סיכום שבועי

Bedussey

New member
בלה בלה בלה ... ../images/Emo222.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: דיסק מוזיקה קלטית שקיבלתי מחברה באיחור ליום ההולדת התחדשות השבוע: הרבההה פילם לקראת הטיסה לפריזXD פריט/לבוש השבוע:חצאית כחולה שתפרתי+ פפיון לבן בשיער+ חולצת בית ספר אפורה+ הנעליים מאיביי תוכנית השבוע:המפץ הגדול סרט השבוע:10 דברים שאני שונאת בך
הית' לדג'ר
ספר השבוע:הוביט של טולקין בגירסת התרגום של החיילים מהשבי במצריים מאכל השבוע:גלידה:) יציאת השבוע:ארומה עם חברות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:מיסטר חבר חוזר מהצבא+ פריז משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:חברה טובה
אדם שהרס לך את השבוע:חברות קצת פחות טובות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:חבר וצרפתים למיניהם XD ציטוט/יציאת/מילת השבוע:"אל תפתיע את נהג הורוניקה הקלה" תמונת השבוע:חשיפה ארוכה:) התוכניות לשבוע החדש:תל אביב לקנות חצובה ובלוק צבעי מים, ופריז O_O ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: לא רע + מסקנת/ות השבוע: 2 זימונים ברצף בהחלט מתישים

עזבי את הסיכום שבועי ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

10 דברים שאני שונאת בך
(למי אכפת מהית', כ"כ ג'וזף גורדון מ-500 ימים עם סאמר
) חברתי הנאמנה שקד מיכרה אותי לסרט הזה. ראיתי אותו מעל 10 פעמים. אכן.

Bedussey

New member
הוא נראה שם כזה קטן ../images/Emo222.gif

שזה בכלל מרגיש לי פדופילי להסתכל עליו

סיכום../images/Emo4.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי לארץ בשלום ביום שני בלילה. משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם מישהי שהייתה חברה הכי טובה שלי במשך שנים. שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: שיר הדעיכה- חברים של נטשה התחדשות השבוע: שופינג מחו"ל פריט/לבוש השבוע: שרוואלים כרגיל תוכנית השבוע:- סרט השבוע:- ספר השבוע:- מאכל השבוע: עוגי. יציאת השבוע: מדורה.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שתבוא שמחה. משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת... אדם שעשה לך את השבוע: משפחה אדם שהרס לך את השבוע: היעני חברה ההיא אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשים שהתגעגעתי אליהם ציטוט/יציאת/מילת השבוע: - תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש: לנחות סופית...הגוף שלי פה אבל השכל לא ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: קשה... מסתבר שלהגיד עיניים נפוחות מבכי זה לא ביטוי, הן מסוגלות להגיע למימדים אחרים + מסקנת/ות השבוע: שוב זה מכה בי, אל תסמכי על אף אחד חשבתי שאני אחזור לארץ עם שמחה גדולה שלפחות תחזיק כמה זמן.... לא חשבתי שמישהו דואג לארגן לי פה הפתעה ככ 'נעימה'

אורי נה

New member
מיאו

משהו טוב שקרה לך השבוע: חברים, בראשון התעליתי על עצמי והגעתי לסוף היום ההוא רגועה ביותר, חידשתי קשר מסוים ונקווה שזה ילך טוב, כיפור היה סבבה בניגוד לשנה שעברה, יש לי נושא מגניב ומעניין וטעון לפרויקט בגרפיקה, בשני לא קמתי בזמן ואמא נתנה לי להישאר בבית, לרכזת שכבה שלנו התקינו צלחת של יס וצחקנו על זה בלי סוף משהו רע שקרה לך השבוע:אני לא כועסת, אבל תביני-אני מכירה אותו יותר טוב ממך-זו עובדה, לא טענה (+נהיה קר. איכס.. לא ממש היה כיף ללכת בשכונה כשקר וכשאני מוצפת בזכרונות+ההורים מציקים+נגמר הפסיכו ועכשיו לא נראה יותר את המדריך החתיך שלנו+אין לי נושא לפרויקט) שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:הזה של הטיטאניק ברגע של קיטש התחדשות השבוע:חבילת מסטיקים ענקית פריט/לבוש השבוע:אולסטאר לשלטון תוכנית השבוע:תמרות עשן (בליל כיפור מוחעחע) סרט השבוע:'עוד סרט גייז' (..ורק ה10 דקות הראשונות.) ספר השבוע: מאכל השבוע:קורנפלקס עם חלב יציאת השבוע:כיפור, גם עכשיו היה נחמד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אז ככה -בראשון יומנוחה לפני הפסיכו -בשני פסיכו-->קריית אונו-->יומולדת של חברה (כלומר, יום שלם מחוץ לבית) -בשלישי אולי אעשה חלק משביל ישראל עם חברים, אבל מהרבה סיבות זה עוד לא בטוח.. בעייתי. דווקא אני רוצה לעשות כזה דבר -ברביעי אחזור משביל ישראל, יומולדת, ערב חג (סעמק.) -בחמישי אני יודעת שחברות מארגנות לי משו ליומולדת -בשישבת טיול בוגרת (עד ראשון) במילים אחרות, לא יהיה משעמם רגע. יאיי. משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:פסיכו חח אדם שעשה לך את השבוע:המון והדובון.. (ואפילו יצא חרוזים). אדם שהרס לך את השבוע:ההורים מעיקים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:ע"ע אדם שעשה לך את השבוע ציטוט/יציאת/מילת השבוע:"אני צריכה להספיק לעשות ידיים לפני שהוא יגיע, אני לא רוצה שהוא יגע בי ככה" "הייתן עושות את ***?" *כולן ביחד*: "לא!!!!!" "הייתן עושות את ****?" "מבחינת מראה-כן, אופי-לא" (שיחת בנות בכיפור ב2 בלילה) תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש:ח-ו-פ-ש ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:סבבה ביותר + מסקנת/ות השבוע:היא לא מבינה, אבל היא עוד תבין. בדרך הקשה(;

Blue Emptiness

New member
זה הסרט הכי מפגר לייק... אבר.

את עוד תראי אותו!!! דובי
ואם היית רוצה לראות אותי היית מתפנה למעני!!! קקוש.

אורי נה

New member
פקאצההההP:

הוא ככ דבילי וחולה עד שלא יכולנו לראות יותר. חברות שלי ראו חצי ממנו,עד הקטע עם האוגר><"""" והייייי בשבוע הבא אני כן פנויה!T^T

למעלה