הצבעתי להרבה יותר מתוכנית אחת
המון שוות, למעשה, רובן דומות, מוזיקה-דיווחים-צחוקים עם המנחה-עוד מוזיקה, כל הקונספט מעולה תמיד. התוכנית המיוחדות זה התוכניות שמשודרות ב22:00 [האקמיה האלטרנטיבית], שם התוכניות הן בעלות נושא מסויים ,ואז יכולה להיות לי דעה. אם בכל זאת אדרש לאהוב תוכנית ספציפית ואני אוהב תוכנית מסויימת זה בגלל שאני אוהב מנחה מסויים, ופה [תזכירו לי אם היה סקר בעניין] לוקחת בקלות הדר מרקס, אז גם עם הדר תנחה את נעים [שאני פחות אוהב, שקט לי מדי] אני אאזין בכיף... הבנתם אותי?? אסכם: אוהב הכל במיוחד תוכניות של הדר מרקס [כלומר, לסינגלס יש ערך מיוחד עבורי, אבל גם למצעד, בקיצור, אני אוהב הכל, אבל במיוחד תוכניות של הדר מרקס [כלומר, לסינגלס יש ערך מיוחד עבורי, אבל גם למצעד, בקיצור, אני אוהב הכל ,במיוחד תוכניות של הדר מרקס [כלומר, לסינגלס יש ערך מיוחד עבורי, אבל גם למצעד, בקיצור, אני אוהב הכל במיוחד תוכניות של הדר מרקס [כלומר, לסינגלס יש ערך מיוחד עבורי, אבל גם למצעד, בקיצור, אני אוהב הכל במיוחד תוכניות של הדר מרקס [כלומר, לסינגלס יש ערך מיוחד עבורי, אבל גם למצעד, בקיצור, אני אוהב הכל...]]]]]] ^^כן, זה היה סיכום מתומצת