שרשור הודעות חשובות לשבוע הקרוב.

ooommmr

New member
קודם נראה שהתאריך מתאים לפחות לרוב האנשים..

ואז נדבר על שעה. כעקרון מדובר על שעות הערב.

feyoula

New member
יש לי מבחן בבוקר אותו היום

ודווקא בגלל זה יהיה ממש נחמד לעשות משהו משמח בערב:) בקיצור, אני יכולה...

ooommmr

New member
טוב...אז ב10 זה לא יהיה...

כי בלי דבי זה לא שווה...
אז יאללה לעלות עוד אופציות (רק ימי רביעי..) * בקשר לעזריאלי -לא נראה לי מתאים...אבל אני לא קובע. מה דעתכם? (המרכז נראה לי מקום קלאסי למפגש כזה) עומרי

גם לפי דעתי עזריאלי הוא לא המקום האידיאלי

למפגש כזה.. המרכז לתיאטרון בובות יותר טוב כמובן אם אילן יסכים לנו להתארח בו

ooommmr

New member
מי מביא מה? אני...מממ....

רוצים שיהיה כיבוד? במידה וכן, שכל אחד ישרשר מה הוא מביא..(משהו קטן לא סעודה...קרקרים...בקבוק שתייה...)

שאבתי את הרעיון מהצגה איטלקית אחפש את...

הקישור ואעלה אותו. לי יש ספר בעברית על האצבעות והחיות ושם מצוייר על האצבעות חיפושית,תרנגול ועוד..... מבחינתי אין לי בעיה שתבני בובות ישנה גם טל שגולשת פה ומדייקת בטירוף וגם עומרי שבונה בובות איכותיות וברמה. אתם מוזמנים לבנות לכל מי שיפנה אליכם בתנאי שתראו לנו תמונות

מקסים מקסים......מאממממממם!!!

איזה יופי. אני לא אוכל להגיע ואשמח אם תשתפי אותנו בצילומים. תודה! בהקשר להצגה:"יום הולדת לדובי דודו" אני אופיע 3 פעמים בסוכות במרכז לאומנות לתיאטרון בובות בחולון. במקביל תערכנה סדנאות .....מומלץ. תודה ליאור ואת מוזמנת למפגש הקרוב. דבוש

עוד קצת על התערוכה../images/Emo140.gif

היום נסעתי לעזור בהקמת התערוכה יהיו שם המון יוצרים - בינהן אחת אהובה עלי מאוד מאוד אירנה ליצקי - בובנאית בחסד ויש לה מריונטות - מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!!! התערוכה "קסם הבובות" 2008, תתקיים זו השנה השלישית בחיפה, ב-27-30 באוגוסט. תערוכת הבובות של חיפה מתקיימת גם השנה בבית הכט שבמרכז הכרמל, עם תערוכה שנתית של מאות בובות, הצגות ילדים ויריד אמנויות. בתערוכה, שזוכה מדי שנה לאלפי מבקרים מכל רחבי הארץ, מוצגות מאות בובות עבודת יד, מחומרים שונים, בגדלים ובטכניקות שונות. קהל המבקרים בתערוכה ייחשף לבובות מלאכת יד, בגדלים שונים מבובות קטנטנות ועד דמויות בגודל אדם, מחומרים שונים וטכניקות שונות: בובות פורצלן, מריונטות, בובות תיאטרון, בובות עיסת נייר, בובות חרוזים, בובות ספוג, בובות סרוגות, בובות טיפוליות, מעשה ידיהם של כ-60 אמנים, בובנאים ומעצבי בובות מכל רחבי הארץ. נושאי התערוכה השנה הם, קוסמים וקסמים, מכשפות, לוליינים, אמני קרקס, פיות ונושאים חופשיים. השנה חלק מהבובות בתערוכה יעסקו בנוסטלגיה כחול לבן לרגל ששים שנות המדינה. במדשאה הסמוכה לבית הכט יתקיימו הצגות בובות לילדים ולכל המשפחה, דוכני הפעלה ויריד אומנויות. תערוכת "קסם הבובות" בהפקת חברת אתו"ס, החברה לאמנות תרבות וספורט של עיריית חיפה. לילדים הכניסה חינם למבוגרים מחיר סמלי של 10 ₪ טלפון לבירורים: 04-8353515

למעלה