פגישת צאט

אור מאמי, תפגשו.. תעדכן אותי אח"כ..

כאילו סה"כ אני לא אהיה, לא תהיה מי שתציף "חחח" ושטויות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :) מחר מתאים לי בע"ה.. אם לא יפול משהו... אם תרצו אבל תפגשווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ואורי, שאף אחת לא תתחיל איתך,אתה שלי !!

ShaDoW GiRl

New member
אני נכנסתי

אבל יש לי בעיה.. זה עושה רקע לבן.. עם איזה סימן למעלה, אולי בפעם הבאה צ'אט בסיסי חדש "פינק"? אם זה בסדר מציד כולם.

ShaDoW GiRl

New member
וואה *בכי חזק חזק*

יש לי בעיה..
זה עושה רקע לבן.. עם איזה סימן למעלה, אולי בפעם הבאה צ'אט בסיסי חדש "פינק"? אם זה בסדר מציד כולם.

yanivtr

New member
הסימן הקטן שלמעלה זה סימן של כוס

קפה, נכון? אם כן זה נקרא ג'אווה. את צריכה להמתין כמה דקות עד שזה יעלה. אם בכל מקרה זה לא עולה אז את צריכה להוריד את התוכנה - ג'אווה כדי שזה יעלה.

yanivtr

New member
סיכום הפגישה../images/Emo41.gif

בסה"כ היינו שלושה אנשים, אני אור(אור אדום) ועינבל(go avril ) בצאט דיברנו ודיסקסנו... אני ועינבל שיעבנו אחד את שני כל כך, התחברנו קצת. היה לנו ויכוח לא קטן על מי יותר טוב- מדונה או אבריל(כמובן שמדונה) כמובן שכל אחד בשלו וסיימנו את הדיון ברוח טובה.

בסך הכל היה כיף !

למרות כל הויכוח מי שלא בא הפסיד ! אבריל רולז פינק רולז מדונה סאקס ! סתם סתם אני לא רוצה לפתוח שוב את הריב !

ShaDoW GiRl

New member
לא לא.. זה לא ג'אבה..

אני יודעת מזה, עבדתי פעם באתר.. אבל דיי מזמן.. אוקיי אז יש לי שמה מספר בעיות וגם רשום Eror 112 בקיצר, אני כבר אבדוק בפורום תמיכה... חח Good Night.. night people
night people...

sk8er grrl

New member
לא נכון! ../images/Emo42.gif

שכחת אותי... זוכר אותי... אני זאת שעיצבנת אותה... בכל מקרה... נכון שמדונה מכרה יותר מאבריל ובהרבה וגם היא ה- זמרת של כל הזמנים אני חושבת שאבריל יותר טובה ממנה כי לדעתי יש לה שירים טובים שאני ממש יכולה להתחבר אליהם לא כמו מדונה ששרה על פש דה שאטן דונט פוש דה באטן צ'יינג' זה צ'אנל דונט צ'יינג' זה צ'אנל ואז הקול שלה נהיה כמו של שיכור רוסי! אבריל יותר טובה וזהו!

למעלה