את שניהם אני לא אוהבת P: בנות סאקס. ברנד ניו או אבנג'ד סבנפולד?
O O L g i T New member 2/3/07 #26 קשה..שניהם לא משו>< טוב נגיד.לימפ ביזקיט. בילי טאלנט או גוד שארלוט?
S S u p e r S h e e p New member 3/3/07 #37 MCR -___-../images/Emo163.gif האמת היא שלא שמעתי פינץ' אףפעם אהמהמהמה אימו או פאנק?
M M i c h e l l e B New member 3/3/07 #41 אוח דאמ. ../images/Emo3.gif ותכלס איפה ההתלבטות עם רדיוהד.. הממ! וול, דרופ דד גורג'ס או אלקסיסאוןפייר?
אוח דאמ. ../images/Emo3.gif ותכלס איפה ההתלבטות עם רדיוהד.. הממ! וול, דרופ דד גורג'ס או אלקסיסאוןפייר?
M maytallove frankie New member 4/3/07 #44 את רעה. לא מוכנה להגיבO: תנסו להכריח אותי לבחור בינהם ונראה מה יצא לכם מזה~!. כבר אמרתי רוע טהור?. P:
את רעה. לא מוכנה להגיבO: תנסו להכריח אותי לבחור בינהם ונראה מה יצא לכם מזה~!. כבר אמרתי רוע טהור?. P:
L Let it Bleed New member 4/3/07 #47 המשומשים../images/Emo217.gif גם מכר טובים... אבל מפגרים בזמן האחרון ממ.. אוונסנס או לינקין פארק? חוח להקות מכיתה ו'XD
המשומשים../images/Emo217.gif גם מכר טובים... אבל מפגרים בזמן האחרון ממ.. אוונסנס או לינקין פארק? חוח להקות מכיתה ו'XD
O O L g i T New member 5/3/07 #51 ממ.המשכתי למטה. אם מישו לא שם לב. אבל MCR. ניראלי. קיצר תמשיכו למטהההההההההההההההההההההההההההה