שרשור תמונות

aniviel

New member
../images/Emo15.gif

אחרון...
אני אוסיף עוד תמונות מאוחר יותר מסוגים אחרים... בינתיים, תגיבו!

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאני זוכרת

שאחרי המרתון רצינו ללכת הביתה מהר כי הייתה לנו דרך ארוכה יחסית אז כל הדרך החוצה מהאולם הלכתי אחורה כדי לראות את הציורים...

aniviel

New member
זה עדיף על מה שאני עשיתי...

אני פשוט ישבתי ובכיתי כמו איזו סתומה..
חח אוי המרתון הזה... יום אחר כך כולם אמרו לי בבית ספר שראו אותי בטלויזיה, אפילו המחנכת שלי ראתה, כמה מביך
(ראיינו אותי מהמרתון לערוץ 2) באיזה קולנוע היית?

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifחח.. יפה.. גם אני ואחותי בכינו

אבל אחרי הסוךף שמתמשך אז נרגענו והיה ממש כיף היינו בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה.. היה ממש מגניב! מחאו כפיים (לפי מה שהבנתי גם בשאר המקומות) והיתה מישהי שבאה עם אוזני אלף ועוד שניים שבאו עם חץ וקשת וגם בהתחלה היה איזה קריין ששאל אותנו אם אפשר להתחיל והיה מצחיק, זה הלך משהו כה: קריין: טוב, ברוכים הבאים לערב שר הטבעות קהל מוחא כפיים קריין: אפשר להתחיל? קהל (צועק): כככככןןןןןן קריין: א'ני לא שומע!!!!!! קהל: כככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןן קריין: תהנו! היה מאוד כיף!

aniviel

New member
אוי אני אוהבת את שבעת הכוכבים...

אני הייתי בכיכר דיזינגוף בתל אביב. היו שם ערוץ 2 וערוץ 10... גם אצלנו באו כמה מחופשים, היה אחד קופייייי גימלי, ממש נראה בדיוק כמוהו, התחפש ממש יפה
היו כמה מאעפנים שסתם שמו גלימות ולקחו מקל וטענו שהם מישהו חח ואצלנו כל הזמן מחאו כפיים. הכי מצחיק בשני הצריחים, כשלגולאס קופץ על הסוס, אז אני ואח שלי התחלנו למחוא כפיים חח, ואז כולם המשיכו, התלהבנו חח
היה צחוקים... גם לחזור הביתה ב4 לפנות בוקר היה משעשע... אוי, אלו היו שבועיים יפים
(היום ההוא והשבועיים לפני זה בכלל חח)

moe777

New member
מ"מ,

לא היה לי מושג לגבי התמונות בקרידיטים, התקדמתי במהירות (בערך, התור היה אינסופי, וישבתי באמצע של האמצע של אולם 1 ברב חן בכיכר דיזינגוף). את הציורים קלטתי רק בצפיה חוזרת, לאחר שכבר שמעתי עליהם.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifחח.. זה מזכיר לי את הסוף של

השלישי.. כל דקה התחלנו למחוא כפיים כי חשבנו שזה הסוף אבל ללללאאאאאא... חי חי חי.. היה משעשע.. ואז פשוט התחלנו לצעוק "רגע, חכו, רק כשנדע שזה באמת הסוף!"

Eowyn of Rohan

New member
מה?

היה מרתון בשבעת הכוכבים?! טוב שידעתי.. זה 15 דקות מהבצפר שלי ואני כבר סתומה נסעתי עד ירושלים

Y. Welis

New member
תמיד כדאי לבדוק את הקרדיטים, כי

לפעמים יש הפתעות בסוף... כאן בכלל זה היה יפה.

Eowyn of Rohan

New member
מדהים!

ידעתי שבשלב כלשהו הן יגיעו לאינטרנט..
אבל למה עשו את בילבו כבילבו הזקן? למה לא הצעיר? יותר נחמד לו. תודה!

Nimst

New member
הכישרון, הכישרון...

פשוט מדהים. במיוחד גימלי וגאנדלף.

go girl1

New member
וואי!../images/Emo66.gif

זה כל כך יפה!
זה מזכיר לי שחברות שלי רצו ללכת כשהיה את זה ואני אמרתי להם להשאר...

למעלה