לתינוק בן שבוע ואמו

• פותח הנושא Mור
  • פורסם בתאריך

Mור

New member
תודה רבה לכל העוזרים לאם ולתינוק

כל הכבוד לכל מי שתורם ועוזר ומיידע, המון המון תודה עדיין חסרים דברים כל מי שיכול לתת, יבורך. עדיין מחפשים אירוח לאם לכל החג, מי שיכול באזור המרכז, או לכל החג או לארוחות בימי החג, יבורך אעדכן בהמשך

נועית10

New member
Mור - לגבי עזרה ואירוח../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כפי שכתבתי לך במסר אני כותבת לך גם כאן כי טרם הגבת לי. יש מספר משפחות שמוכנות לארח אבל הן מגוש דן ולא מפתח תקווה, האם הבחורה ניידת שיכולה להגיע עצמאית לבת ים או לראשון לציון או לשומרון? כמו כן, ישנה אגודת הלל שעוזרת לאנשים שחזרו בשאלה. כתבתי לך במסר וכותבת גם כאן שבחור אחד הציע עזרה לקשר אותה לעמותה ומחר אשוחח עימו. פשוט לא הגבת למסרים והבחורה כל הזמן בשיחה ממתינה. אז עדכני אותי לגבי האירוח ואשמח לקשר אותך עם המשפחות ועם הבחור שיסייע לה לקשר אותה לאגודה.

Mור

New member
הי נועית

שאלתי אותה לגבי הגעה, היא תצליח להגיע לסביבות גוש דן תלוי בדיוק באיזור, אם תוכלי להתקשר אליה לתאם. האם מדובר על כל החג או רק הארוחת ערב חג? עדיף בשבילה שתצא מהבית קצת, אבל צריך משפחה שמוכנה לתינוק רך ובכי וכאלו. לגבי אגודת הלל היא עצמה ביררה ואמרו לה שזה רק לצעירים מאד עזרה בלימודים למקצוע, אני גם ניסיתי ואמרו לי אותה תשובה, אם הבחור יצליח לעזור לה זה יהיה מאד משמעותי. היא ניסתה גם בעזר מציון וענו לה שהם עוזרים רק לחולים. ככל שאני שומעת יותר ממנה אני עצמי מתחילה להתיאש. היא צריכה מאד עזרה, שיגיעו לביתה במשמרות, לעזרה קלה כמו להוציא את הזבל החוצה, לתלות כביסה, לקפל, להכין לה משהו לאכול, לנסות למור קצת על התינוק שהיא תוכל לישון. היא ממש במצב גרוע, גם אוכל מוכן אם מישהי תביא זה יעזור לה. לא הצלחתי כל כך למצא עזרה לענין הזה וזה הכי דחוף, אני מחפשת מין אמא מאמצת בשבילה, את יכולה לעזור בזה, אולי את מכירה? מישהי מהאזור, שניידת, שיכולה ורוצה? הרבה תודה

נועית10

New member
מחר אני מקווה שאתפוס אותה בטלפון

כי היום היתה בממתינה כל היום ואמסור לה את הפרטים של הבחורה שמוכנה לארח אותה וגם לגבי הבחור שמוכן לסייע לה. במקביל אני אמשיך לחפש משפחה שתסייע לה, אני מחפשת כל הזמן ופרסמתי בכמה מקומות.

Mור

New member
תודה רבה נועית, כל הכבוד

הרבה תודה לך נועית ביחד אני מקוה שנצליח לעזור לה בינתיים אין מישהי לעזרה אצלה בבית ואני דואגת לה, כי עם תינוק, עייפות ואחרי לידה זה מתכון לא טוב ככל שהזמן עובר.... ולפני החג חייבים למצא פתרון שהיא לא תהיה לבד וללא עזרה המון תודה שנה טובה ותודה לכל העוזרים

יה-יה

New member
אני לא מהאיזור, אבל אני מוכנה לבוא אליה

שלחי לי מסר אם זה עדיין אקטואלי ונתאם.

Mור

New member
שינוע בבקשה עזרה

זקוקים לעזרה בשינוע של: 1. מארז חג ליולדת החד הורית בפתח תקוה, המארז מחכה בראשון לציון (טלי יודעת הכתובת, או אלי במסר) 2. שינוע שידה משוהם לפתח תקוה הרבה תודה

tyran8

New member
תשלחו אלי מסר

לדעת איפה המארז יש לי משהו שנוסע לפ"ת

0ziris

New member
../images/Emo140.giftyran8 תודה יקרה !!!!

על העזרה בשינוע המארז וגם לנירה וצריפינה שדאגו שיגיע !!! לילה טוב

למעלה