סיכום שבוע
+חדשות גדולות

otlumak

New member
ווואיייי אתם חייבים לקרוא!! גולש עם בייצים!!

מישהו שאל את אקסל שאלה שצריך ביצים כדי לשאול אותה שבעזרתו סוף סוף נענתה לנו השאלה מה לעזאזל היה My World!?!?אקסל-גם לא אהב אותו... Q: - What the hell was My World? lol (I've always been curious) A: Great question and here goes for all your inquisitive minds with a bit you aren’t aware of but is the real story… Unfinished 1st run 1st dabbling/experimenting all in fun demo that became Duff’s favorite song at the time telling me how he loved to blast it at his house with Ice T and the Bodycount guys before Illusions came out and before it was decided to be on the record. I wanted to try and develop it and wanted guitars of some kind but Slash felt and his words at the Record Plant in all seriousness were “It’s perfect” and Slash and Duff were the deciding factor to have it on the album. eek Personally I feel Duff legitimately liked it but I can’t say Slash did in the same way. In fact I feel he was keenly aware some would take issue with the track and against me so for him in that sense it was “perfect”. Imo Duff wasn’t aware or part of that and was “used” unwittingly for support in talking me out of developing it or not including it which at the time I had no real intention of using as is.

otlumak

New member
נלקח מ-here today gone to hell!

התשובות שאקסל עונה פה פשוט גאוניות...... זה כאילו הוא לא התבגר בכלל ומלא זמן לא דיבר עם מישהו... מישהו שאל אותו אם הוא אוהב את "בת הים הקטנה" אקסל ענה שהם מתכתבים,ושכל העניין של לנשום מתחת למים ושאין לה כוס עושה את קצת מוזר... חחח תראו עוד משהו איזה משוגע הוא-XD: Q:please dawn the white underwear again onstage it looks amazing A: Ha!! I’m wearin’ ‘em now and skateboarding in my crib filled with blue jello while on acid for I am The Shackler in the Rye with Diamonds!!

CyberP

New member
הכל בצחוק כמובן

אתמול אקסל כתב מכתב של איזה 2000 מילה שמוריד אבן ענקית מהלב... אני אתרגם ואתמצת את דבריו היום בלילה

CyberP

New member
תרגום

שאלה: בבקשה תלבש שוב את התחתונים הלבנים שלך על הבמה, זה נראה מדהים תשובה: הא! אני לובש אותם עכשיו ורוכב על סקייטברד בבית, מלא בג'לי כחול, כשאני על אסיד, כי אני The Shackler in the Rye with Diamonds. (שילוב של שמות של כמה שירים).

CyberP

New member
תרגום

שאלה: מה לעזאזל היה My World? (תמיד הייתי סקרן לדעת) תשובה: נסיון ראשון ולא גמור של נסיונות בשביל הכיף, שהפך לשיר האהוב על דאף ,בזמנו, שסיפר לי איך הוא היה משמיע את זה בביתו עם אייס טי ובאדי קאונט (הרכב ראפ-רוק כבד), לפני שהאילוז'נס יצאו ולפני שהוחלט שזה יהיה באלבום. רציתי לנסות לפתח את זה ורציתי גיטרות כלשהן, אבל סלאש הרגיש, והמילים המדוייקות שלו באולפן היו, "זה מושלם". סלאש ודאף היו הגורמים שהחליטו להכניס את השיר הזה לאלבום. אישית, אני חושב שדאף באמת אהב את זה, אבל אני לא יכול להגיד שסלאש גם הרגיש כך. האמת היא שאני חושב שהוא ידע טוב מאוד שלחלק מהאנשים תהיה בעיה עם השיר וישתמשו בזה כנגדי, ולכן בשבילו זה היה "מושלם". לדעתי דאף לא היה מודע לזה ולא לקח חלק בזה, וסלאש "השתמש" בו בשביל לשכנע אותי לא לפתח אותו או לא להוריד אותו מהאלבום, כשבאותו זמן זה מה שרציתי לעשות.

למעלה