אמיתית ...חברות מדהימה..... ורק טוב בחיים כלה מדהימה....את בטוח תהיי (יאללה מחכה לתמונות) מקסי
ד דובונת איכפת לי New member 11/10/07 #36 ../images/Emo23.gifתודה נשמה מתוקה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif תודה על המילים והברכות
מ מריה היחידה New member 10/10/07 #28 אולי../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif מזל שלא השבוע, כי בשישי הזה ממשיכה טיפול אחרי ניתוח מפתיע...יהיה בסדר.
אולי../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif מזל שלא השבוע, כי בשישי הזה ממשיכה טיפול אחרי ניתוח מפתיע...יהיה בסדר.
M maxima ושמנה@ New member 10/10/07 #29 ../images/Emo24.gif החלמה מהירה יקירתי.....מקווה לראותך בשבוע הבא
י ישראלי אחד New member 9/10/07 #26 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מפגש ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אור ליום אתמול נפגש המצח שלי עם עמוד חשמל סורר.
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מפגש ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אור ליום אתמול נפגש המצח שלי עם עמוד חשמל סורר.