לתינוק בן שבוע ואמו

• פותח הנושא Mור
  • פורסם בתאריך

Mור

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo206.gif לתינוק בן שבוע ואמו

דרושה עזרה דחופה לתינוק בן שבוע לאמא חד הורית, חוזרת בשאלה, ללא משפחה וללא ציוד היא צריכה כל עזרה אפשרית, מי מצטרף? 1. תמיכה טלפונית מאמהות 2. ביקורים להקלת הלחץ לשחרור האם לשינה ומקלחת 3. להביא אוכל לאם, אוכל יבש, טרי,שימורים 4. טיטולים מידה לתינוק שנולד 5. עגלה תקינה- העברה מנתניה לפתח תקוה דחוף!!!!!!!!!1לפני החג 5 ב'. עגלה תקינה קלה לנשיאה וקלה לקיפול- למי שיש קרוב לפתח תקוה-דחוף 6. אמבטיה- העברה מאור יהודה(דובדבנית) לפתח תקוה 7. שידה 8. סל קל לתינוק לגיל הראשון 9.ביגוד לבן לגיל 0-6 חוד' 10. מצעים למיטה 11. שמיכות מי שיכולה להגיע לביקורים- כדאי לעשות משמרות לעזור לה ולשמור עליה ועל התינוק- תתקבל בשמחה ובברכה, כל מי שרוצה לתרום, אשמח להעביר במסר טל' שלה ליצירת קשר ישיר האשה מחפשת כל מיני עמותות שיכולות לעזור לה, מי שמכיר- מוזמן ליידע אותי. היא מחפשת להתארח בחג, עדיפות לכל החג או כל יום בנפרד כל מי שיכול לעזור במשהו מוזמן, ביחד נצליח לעזור לה ולהקל עליה בתקופה זו של החיים, חג שמח ושנה טובה

יכולה לארגן לה ביגוד לתינוק צריך לידאוג שינוע

גם שמיכה צרי איתי קשר במסרים שנה טובה .... אילנית

עוד דבר אולי אפשר ליפנות לאגודת אפרת לסיוע

בעגלה מיטה אמבטיה הכל חדש מטרנה כל חודש מגבונים ועוד דברים ראשונים ... הטלפון שלהם 02-6536212 ליפנות ביום ראשון ... אילנית

Mור

New member
אגודת אפרת

מעולה, תודה על האינפורמציה, זה משהו שאת מכירה ויכולה לטפל בו?

Mור

New member
ביגוד לתינוק

יופי, תודה רבה, תשמרי עבורה איך מארגנים שינוע? מהיכן את, מי יכול להעביר לפתח תקוה?

אגודת אפרת לפי מה שאני יודעת עוזרת בהריון

לבנות שרוצות לעשות הפלה אני לא חושבת שלאחר לידה אגודת אפרת עוזרת למרות שמקווה בשבילך שכן בהצלחה ושבת שלום

אגודת אפרת

אגודת "אפרת" ע.ר- רחוב העילוי 10 ת.ד. 6325 ירושלים 91062 טל. 6536212-02 פקס. 6529531-02 אגודת אפרת עוזרת אחריי לידה צריך לפקסס להם דוח סוציאלי תצלום תעודת זהות תעודת לידה של התינוק ממשרד הפנים בלבד לא מבית החולים נותנים ערכת ביגוד ראשוני מיטה עגלה אמבטיה וכל חודש 2 חבילות טיטולים ומטרנה

Mור

New member
ביגוד חדש

לורן את אכן מדהימה, תשמרי בבקשה עבורה, האם את יכולה להעביר אליה אישית? לפתח תקוה?

Mור

New member
סל קל

מעולה, תשמרי בבקשה, יוצרת קשר במסר הרבה תודה

Mור

New member
ביקורים ליולדת בפתח תקוה

כל מי שיכולה לתרום מזמנה לבקר את היולדת מפתח תקוה, חד הורית ללא משפחה עם תינוק בן שבוע----תבורך אני מנסה לארגן משמרות, לפחות 7-10 נשים שיוכלו להתחלף בינהן לעזרה לאשה כל עזרה תתקבל בברכה, גם למעט זמן, יעודד אותה גם תמיכה טלפונית תעזור מי מצטרפת? מי יכולה לעזור לי לארגן את זה?

Mור

New member
../images/Emo41.gifמי יכול לגשת אליה הביתה ולהיות איתה??.

היא זקוקה דחוף למישהי שתהיה איתה קצת כבר היום ומחר שישי שבת דחוף, מי יכולה???.

Mור

New member
למאמינה בו

מתי שלחת לי? לא ראיתי, או שטבעתי בכל ההודעות ובנסיונות לתאם הולכת שוב לבדוק בכל אופן סליחה מראש, אני לאעומדת בקצב של הענינים פה, ובקושי מצליחה לקשר בין ניק לשם....

wallanana5

New member
../images/Emo206.gifאגודת אפרת הם../images/Emo189.gifים. עוזרים ליולדת .

אגודת אפרת הם נ-ג-ד הפלות. (בדקתי עם שכנתי שנעזרה בהם בגדול! שכנתי מוסרת שלבקש בטלפון לדבר עם אסתר או דר' שוסטהיים ) יש לשלוח להם צילום תעודת לידה , צילום תעודת זהות. אגודת אפרת עוזרת ליולדת שלושה חודשים בכסף + מוצרים בסיסיים לתינוק/ת ! www.efrat.org.il בהצלחה, מזל טוב, שנה טובה

למעלה