החוליה החלשה

Roy1232

New member
HELL YES.

המשיכי כך סטילווטר! בלי להעליב את בר החברה היחידה בפורום חוץ מאבי שענתה לחידון היום.

Roy1232

New member
בשבוע הבא את תזכי כדי לגוון ../images/Emo3.gif

ואחרי זה אבי יזכה ואז שוב את. כי אתם (כמו שאמרו רבים וטובים ממני) פוחזים שלא עונים לחידון.

In My Place../images/Emo128.gif אגב אני פשוט המום!

איך אף אחד לעזעזל לא הוריד את A Rush of Blood To The Head???? אז נכון שזה שיר הנושא של הדיסק והכל.... אבל הוא לא עד כדי כך טוב! כאילו בואו נגיד שהוא נדחק בקושי לעשרה שירים הטובים ביותר של קולדפליי מבחינתי... ורק בדיסק הזה אני יכול למצוא איזה 6 שיותר טובים ממנו... אני פשוט המום... רציתי להצביע להוציא אותו עכשיו אבל כשאני רואה שהקרב הולך להיות בין IN MY PLACE לCLOCKS אז אין ברירה CLOCKS לא יצא מהדיסק הזה ללא מדליה.. אצלי הוא מספר 1 אבל קשה לי להאמין שתביאו אותו לגמר או לניצחון בגמר.. אז לפחות מדלית ערד... בכל מקרה אני עדיין בהלם שאף אחד לא הוציא את A Rush of Blood To The Head....

חחחחח כי שמעתי אותו רק פעם אחת????

נראה לך שאני שופט אותו על סמך שמיעה אחת... תאמיני לי שמעתי אותו הרבה יותר מהרבה שירים של קולדפליי... הוא שיר באמת יפה אני מודה... אבל הוא גם קצת איטי מדי בשבילי.. למרות שיש בו משפטים מדהימים... אמרתי לך הוא ב10 האהובים עלי אבל לא יותר מ3 השירים הנוספים שנשארו...

קלוקס לא הולך לנצח..

ואני מסכימה איתך לגבי זה שראש אוף בלאד לא זה טוב,אתה צודק.. אבל אני רוצה להוריד את קלוקס כבר!!!

aviGODFATHER

New member
AROBTTH הכי טוב אחרי CLOCKS

שניהם פשוט מדהימים
בדיוק עכשיו אני שומע את CLOCKS

למעלה