כנסו דחוף זה בקשר לקליפ!#

yaelka1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכנסו דחוף זה בקשר לקליפ!#../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תקשיבו ותקשיבו לי טוב! מי שקורא את ההודעות הזו שיכנס מיד לראות את הקליפ שוב וישים לב שתל אביב מופיעה בו!#%@#!% ומלא!#@%@35 אוקי אוקי תקשיבו יש בחצי השני של הקליפ קטעים שמראים בניינים וממש ממש התמונה הראשונה זה התחנת רכבת מתחת לעזריאלי בהמשך רואים את עזריאלי משתקף על חלונות של בניינים [2:53 והלאה] שימו לב טוב טוב! אומיגאד אומיגאד אני ממש גאה בהם עהאהאעהה הם אהבו אותנו יואווווווו

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifזה מהיר בהחלט

אבל זה מזכיר קצת. יש מצב,לא בטוח.דקה 3 כל מקרה.

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo207.gif../images/Emo6.gif

בשיר Heilig,בערך בדקה 0:55 זה נשמע כאילו ביל שר "פנאן פנאן"

אגנסקעXD

New member
תאמיני או לא..

זאת המילה היחידה בשיר שאני מכירה..! כול הזמן זה מגיע לקטע הזה ואני כזה ,פאנן פאנן לה לה לה " אם השירה שלי זה נישמעה נורא..!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo6.gif

אני כזה שמעתי,והעברתי אחורה כדי להיות בטוחה ששמעתי טוב
אפשר לדעת מה הוא באמת אומר שם?

אגנסקעXD

New member
כנסי..

זה הפיזמון את שמעת את המילה פאנן פאנן.. זה ביכלל שונה .. 'פאנן פאנן' = von Anfang an שורה 3 3 מילים אחרונות.. מבינה? תקשיבי לפיזמון.. ותעקבי אחרי המילים. לפי קצב השיר...! Du wirst fü’ mich immer heilig sein Ich sterb für unsere Unsterblichkeit Meina Hand, von Anfang an Über Dir, ich glaub an Dich Du wirst für mich immer heilig sein

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo6.gif

הבנתי,לא צריך לדבר אליי כמו מפגרת. זה גם היה בצחוק. רק רציתי לדעת מה הם באמת אומרים

אגנסקעXD

New member
א..

את לא מפגרת.. ולא רציתי להסביר.. אני לא רציתי שתרגישי מפגרת.. גם אני מפגרת.. מודה.. ח.. עד שקלטתי נאת זה בעצמי.. לקח לי זמן.. וגם אני רציתי לדעת מה הם אומרים.......! לסיום.. אוהבת אותך! ערב מושלם!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo6.gifסורי

פשוט זה היה נראה כאילו הסברת לי כאילו אני מפגרת
עכשיו אני מודה שאני לא כזה מכירה את טוקיו הוטל עדיין-אני מכירה אותם בעיקר מהראיונות שקראתי את כל מה שמצאתי (כי הם היו פשוט קורעים),אז נכון שזה יקח לי זמן להכיר אותם,אבל עדיין...

אגנסקעXD

New member
אני גם עוד בתחילת הדרך להכי אותם..

כולה 5 חודשים שאני מעריצה.. זה ממש לא הרבה..! גם לי לוקח זמן להכיר אותם.. ולהתחבר לשירים.. ואני ממש מצטערת שהרגשת כמו מפגרת..! ערב טוביק!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif5 חודשים!?

5 חודשים זה המון! אני גם מעריצה של גרין דיי,וכשהייתי רק חודשיים בערך מעריצה שלהם,ידעתי עליהם הכל. פחות או יותר כמו שאני יודעת עכשיו-ואני יודעת יותר מדי

למעלה