שרשור הודעות חשובות לשבוע הקרוב.

ColmanThratre

New member
אודישיין - במכללה למנהל בראשון לציון -

ביום חמישי הקרוב, 28 באוגוסט - יתקיים מחזור נוסף של אודישיינים לחוג לתיאטרון ואמנויות מופע במכללה למנהל בראשון לציון. נותרו מספר מקומות, ללימודי משחק – בימוי כתיבה עיצוב והפקה. לימודים מעשיים עם תואר BA פרטים, שאלות, התלבטויות – תתקשרו למיכל או לשיר בטלפון 03-9634356 ואם איכשהו לא ראיתם את זה - יש כאן הרבה תשובות לשאלות שווה וכן - הלימודים כוללים גם תיאטרון בובות וגם עיצוב.

litik3

New member
תערוכת בובות אמנותיות

http://www.ethos.co.il/Article.php?Single=1&TopID=41&CatID=163&SubCatID=&ArticleID=1156 שלום לכולם, בתאריכים 27 ועד ה-30 לאוגוסט 2008 בימים רביעי וחמישי משעה 11 בבוקר ועד 8 בערב (יום שישי עד שעה 4 אחה"צ ובשבת עד השעה 22:00) מתקיימת בבית הכט, שד' הנשיא 142 , מרכז הכרמל בחיפה (ליד האודיטוריום והסינמטק – לא באוניברסיטה ) תערוכת בובות אמנותיות – "קסם הבובות 2008" בהפקת חברת אתו"ס החברה לאמנות תרבות וספורט חיפה. הבובות של דמויות שונות, עבודת יד, של מיטב הבובנאים (בוני בובות ) בארץ. מאות עבודות חדשות יוצגו בתערוכה. נושאים מרכזיים בתערוכה: "קוסמים וקסמים" דמויות קרקס ליצנים, לוליינים, מכשפות, פיות , " 60 שנה נוסטלגיה" ונושא חופשי. לפני שנה ביקרו בתערוכה למעלה מ6,000 איש. כניסה לתערוכה למבוגר בעלות סמלית של 10 שח. לילדים (בליווי מבוגר) – כניסה חופשית. בנוסף יתקיימו בדשא הצמוד, יריד אמנויות, הפעלות לילדים ומופעים לכל המשפחה בכניסה חופשית. הנכם מוזמנים לצפות בחוויה אמנותית ייחודית למבוגרים וגם לילדים. (נגישות לנכים:קומת קרקע וגן בלבד)

chen212

New member
הפסטיבל הבינלאומי לתיאטרון בובות

הצטרפו לחוויה חובקת עולם 12 – 20 לספטמבר 2008 נוסעים לפסטיבל הבינלאומי לתיאטרון בובות פידנה 2008 -בעיר בוכהום - גרמניה לרגל חגיגות ה-50 פסטיבל עשיר ומגוון במיוחד: 12 הצגות לילדים 24 הצגות למבוגרים 11 פרמיירות 3 קופרודוקציות בינלאומיות בהפקת הפסטיבל הצגות אורחות: יפן, איטליה, צרפת בלגיה, דנמרק, שוויץ, הולנד, צ'כיה, אוסטרליה וגרמניה. אתר הפסטיבל www.fidena.de אתם מוזמנים להעביר למתעניינים שסביבכם. מודה מראש לעוד פרטים התקשרו אלי - דבורה יש להזדרד בהרשמה בגלל מיעוט מקומות בטיסה ! בברכה, דבורה צפריר -מנהלת בית הספר לתיאטרון בובות ודרמה במכללת לוינסקי רחוב שושנה פרסיץ 15, קריית החינוך תל אביב טלפון 7419938 -03 [email protected]

עולים לכיתה א' עם תפוז../images/Emo43.gifאנשים

שלום כיתה א' הימים הראשונים של ההסתגלות למסגרת החדשה, מלווים לעיתים לא רק בהתרגשות מלאת שמחה, אלא גם בתחושות של חשש, אי נוחות ואף חרדה. לפעמים, לא רק הילדים חווים את התחושות הנ"ל, אלא גם ההורים עצמם. על שאלות בנושא זה תענה מירי קובלסקי, מטפלת זוגית ומשפחתית מת.ל.מ מודיעין, בין השעות 21:00-23:00 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1818&MessageId=120796841
רוצים להתנדב ולתרום? פורום תפוז למען הקהילה מתארגן לקראת ראש השנה בסיוע מזון למשפחות נזקקות וקשישים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1860&MessageId=120790325
עמליה זרקא, סמנכ"ל משאבי אנוש של חברת HOT, תתארח מחר, בין השעות 19:00- 21:00, בפורום סטודנטים-חברתי במסגרת האירוח עמליה זרקא תשיב לשאלות הגולשים ותעניק מידע וטיפים למחפשי עבודה, תוך התמקדות בסטודנטים, חיילים משוחררים וצעירים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1668&MessageId=120774922

שלום .אני מוכנה להכין לגננות בובות.

אני מורה לאומנות [בפנסיה] אני גרה בהוד השרון ומוכנה להכין לכל מי שירצה בובות נוסח הסדנאות של דבי. במידה ויש ביקוש לתרנגול היפה אני מוכנה להכין ולשלוח אותו בדואר בתמורה ל130 ש"ח כולל דמי משלוח וקבלה. דרך אגב דבי אני מכירה את התרנגול עוד מימי לימודי כסטודנטית לאומנות מספר לציורי אצבעות . ספר צרפתי ישן. משם שאבת את הרעיון? נא לשלוח אליי מסר ואני אשלח את המייל שלי.תודה רבה לפורום המיוחד והנוגע לי כל כך. דבי הבנתי מהודעתך שזה בסדר. ממני הסבתא הכי הכי בעולם.

"קסם הבובות 2008"

תערוכת בובות מומלצת בחום עם גדולי הבובנאים - אתם בטח יודעים
ולי יש את הכבוד להציג לצד אותם יוצרים מזמינה אתכם להנות. .. . . בכל מקרה אצלם בתערוכה ואשתף את כל מי שלא יכל היה להגיע. קסם יום רביעי 11:00 -20:00 יום חמישי 11:00 - 20:00 יום שישי 11:00 - 16:00 יום שבת 11:00 - 22:00

tiestoboy

New member
החוג לתיאטרון ואמנויות - נמשכת ההרשמה

החוג לתיאטרון ואמנויות המופע במסלול האקדמי של המכללה למינהל, ראשון לציון - נמשכת ההרשמה לשנת הלימודים 2008/9 לבירורים: טלפונים 03-9634356 ,03-9634144 Email: [email protected] המסלול האקדמי המכללה למינהל פותח בשנת הלימודים הקרובה תוכנית לימודים יישומית ב"תיאטרון ואמנויות המופע" לתואר אקדמי ראשון BA בשילוב כלים תיאורטיים, באישור המועצה להשכלה גבוהה. תואר זה מצטרף לתארים ראשונים ושניים במינהל עסקים, משפטים, תקשורת, עיצוב פנים מדעי המחשב ומדעי ההתנהגות המוענקים במסלול האקדמי כיום. דבר נשיא המכללה למינהל, המסלול האקדמי, פרופ' זאב נוימן: אנו גאים לפתוח תוכנית לימודים חדשה לתואר ראשון בתיאטרון ואמנויות המופע, המשלבת היבט יישומי לצד תוכן תיאורטי. המסלול האקדמי הינו מוסד אקדמי מוביל. לצד תוכניות ותיקות ומובילות: לימודי תקשורת - המתמקדים בתקשורת שכנועית לנגזרותיה ולימודי עיצוב פנים - המתמקדים בעיצוב מרחבים וחללים, יפתח החוג החדש שיהווה חוליה המקשרת בין השניים הללו. החוג מהווה הרחבה של מגוון התוכניות היישומיות-פרופסיונאליות שמציע המסלול האקדמי המכללה למנהל. תוכנית החוג לתיאטרון ואמנויות המופע התוכנית מיועדת להכשיר אנשי מקצוע בתחומים מגוונים הנגזרים מעולם התיאטרון והמופע,ביניהם: שחקנים, סטנד-אפיסטים, יוצרים, כוריאוגרפים, מחזאים, במאים ותסריטאים, יוצרי תכנים למשחקי מחשב ועולמות וירטואליים, בובנאים, פנטומימאים, כמו גם מעצבי תפאורה, תלבושות ותאורה, וכן מעצבי סאונד, בעלי מקצועות טכנולוגיים ומנהלי הפקה. התוכנית מיועדת לצעירים המעוניינים בלימודים חווייתיים, יצירתיים ומיוחדים, הרוצים להשתלב בעולם המשחק, המחול, הבימוי, הכתיבה, היצירה וניהול נושאי תרבות ואמנות משך הלימודים בתוכנית הוא 3 שנים תוכנית הלימודים מציעה תכָני לימוד עיוניים לצד לימודים מעשיים בכל מקצועות התיאטרון ותכלול בין השאר: משחק, בימוי, כתיבת מחזות ןתסריטים, עיצוב במה, תלבושות ותאורה, תנועה, מחול, פנטומימה, תיאטרון בובות, ועוד. בנוסף, התוכנית מציעה קורסים שיחקרו את הקשרים והממשקים של התיאטרון עם אמנויות אחרות, עם הקולנוע והתקשורת, עם עולמות מדיה ותכנים חדשים, תחומים של תיאטרון חברתי וקהילתי,פרוייקטים רב-תרבותיים וקשרי פעילות בינלאומיים. החוג יפעל בשיתוף פעולה עם בית הספר לתקשורת והחוג לעיצוב פנים. לימודי התואר המעשיים יתבצעו בהיכל מאיר ניצן לתרבות ואמנות בראשון לציון, ויעשו שימוש במתקניו המצויידים והאיכותיים, על אולמות המופע, חדרי החזרות וכיתות התנועה והמחול. התוכנית תציע לתלמידיה השתתפות בהפקות תיאטרון במתכונת מקצועית, במסגרתן תתאפשר חשיפה על במות היכל מאיר ניצן לתרבות ואמנות ראשון לציון, במסגרות של במה פתוחה, וכן בשיתופי פעולה עם פסטיבלים ותיאטרונים ברחבי ה ארץ צוות מורי החוג מונה את בכירי המרצים באקדמיה בתחום התיאטרון והמופע ותחומים משיקים, ביניהם: פרופ' אהובה בלקין, פרופ' אברהם עוז, פרופ' רן שחורי, פרופ' משה צוקרמן, ד"ר דפנה בן שאול, ד"ר ליאורה מלכא, ד"ר אירית רז-דגני, ד"ר ורדה פיש, פרופ' בן-עמי פיינגולד, ד"ר אליקים ירון, ד"ר ח'אליל רינאווי, ד"ר יאיר רז, פרופ' רן לחמן ופרופ' רפי קרסו, לצד אנשי מקצוע מן השורה הראשונה, המשלבים מוניטין מקצועי וניסיון בהוראה, ביניהם: עמרי ניצן, מיקי גורביץ, ציפי פינס, עמית גזית, אופירה הניג, מיכה לבינסון, עודד קוטלר,סמדר יערון, מוני מושונוב,סנדרה שדה, יורם חטב, אבי גיבסון בראל, ינון צפריר, עלא חליחל, פרופ' רוני תורן, פרופ' בן-ציון מוניץ, טלי יצחקי, מיקי בן-כנען, דוד שריר, שוש רייזמן, דניאלה מיכאלי, חן אלון, ג'ודי קופפרמן, מיטקו בוזקוב, אתי רזניק, פרופ' יורם בוקר, רוני פיסקר, נעם סמל, מרים קייני, מיכאל מוריס-רייך, שמעון בוזגלו ועוד מבחני כניסה ומיון - אודישנ'ס יתקיימו ביום ה' 28 באוגוסט 2008 החל בשעה 9 בבוקר ועד 6 בערב (על המועמדים להרשם ולקבוע תור בן 15 דקות במהלך שעות אלה) האודישנ'ס מתקיימים בהיכל מאיר ניצן לתרבות ואמנות ז'בוטינסקי 17, ראשון לציון על המועמדים המעוניינים בשיעורי משחק להכין קטע דרמטי, קטע קומי ושיר. על הקטעים להיות מתוך מחזות מוכרים (לא "כתיבה עצמית") ואורכם לא יעלה על 3 דקות לקביעת תור לנרשמים לבחינות הקבלה נא להתקשר לטל. 03-9634144 לתיאום פגישה עם יועץ/ת החוג נא לפנות לטל. 03-9634356 או 03-9634144 או לדוא"ל [email protected]

ooommmr

New member
היכונו היכונו ...הנה זה מגיע!!../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

הנה זה מגיע!!!! חברי פורום יקרים, (גם אלה שלא מרבים לכתוב), הגיע ה זמן שנכיר לא?!
לכן, אנחנו שמחים להכריז על מפגשפורום ראשון של פורום תיאטרון בובות!!
ע"מ שנוכל להתאים תאריך ומקום שיתאים , אנא שרשרו תאריך שמתאים לכם - מתחת להודעה זו... שיהיה בהצלחה,
דבי ועומרי.

ooommmr

New member
דבי, תתקשרי אליי לפלאפון כשתוכלי

צריך לדבר איתך... עומרי

Prodigal1

New member
נשמע מעולה :)

אכן. אני לא הכי פעיל אבל עדיין מעוניין להכיר את הנפשות הפועלות אז לאלו מאיתנו שעובדים 9 עד 5 נראה לי שעדיף בשעות הערב אבל נשמע מעולה בכל מקרה, אשמח להגיע ולעזור איפה שאפשר.

feyoula

New member
כן, זה רעיון מצוין!

אני אשמח לבוא! באמת עדיף בערב, לא משנה לי היום. אם שבוע הבא, אז ממש אשמח אם זה לא ימים א' או ב', רק אם מתאפשר כמובן... (יש לי פשוט בבוקר יום ג' (2.9) מבחן ענק...) כל הכבוד דבי ועומרי על היוזמה!

xkxhkv

New member
גם אני אשמח לבוא ולהכיר אתכם.../images/Emo13.gif

מתי נפגשים עומרי דבי ?

rany66

New member
כל הכבוד !!!!!!!

מזל שיש מי שמפתח את תחום התיאטרון בארץ

seraboom

New member
נשמע ממש טוב חבל שלא פתחתם את החוג בשנה שעברה

התחלתי ללמוד שנה שעברה.אבל אם יש סיכוי לקבל פטורים ולעבור אליכם אני אשמח

ColmanThratre

New member
בוודאי שיש סיכוי לפטורים - התקשרת ליועצות?

אפשר לקבל פטורים כמו בכל מוסד אקדמי, על לימודים מקבילים עוד לא מאוחר, עדיין אפשר להתקשר לטלפונים שבהודעה הקודמת. או לכתוב לנו מייל ותעני בשמחה שנה טובה

ooommmr

New member
תאריך ומיקום...

המרכז לתיאטרון בובות חולון יום רביעי- ה10 לספטמבר...מתאים? (עוד שבועיים)

למעלה