החוליה החלשה

aviGODFATHER

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהחוליה החלשה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ובפעם המי יודע כמה... xdye1 לא עושה את החוליה החלשה. בפעם שעברה, לאחר תיקו בין Warning Sign לClocks הוכרע על כך שהשיר שיישאר הוא Clocks. ז"א Warning Sign יוצא מהתמונה. (לדעתי הקרב היה מאוד דבילי כי יש שירים שנשארו אבל גם קלוקס וגם וורנינג סיין יותר טוב מהם) השבוע חוזרים לתחרות הרגילה,
ושם השיר שאתם רוצים לסלק. השירים שנשארו: In My Place.2 The Scientist.4 Clocks.5 A Rush of Blood To The Head.10 גמר חתימה טובה ואני מקווה שהיה לכם צום קל

Roy1232

New member
איך נדע שלא רימית ושספרת את הקולות

כמו שצריך? אתה הרי משוחד לטובת קלוקס
אין טעם שאני אשתתף אחרי שWS הלך - אבל כולם יודעים מי השיר הטוב יותר... |צחוק מרושע|

aviGODFATHER

New member
קישרתי לפעם הקודמת...

נכון שאני בעד CLOCKS אבל נראה לך שאני ארמה בשביל זה??

aviGODFATHER

New member
אההה חחח

איזה אהבל אני! ואולי בסיבוב הזה אל תצביע נגד קלוקס לשם שינוי...

Roy1232

New member
../images/Emo6.gif

ראית איזה ארוך העיתון הפעם? הייתי צריך 3 הודעות בשבילו.. סליחה שהורדתי את הסיקור שלך על הביסיידים..

שכח מזה,דה סיינטיסט ייקח

לא שאני מקווה שזה ייקרה או משהו אבל יו נואו אף אחד חוץ ממך לא מעיף אותו:-\

aviGODFATHER

New member
לכלכת גלי...

גם אם קלוקס היה יוצא לא הייתי נוקם בWS, הייתי מצביע לפי השיר שאני היכ פחות אוהב ממה שנשאר, שזה Warning Sign או In My place (לא יודע - צריך להחליט...)

sf59

New member
האם השם שלך קשור לקולדפליי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

ברררר

New member
clock../images/Emo128.gif

איך החלטת שוורנינג סיין ירד?! היה שוב תיקו לא!?!?!?

ברררר

New member
יש בעיה קטנה אבי חמוד שלי

ספרת את שתי ההצבעות של סוויטווטר או איך שלא יקראו לה! וורנינג סיין בועט וחי! ככה להרוג סתם!?

למעלה