סיכום שבועי

Blue Emptiness

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סיכום שבועי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע: שבוע טוב, מקווה שלא כפרתם יתר על המידה, גבי

l i o r a n g e

New member
מרווה רמזה בעדינות שאני אענה על זה.

משהו טוב שקרה לך השבוע:צבעתי את השיער לסגול, קניתי מבחר בגדים יפים ב30 שקלים בתמנון. משהו רע שקרה לך השבוע:יותר מדי גברים סביבי ואני מבולבלת. שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=dYeGw-bo430 התחדשות השבוע:שיער סגול, שמלה מקסימה, שמלה משובצת ושתי חולצות ושני זוגות גרביונים. פריט/לבוש השבוע:מכנסיים שחורים, חולצה מכוערת של הקפה... וסונר. מדי עבודה
תוכנית השבוע:HIMYM סרט השבוע:קרייזי
ספר השבוע:לא זוכרת איך קוראים לו אבל הגעתי לאמצע והפסקתי. מאכל השבוע:קוראסון חמאה יציאת השבוע:לחבית ביום ראשון עם החברה מהעבודה... אלכוהול וזה . משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:נסיעה למרכז, כנראה שדייט עם מישהו משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:ערב חג
אדם שעשה לך את השבוע:אורן המנהל משמרת אדם שהרס לך את השבוע:לא הורסים לי שום דבר בכזו קלות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:חן, אמאסווטה, מיכל, נועם ציטוט/יציאת/מילת השבוע:"את רוצה שם מצחיק? את תקבלי שם מצחיק" *פרצוף שמקליד ברשעות* אני מגיעה הבייתה, פותחת את התיקיות "החורהשחור של אורן" ו"מוזיקה של טומטומיה" קופץ לי בכל מקום במחשב. תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש:די זה כבר נהיה חופר ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:תענוג סוכר. + מסקנת/ות השבוע:לא נותנים לחנונים להתעסק לי במחשב יותר.

Blue Emptiness

New member
../images/Emo9.gif

תתחדשי על הבגדים! מבצעים זה כיף 3> ואיך פגשתי את אמא זה מושלם.

Blue Emptiness

New member
../images/Emo247.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: כמעט סיימתי ציור שהתחלתי לפני חודשיים
כמה ברכות שבכל זאת היו שווה את היום הולדת והתחלתי פרוקיט 365
משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה לי כוח לסיים את המעט שנשאר לי בציור..... ושונאת ימי הולדת, תמיד משהו חייב להידפק, סתם יום מקולל.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: http://youtu.be/oN86d0CdgHQ כל השבוע נדבקתי לזה! וגם כמה רמיקסי דאבסטאפ כאלה
התחדשות השבוע: חוקית כעת
פריט/לבוש השבוע: חולצה אפורה עם פפיונים~
תוכנית השבוע: טוקיו מיו מיו! סתם, נו, זה חמוד. וראיתי את השלושה פרקים הראשונים של איך פגשת את אמא עונה 7
סרט השבוע: "הרגתי את אמא שלי" סרט צרפתי כלשהו, ממש נחמד חוץ מהעובדה שלא הבנתי חצי (כתוביות באנגלית זה לא משהו)
ספר השבוע:
חייבת לחזור לקרוא משהווווווו
מאכל השבוע: שוקוס
יציאת השבוע: אני לא חושבת שיצאתי מהבית בכלל, מקסימום הלכתי לדואר.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: יום השנה של אבא
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כולם :<
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע: 3>
התוכניות לשבוע החדש: אין בינתיים, אבל בא לי לעשות היום מסיבת תה
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: שבוע מוזר, לא יודעת
+ מסקנת/ות השבוע: יש יותר מדי איקסים השבוע

LucyXX

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חנכתי את אחד הזוגות של הפלטפורמות ♥ משהו רע שקרה לך השבוע: לא השבוע אבל - נדפקו לי החיבורי USB למחשב, לא יכולה להעביר תמונות :S הא וילדה בת 4 החליטה לצייר עם העפרונות עיניים שלי >> שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: לאזוכרת התחדשות השבוע: X פריט/לבוש השבוע: הסקיני האפור-שחור ♥ פלטפורמות ♥ תוכנית השבוע: סרט השבוע: סרט אימה כלשהו מ1973 ספר השבוע: לא היה זמן לקרוא מאכל השבוע: סושי יציאת השבוע: X משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדתים משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: X אדם שהרס לך את השבוע: קצת אימוש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "את כ"כ סתומה שאת קרוקס" תמונת השבוע: במצלמה~ התוכניות לשבוע החדש: לסיים קאטאקאנה, לעבור לקאנג'י. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סביר מינוס, מאוכזבת מעצמי שהייתי עצלנית ולא למדתי קאטאקאנה + מסקנת/ות השבוע: לקנות יומן, להפסיק להיות עצלנית.

LucyXX

New member
באמת שהילדה הזאת גאון

תארי לעצמך 2 מעמדים עפרונות/עטים. באחד יש עפרונות עיניים (=צבעים כהים, לא מעניינים) בשני יש עטים צבעוניים מה תבחרי? יאפ, הילדה בחרה עפרונות עיניים. הא כן, זה קרה בזמן שאמא שלי שמרה עליה. ביום אחר, לפני המקרה הנ"ל, כשהיא באה להציק לי פשוט אמרתי לה "רוצה לנעול את המגפיים שלי?
" והיא מדדה אותן. כן, מדובר בפלטפורמות.

LucyXX

New member
כפרעליה

היא רואה איתי קליפים של פופ קוריאני ושתינו שרות ביחד. חולה עליה ♥

למעלה